- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.921
Allah kabul etsin canim.Whiteandblue canim 1 tane okudum yarin insaAllah daha fazla okurum .. Allah kabul etsin
Canim benim valla anliyamadim hicde caktirmadin kiz .. profil resminede bayildimm Allahim oyle tatli saliha saglikli kiz nasib etsin bizlere insaAllahSenin anlamani bekledim zülüm sen anlamayincaa söyledim
Burasi benim ozelim tabi ki bahsetmedim ben ama kk cook oncelerden beri girdigim icin kk yi biliyor baska birsey bilmiyor.Yaaa kizlar merak ettim topigimizden esinize bahsettinizmi ? Ettiysenztepkisi ne ??
Amin canimAllah kabul etsin canim.
Allah kabul etsin canim.Ben de 1 tane okudumWhiteandblue
Tabi tam detayli konusmalari degil canimmm. Ama boyle bi topikte oldugunuzu .. benimkinin haberi yok kk desem o ne der bilmez .Burasi benim ozelim tabi ki bahsetmedim ben ama kk cook oncelerden beri girdigim icin kk yi biliyor baska birsey bilmiyor.
Allah kabul etsin cnm.Ben bir tane okudum meryem suresi
Ben 2009 da evlendigim sene basladim kk girmeye arada firelerim oldu. Sadece arasyorma yaptigimi biliyor burda. Kiz icin neler yapilabilinir diye baze seyleri paylasiyorum mesela yumurta takibi yaptigimi biliyor. Hatta testleri nereye koysam dedim bana minik kalemkutu verdi bu olur diye. Birde cd kalemi getirecek ince uclu.kenarlara tarih yazmak icin. İstiyor adam ya kiz istiyor. İnsAllahhh onu bu konuda da mutlu edebilirim. Rabbim insAllah nasip etsin.Tabi tam detayli konusmalari degil canimmm. Ama boyle bi topikte oldugunuzu .. benimkinin haberi yok kk desem o ne der bilmez .
An itibariyle 00:58 yataga girdim bakalim ne zmn uyuyacagim. Babannem geldi onunla sohbet muhabbet. Beni babannem buyuttu desem yalan olmaz. Onunla 6 sene birlikte yasadik gencligim oninla cok huzurlu gecti sukurler olsun. Rabbimin bana enn buyuk lutfudur o. Basimizdan eksik etmesin AllahimSu an trde saat 00.00 gecti dimi ?? Burda saat 22.00
Bende oglu olur diye biliyorum. Hakkibda hayirlisi olsun cnm.Kızlar bu arada adetin son gunu birlikte olanların genellikle kiz cocugu oluyor siz denediniz mi bu ay ben denedim bakalm:)
Allah basinizdan eksik etmesin canim . Buyuklerimiz kiymetli kiymetlerini bilelim .An itibariyle 00:58 yataga girdim bakalim ne zmn uyuyacagim. Babannem geldi onunla sohbet muhabbet. Beni babannem buyuttu desem yalan olmaz. Onunla 6 sene birlikte yasadik gencligim oninla cok huzurlu gecti sukurler olsun. Rabbimin bana enn buyuk lutfudur o. Basimizdan eksik etmesin Allahim
Sanada tatlim iyi geceler.Allah basinizdan eksik etmesin canim . Buyuklerimiz kiymetli kiymetlerini bilelim .
Bende yatiyorum iyi geceler canim Allah rahatlik versin
Sağol canım geldiAtim cnm tmm
İlk cocuğun olacak farketmez canım sağlıklı olsunda,erkeklerinde bere flour,kravat papyon,kemer,şapkası varCanm demekki farkli arkdsmda adetin son gunu kaldi kiz cocugu olcak :) ins tutar benimde canm ackcası kiz cocguda istyrm tatli elbiseler giydirmek ne guzel smdiki kiyafetler :) aslnda olsunda fark etmez:)
Ağzın bal yesin canım inşallah gonlumuzce olsun hepimizin.sende sağlıkla kavuş kizcene..Doğum ne zaman canımAynen canım sık ilişki ve sola yat mutlaka tabiki allahın takdiri Rabbim ne derse o olur hepimizin gönlüne göre olsun herşey inş ama çok güzel bir duygu eşimle geçen konuşuyoruz odasını falan yaptık çaktırmıyor ama benden daha hevesli herşeyde pembe :) inş pembeli günler gelir sizide bulur
Günaydın âmin inşallah canım yarın kontrolüm var sanırım 25 Nisa'n gibi alıcak mira hanım daha erken gelirse bilemem amaAğzın bal yesin canım inşallah gonlumuzce olsun hepimizin.sende sağlıkla kavuş kizcene..Doğum ne zaman canım
ardaemre
Günaydın âmin inşallah canım yarın kontrolüm var sanırım 25 Nisa'n gibi alıcak mira hanım daha erken gelirse bilemem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?