- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.221
Canım ögrendinmi netleştimi14 haftalık canım orda valla bende anlamadım erkeğe inandım 20 haftada kız dendi kafa karıştı
Q QWERTY2641 buradan başla cnmAdet 28 gün sürüyorsa 14 gündür buna göre ayarlanmalı beraberlik günleri şöyle 11-12 bu günlerdeama 14 gün çatlıyırsa ben böyle denedim 3-4 gün sürüyorsa 7 gün sürüyor tabiki değişiyor sizler kendinizi bilirsiniz birde 14gün yum çatlar24saat yaşar 15 gün tamamen yumurta biter
Arkadaş i tek günü adetten sonrası ile oglu oldugunu yazdı yani demekki adetten hemen sonrası erkek ihtimalini yuksekmiş bunu bşr daha anlamış olduk kendiside size mutlaka yazacaktır diye düşünüyorumArkadaşlar topic açtım da buraya da sorayim döngüsü 24 25 olup kızı olan var mı
Sağolasın canım okumaya başladımQ QWERTY2641 buradan başla cnm
Q QWERTY2641 buradan başla cnm
Link atsana canimArkadaşlar topic açtım da buraya da sorayim döngüsü 24 25 olup kızı olan var mı
Link atsana canim
maalesef daha öğrenemedim 3 haziranda netleşcek inşallahCanım ögrendinmi netleştimi
Canım adetin 14. Günü öğlen negatifti .15. Günü öğlen 1 de pik yaptı 16. Gün akşam hala pikti .adetin 17. Günü yAni bugün öğlen silikti .bana bir takvim cıkartırmısın şimdi hangi günler ilişki olmalıArkadaş i tek günü adetten sonrası ile oglu oldugunu yazdı yani demekki adetten hemen sonrası erkek ihtimalini yuksekmiş bunu bşr daha anlamış olduk kendiside size mutlaka yazacaktır diye düşünüyorum
Ne güzel bir dua yüreğine sağlıkEy Allahım! Ya Rabbi! "Cebrail'in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail'in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil'in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail'in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam'ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem'in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit'in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat'ta, İncil'de, Zebur!da ve Furkan'da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine,İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine,Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur'da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine" senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah'tandır. Allah, Efendimiz Muhammed'e (s.a.v.), ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın. Amin.
Canim adet öncesi denedim ama tutmadi malesef en guzeli sanirim pik öncesiNe güzel bir dua yüreğine sağlıkRabb'm kabul etsin inşallah dualarimizi
Her gun 10 ile 18 saatler arasında aynı saattee yap 12 de yapıyorsan her gün 12de yapılmalı 13 gunu geceyi degerlendirin canım 16 gun catlamış görünüyor hayırlısı olsun canım önümüzdeki aymı başlıyorsunCanım adetin 14. Günü öğlen negatifti .15. Günü öğlen 1 de pik yaptı 16. Gün akşam hala pikti .adetin 17. Günü yAni bugün öğlen silikti .bana bir takvim cıkartırmısın şimdi hangi günler ilişki olmalı
Uzayan akıntı catlamış belirtisidir cnm rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallahİnannki başa sarıp okudum ...nevrim döndü.....Benn üç oğlanı bundan kolay yapmışım...gerçi üçüncüde çabaladım biraz ama tutmadı...nasip ....şimdi denemelerdeyim ...geçen ay denedik ama olmadı sanırım ki aadet oldum adet olup bitme sürem uzun onu bilmiyordum konuyu okudum 7.gun tam temiz oluyorum 6 gün genelde oluyor bazen 7 ye aksıyor... Ve bende üç dört gün anca kuru kalıyorum onu farkettim bu ay 23 temizlendim ve bugün şeffaf akıntım var gece baktım bu erken yumurtlama mi oluyor ..ayyy kiza çalışmak zormuş Rabb'm sen duy bizi hayırlısından sağlıklı sıhhatli kız nasiip et
Acaba uzayan akıntıdan ne kadar önce ÇatlıyoUzayan akıntı catlamış belirtisidir cnm rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah
Ben bu duayi cok seviyorum bir filmdede vardi cok etkilenmistim Allah razi olsunEy Allahım! Ya Rabbi! "Cebrail'in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail'in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil'in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail'in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam'ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem'in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit'in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat'ta, İncil'de, Zebur!da ve Furkan'da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine,İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine,Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur'da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine" senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah'tandır. Allah, Efendimiz Muhammed'e (s.a.v.), ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın. Amin.
Onu bilememAcaba uzayan akıntıdan ne kadar önce Çatlıyo
Test le sıkı takiple öğrenebiliriz ancakOnu bilemem
Pikten 10 saat öncesini yA da daha fazla öncesi o zamanları değerlendirecektik değil mi o zaman dediğimin gibi en iyisi 13. Gün en son .ondan oncede 10.11 gün korunmalı 13. Gün korunmasız olabilirHer gun 10 ile 18 saatler arasında aynı saattee yap 12 de yapıyorsan her gün 12de yapılmalı 13 gunu geceyi degerlendirin canım 16 gun catlamış görünüyor hayırlısı olsun canım önümüzdeki aymı başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?