- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.201
Saol canım senin de bayramın mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallahBayramımiz mübarek olsun
Aminn Rabbim tekrarına nasip etsinSaol canım senin de bayramın mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
Hayırlı olsun darısı isteyen herkeseEvet çok şükür rabbime geçen yol sizin gibi araştırıyordum şimdi 2 aylık miniğim var
Hayırlı olsun darısı isteyen herkeseEvet çok şükür rabbime geçen yol sizin gibi araştırıyordum şimdi 2 aylık miniğim var
10 la 18 arası hangi saat olursa olsunKuzum normalde ben hep 15 te yapıyorum acaba 11 demi yapsam yoksa farketmez mi
Hayırlı mutlu saglıklı bayramlar ❤
Bide pazar günü öğlen pik yaptı benim en son ilişkimin cuma akşamı olması ideal sanırım Değil mi .cunku dün akşam da pik yapmıs olabilir tahminimce yarın yumurta çatlar cunku oğlumda da aynı böyle olmustuİyi bayramlar Canım .ben en son dün öğlen yapmıştım silikti bugün yaptım cıft çizgi var şimdi yapmaları sıklaştırayım mı ne zaman silineceği önemli heralde.bugun 15. Gün .Heralde yarın yumurtlama olur saati önemli ama değil mi heyecan yaptım
Hayirli bayramlar herkeseadetten önceki iliskide korunmadinmi canim sende benim gibi adetin uzun sürüyo acaba o yuzdenmi yakaladik 3 oglanlari biz Ikra meyra yorum yap bacim bize adet günümüz uzun
Üç oğlan evet
[Adet öncesi bir hafta kala korunmaadim 4 keere ilişki oldu ...bir duyumda adet öncesi son 10 gün kala kız olma ihtimali dahha yüksek diyerek duydum oyuzdenn denedimama naasiip bu işler valla adet uzun olunca erkek mi oluyor onu hiç duymamıştım bennm 6.gun gusül alirim normlde ama üçüncü doğumdan sonra 7 güne aksıyor bazen lekenemeler çoğunlukla 6 gün sürüyor 4 gün yoğun geçer hep evet bize bir cvp laziim isbilennlerden
Testlerini at baklalım benim cuma 11 de çift kötü Cumartesi sabah 8 gibi çatlamış demekki gün için de pik yapmış bende takip etmedim kaç gibi pik oldu pazar pik se cuma gecesi kesmek lazımBide pazar günü öğlen pik yaptı benim en son ilişkimin cuma akşamı olması ideal sanırım Değil mi .cunku dün akşam da pik yapmıs olabilir tahminimce yarın yumurta çatlar cunku oğlumda da aynı böyle olmustu
Amin inşallah yumurtlama testi aldım ama çok anlamadım onu ilişkiye girerken iki kere oldu ilki dışına diğeri içine merhamet ve enam süresi okudum bir de sirke kullandımHayırlı olsun darısı isteyen herkeseneler yaptınız acaba bizi de bilgilendirir misiniz☺
10 la 18 arası hangi saat olursa olsunbirde 2 saat sivi alımı olmicak
Amin inşallah yumurtlama testi aldım ama çok anlamadım onu ilişkiye girerken iki kere oldu ilki dışına diğeri içine merhamet ve enam süresi okudum bir de sirke kullandım
Başka olmasınBide pazar günü öğlen pik yaptı benim en son ilişkimin cuma akşamı olması ideal sanırım Değil mi .cunku dün akşam da pik yapmıs olabilir tahminimce yarın yumurta çatlar cunku oğlumda da aynı böyle olmustu
Başka olmasınne zaman silikleşecek takip edin en azında pikten sonra kaç saaat sonra catladıgını hesap edebilirsiniz gunleri yazın not alın pik saatini ve catlama saatini tarihi mutlaka not alın
Teşekkür ederim peki adetiniz kaçıncı günü olmuştu önceki günlerde birliktelik oldu mu acabaAmin inşallah yumurtlama testi aldım ama çok anlamadım onu ilişkiye girerken iki kere oldu ilki dışına diğeri içine merhamet ve enam süresi okudum bir de sirke kullandım
İnanon onu hatırlamıyorum korunmalı olmuştu yumurtlama günlerinde serbest olduTeşekkür ederim peki adetiniz kaçıncı günü olmuştu önceki günlerde birliktelik oldu mu acaba
Arkadaşlar topic açtım da buraya da sorayim döngüsü 24 25 olup kızı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?