Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İyi bayramlar Canım .ben en son dün öğlen yapmıştım silikti bugün yaptım cıft çizgi var şimdi yapmaları sıklaştırayım mı ne zaman silineceği önemli heralde.bugun 15. Gün .Heralde yarın yumurtlama olur saati önemli ama değil mi heyecan yaptım
Hayırlı mutlu saglıklı bayramlar ❤

Bide pazar günü öğlen pik yaptı benim en son ilişkimin cuma akşamı olması ideal sanırım Değil mi .cunku dün akşam da pik yapmıs olabilir tahminimce yarın yumurta çatlar cunku oğlumda da aynı böyle olmustu

Testlerini at baklalım benim cuma 11 de çift kötü Cumartesi sabah 8 gibi çatlamış demekki gün için de pik yapmış bende takip etmedim kaç gibi pik oldu pazar pik se cuma gecesi kesmek lazım

Hayırlı olsun darısı isteyen herkese neler yaptınız acaba bizi de bilgilendirir misiniz☺
Amin inşallah yumurtlama testi aldım ama çok anlamadım onu ilişkiye girerken iki kere oldu ilki dışına diğeri içine merhamet ve enam süresi okudum bir de sirke kullandım

10 la 18 arası hangi saat olursa olsun birde 2 saat sivi alımı olmicak

tamam canım dikkat ederim teşekkür ede
Amin inşallah yumurtlama testi aldım ama çok anlamadım onu ilişkiye girerken iki kere oldu ilki dışına diğeri içine merhamet ve enam süresi okudum bir de sirke kullandım

canm ovulasyon testi kullandınmı sirkeyi nasıl kullandın . Bir de aynı gün içinde iki İlişki biri dışarı ikinci içeri dimi. Peki çatlamadan kaç gün çnce kestin ilişkiyi.

Başka olmasın ne zaman silikleşecek takip edin en azında pikten sonra kaç saaat sonra catladıgını hesap edebilirsiniz gunleri yazın not alın pik saatini ve catlama saatini tarihi mutlaka not alın

Şöyle bir sorun var benim pik yaptığı saati bilmiyorum hani ben bugün öğlen yaptım pikti ama belki de dün geceden pik olmustu çatlamayı daha sık ovulasyon testi yaparak takip etcem ama ilk piki kaçırmış olabilirim bilmiyorum
Başka olmasın ne zaman silikleşecek takip edin en azında pikten sonra kaç saaat sonra catladıgını hesap edebilirsiniz gunleri yazın not alın pik saatini ve catlama saatini tarihi mutlaka not alın

Teşekkür ederim peki adetiniz kaçıncı günü olmuştu önceki günlerde birliktelik oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…