Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Pilten 10 12 saat öncesi ayarla canım yoksa zor tutar

bana da riskli gibi geliyor 36 saat benim 13. Gün sabah pik 14. Gün sabah çatlıyır 24 saate çatlıyır bu ay en son 12. Sabah deneyeyim diyorum yani 2 gün önce bırakayım

Peki yA yumurta pikten 24 saat sonra catlıyorsa .o zaman 36 saat önce ilişki yAni 1,5 gün erkek demek olmaz mı

İşte onu yakalamak önemli gerçi 27.ayda tutturduk bizde hiç denk gelmedi 26 ay 2 gun önce yok 3 gun önce derken 27.ayda hamileydim inşallah rabbim en kısa zamanda gönüllerdekini nasip etsin amin ecmain
Erkek sperm 24 saat yasıyor ama hızlı kızlar 3 gun yaşıyor ama yavaş yumurta çatlamadan 36 saat öncesi kız tabiki denk getirirseniz
Kuzum benim 14 gün sabah çatlıyor ya en son konuştuğumuzda 2 gün öncesi sabah deneme yapayım demiştik 13. Gün sabah pik acaba denemeyi 12. Gün öğlen veya gece mi yapsam ne diyorsun

Evet konuştuk canım 11 gecenin 12 güne bagladıgı sabah 11 uygunsa çok sabahın körü degil tabi eşin o saatte evdemi bilmiyorum ayarla canım bu ayda tutmasa 12 .günün gecesi olur artık umarım çok aratmadan tutunur prenses

Yani siimdi yarın başlasam yumurtlama testine sonuç alirmiyim acaba herkese sorayım
Yumurta testini yapmadan bilemezsin herkesin farkli oluyor mesela bende suan adetim var 7 gün sürüyor adetim bitiyor genelde bittikten 4 gün sonra pik oluyor ama bazisinin daha uzun sürüyor az cok akintindan anlarsin canim ama acele etme gec olsun güc olmasin ben de erken pik oldugu icin tereddütlüyüm o yuzden adete yakin denedim bir Ay tutmadi malesef ne yapacagimi bende bilmiyorum

Kenzül arş duası nedir?

Kenzül arş duası her ne kadar Kuran’da geçmese de sahih dualardan biridir. İmam Ali tarafından düzenlendiği varsayılan Mecmuatul Ahzap kitabında geçmektedir. Ayrıca Bediüzzaman Hazretlerinin 29. kitabında da bu duayı görebilirsiniz.

Kenzül Arş, her türlü hacet, dilek, hastalık, şer gibi durumlarda okunması tavsiye edilen bir duadır. Allah’ın Hakk, Mübin, Adl, Hakem, Metin gibi mübarek isimleri kullanılarak, peygamberler ve melekler şahit gösterilerek dua edilir.
Adet bitiyor 4.gün pik dimi sende 7 +4 =11 gun pik oluyoor dimi pikten 36 saat sonramı silikleşiyor testin 36 saat sonra ise 10.günün akşamı 11.güne gırmeden 2 defa aynı gecede 2 defa birinci dışarı ikinci içeri olsucak ilişki olmalı gerci o geceyi o şekilde oldugunu biliyorsun 2 defa oldugunu gerisi allaha bırak rabbim prensesini aratmadan nasip etsin saglıkla hayırla inşallah

Canım 11 gibi olma şansı yok çocujlar ayakta ya sabah 6 gibi yada öğlen 13:30 gibi yapma şansım var genelde 14. Gün 11 de çatlamış oluyor 12. Gün öğlenmi değerlendirsen aCaba yoksa sabab 6 da mı

Iste canim korkum islaklik ve adetten 3 gün sonra iliski diger ogluma adetten sonra ikinci günde kaldim nasil olacak bilmixorum ama belki iki iliski sirke vs farkedebilir

Iste canim korkum islaklik ve adetten 3 gün sonra iliski diger ogluma adetten sonra ikinci günde kaldim nasil olacak bilmixorum ama belki iki iliski sirke vs farkedebilir
Allah'ım yardimcimiZ olsun dua ediyorum bnde burdan iki birşey öğreneyim diyorum Meryem suresi ni ve En'am suresini okuyrum hayırlısından sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah mevlam

Canım 11 gibi olma şansı yok çocujlar ayakta ya sabah 6 gibi yada öğlen 13:30 gibi yapma şansım var genelde 14. Gün 11 de çatlamış oluyor 12. Gün öğlenmi değerlendirsen aCaba yoksa sabab 6 da mı
En uygun hangisi ise cnm birde eşin pehrizli asla olmasın

Bana bu ay çatlama iğnesi önerecek muhtemelen doktor onda nasıl bir yol izliniyo bilen var etrafında iğne olup kiz olanlar var mı

Bana bu ay çatlama iğnesi önerecek muhtemelen doktor onda nasıl bir yol izliniyo bilen var etrafında iğne olup kiz olanlar var mı
Çatlama için dr gün verir su gün gel yada su gün iğne ol diye sende o günlerden 2 3 gün önce ilişkiyi kesersin.

Tamam canım riske atmayayım 12. Gün sabah deneme yaparım şöyle dşündüm 7-9-11 gece -12 sabah sence nasıl
8.9.10.11.gece de korunmasız 12.gün korunmasız Sonra ki gunler 4 gun ara verin tekrar korunmalı devam rabbim prensesini nasip etsin

Dr cat iğne yap dediği gün 36 saat sonra yap diyecek yapma igne yapmadan önce ilişki olsun 8-10 saat sonra çatlatmayı yaptır tatlım

İgne yapıldıktan sonra 24-36 saat sonra çatlıyor yum canım dr da igneyi yap 36 saat sonra ilişki öneriyor canım

Bi o zaman gelsin yazarım yine
Kullandım bende 2 ay cat igne ama tutmadı 3.ay cat igne verdi eczaneden almadım zaten tutmuyor deyip igneyi olmadım o ayda ikizlerin canı gelmek istedi buyuk süpriz oldu rabbim nasip etsin cnm cat iğnesi olursa test yapma 13.gun test yap hormonlu oldugu için testin pozitif görünür 13-14 gun testin pozitif olursa hamilesin

8.9.10.11.gece de korunmasız 12.gün korunmasız Sonra ki gunler 4 gun ara verin tekrar korunmalı devam rabbim prensesini nasip etsin
Kuzum şu an ilişki 7-8 .gün oldu nasıl devam edeyim ara vermeden mi devam edelim sprem kalitesini etkilemez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…