Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Adet bittimi testte başla cnm silikleşene kadar test yap karar verincede başka ayda denersin
Birşey sormak istiyorum tam silik olduğunda mı yumurta çatlamış oluyor yoksa pikten sonra renk biraz açıldığında mı ? Bir de uzayan akıntı kesildiğinde mi yumurta çatlamış oluyor kafamda deli sorular

En koyu sanki 08.05 olan önemli olan ne zaman silikleşecek hepsini tamamlaman lazım
Canim ben aylardir test yapiyorum zaten Uli günü buluyo cat olmasi sadece tek korkum adet sonrasi 4. gün birakmam lazim cünkü erken yumurtluyorum ben 4. günde cok erken diye korkuyorum son ogluma adet bitimi ikinci gün kaldim cünkü

Evet uzayan akıntı gelince çatlamış olıyor

İşte adet bitimi önemli değil yumun olup olmadıgını takip etmek adet sonrası atılmış yumurtalar adetle gitmese o yumurtaya tutuluyor ama sen yeni yumu bulup catlamadan öncesini yakalaman gerekiyor 36 saat öncesini bulup sadece tek ilişki ile 1.ci dışarı 2.ci içeri olacak şekilde tamamla birde eşin hiç pehrizli olmasın

Ben bu ovulasyon testlerini yapıyorum bugün 12. Gün negatif devam ediyor .acaba fazla sıvı koyarsam yanlış cıkartır mı test bana bazen sanki cok koyuyorum gibi geliyor iyi ölçsün diye

Bir de arkadaşın testleri cok uzun süre pozitif kalmıs 8 inden 10 una kadar yüksek ihtimal 10 unda çatlayacaktır değil mi bir gün şah sarkmaz diye düşünüyorum

Ben bu ovulasyon testlerini yapıyorum bugün 12. Gün negatif devam ediyor .acaba fazla sıvı koyarsam yanlış cıkartır mı test bana bazen sanki cok koyuyorum gibi geliyor iyi ölçsün diye
Sabah 10 ile 18 arasu yapılmalı 3 damla yeterli

Bol bol Meryem ve 7 gün boyumca enam süresi okuyun

Herkese iyi bayramlar ben bu adet oldugumdan berii sol kasigim hepp hareketli bisiiler vaar adet olduğum zamman bile batma hissi boule bı kramp gb iğne batması gibi bazen hala geçmedi adettenn bir hafta önce 4 gün iliskim oldu olabilirmi diye düşünüyorum ama olmaz diyede dusuunuom cnki adet döngü zammanninda oldum 7gun sürüyordu 5.gun pat diye kesildi bilemedim adetim bitti ama hala orda bı iğneleme hissi var sannirim paranoyak oldum

Hayirli bayramlar herkese adetten önceki iliskide korunmadinmi canim sende benim gibi adetin uzun sürüyo acaba o yuzdenmi yakaladik 3 oglanlari biz Ikra meyra yorum yap bacim bize adet günümüz uzun

Bende bu ay kendimi tanımak amaçlı yaptım çok silikti testler 19 u 20 bağlayan gece olmuştu 22 de pik oldu bu sabah çatlamış akıntıdan anladım şaşırdım tutmaz gerçi de ya tutarsa
Kiz denedinmi yoksaa ay cok heyecanli hadi bakalim hayirli haberler ver bize canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…