Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Pikten 10 saat öncesini yA da daha fazla öncesi o zamanları değerlendirecektik değil mi o zaman dediğimin gibi en iyisi 13. Gün en son .ondan oncede 10.11 gün korunmalı 13. Gün korunmasız olabilir
Evet pikten 12 saat önceside olur 24 saat önceside olur cnm

Test le sıkı takiple öğrenebiliriz ancak
Evet pik yapınca 10 la 18 saat arası her gun aynı saatte yapılmalı 12 de yapıyorsan her gun 12 de birde 2 saat sıvı alınmamalı pik ve silikleşme arasındaki saati hesaplayın 24 saatte catlamışta olabilir 36 saatte 48 saatte fazlası olmaz 24-36-48 bunlardan birinde catlar

Sıvı testi yapmadan 2 saat önce mi alinmayacak

Genelde 36 saatmiş sanırım .cok teşekkür ederiz cevapların.ben bıraktım bu ay için test takibini silikleştikten sonra .tekrar yumurtlama olmaz diye düşünüyorum.bir dahaki aya nasip artık

Zaten çatlamadan 3 gün öncesi olması gerekiyormuş bence de zaten hamile kalmak zor iş kızda
Bencede ben bu ay 3 gün önce bıraktım geçen ayda 2.5 gün önce gebelik oluşmadı bu ayda 2 gün önce bırakmayı düşünüyorum bakalım inşallah bu ay olur

Oluyo canım en iyisi senin yöntem pik ten on saat öncesi
İşte onu yakalamak önemli gerçi 27.ayda tutturduk bizde hiç denk gelmedi 26 ay 2 gun önce yok 3 gun önce derken 27.ayda hamileydim inşallah rabbim en kısa zamanda gönüllerdekini nasip etsin amin ecmain

Peki yA yumurta pikten 24 saat sonra catlıyorsa .o zaman 36 saat önce ilişki yAni 1,5 gün erkek demek olmaz mı
Erkek sperm 24 saat yasıyor ama hızlı kızlar 3 gun yaşıyor ama yavaş yumurta çatlamadan 36 saat öncesi kız tabiki denk getirirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…