Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Tabi tam detayli konusmalari degil canimmm. Ama boyle bi topikte oldugunuzu .. benimkinin haberi yok kk desem o ne der bilmez .
Ben 2009 da evlendigim sene basladim kk girmeye arada firelerim oldu. Sadece arasyorma yaptigimi biliyor burda. Kiz icin neler yapilabilinir diye baze seyleri paylasiyorum mesela yumurta takibi yaptigimi biliyor. Hatta testleri nereye koysam dedim bana minik kalemkutu verdi bu olur diye. Birde cd kalemi getirecek ince uclu.kenarlara tarih yazmak icin. İstiyor adam ya kiz istiyor. İnsAllahhh onu bu konuda da mutlu edebilirim. Rabbim insAllah nasip etsin.

Su an trde saat 00.00 gecti dimi ?? Burda saat 22.00
An itibariyle 00:58 yataga girdim bakalim ne zmn uyuyacagim. Babannem geldi onunla sohbet muhabbet. Beni babannem buyuttu desem yalan olmaz. Onunla 6 sene birlikte yasadik gencligim oninla cok huzurlu gecti sukurler olsun. Rabbimin bana enn buyuk lutfudur o. Basimizdan eksik etmesin Allahim

Allah basinizdan eksik etmesin canim . Buyuklerimiz kiymetli kiymetlerini bilelim .
Bende yatiyorum iyi geceler canim Allah rahatlik versin

Canm demekki farkli arkdsmda adetin son gunu kaldi kiz cocugu olcak :) ins tutar benimde canm ackcası kiz cocguda istyrm tatli elbiseler giydirmek ne guzel smdiki kiyafetler :) aslnda olsunda fark etmez:)
İlk cocuğun olacak farketmez canım sağlıklı olsunda,erkeklerinde bere flour,kravat papyon,kemer,şapkası var onları da kız kadar olmasa da giydirebiliyorsun cici cici :) kısa vakit ins sende hamiş kalırsın
Canım ben bir ay 15 günlük soğan kürü yaptım.bekarligimda miyom vardı ufak ufak..Soğan kürü bitti 5-6 günde her gün ıhlamur gibi taze demleyerek testere dişli aslan pençesi otu içtim ertesi ay adetin ilk günü (ilk gün leke olarak belirti gelir) ilişki oldu ve öğrendim ki hamile kalmışım :))))
Soğan suyu sadece miyom kistlerde icilmiyor ben sonucu hamiş olarak aldım fikir olsun sanada..

Ağzın bal yesin canım inşallah gonlumuzce olsun hepimizin.sende sağlıkla kavuş kizcene..Doğum ne zaman canım
ardaemre

Günaydın âmin inşallah canım yarın kontrolüm var sanırım 25 Nisa'n gibi alıcak mira hanım daha erken gelirse bilemem ama

Gunaydin tatlim. Ayy ne guzel heyecan masaAllah. Rabbim saglikla kavustursun. Sezeryan olacaksin sanirim genel mu dusunuyorsun? Benimde ikisi sezeryan ikincide spinal oldum bel agrisi kaldi. Ama kizima hamile kalirsam epidural istiyorum.onu ilk goren koklayan olmak istiyorum..ayyy yine heyecanlandim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…