- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.281
İlk zamanlara korunmalı mı yazacaktınız8.9.10.11.gece de korunmasız 12.gün korunmasız Sonra ki gunler 4 gun ara verin tekrar korunmalı devamrabbim prensesini nasip etsin
Etkilemez amao zaman 10. gece olmasın 11.ci gece yap 12. sabahda olsun o zaman etkiler diyorsan sık sık olursa kız ihtimali yuksek olur diye bu ay böyle dene inşallah bu defa tutunur kızçeKuzum şu an ilişki 7-8 .gün oldu nasıl devam edeyim ara vermeden mi devam edelim sprem kalitesini etkilemez inşallah
Kuzum bugün 9. Gün sanırım erken yumurtlayacağım 11 deki testim tahminim yarın pik olur ertesi gün çatlar sen alşam mı olsu. İlişki öğlen mi şimdimi
Evde ise eşin şimdi olsun cnm unutma 1.ci dışarı 2.ci içeri olsun birde üstte olKuzum bugün 9. Gün sanırım erken yumurtlayacağım 11 deki testim tahminim yarın pik olur ertesi gün çatlar sen alşam mı olsu. İlişki öğlen mi şimdimi
Tamam şimdi olacak ama 1 kez yapma şansımız var peki gecede deneyeyim mi 1.5 gün yoksa risk mi okurEvde ise eşin şimdi olsun cnm unutma 1.ci dışarı 2.ci içeri olsun birde üstte ol
Senim denemende de mi üstteydim canım senEvde ise eşin şimdi olsun cnm unutma 1.ci dışarı 2.ci içeri olsun birde üstte ol
EvetSenim denemende de mi üstteydim canım sen
Kız ne geziyon fazla geç olmasın çok yakın pikSenim denemende de mi üstteydim canım sen
Ayyy güldürdün beniKız ne geziyon fazla geç olmasın çok yakın pik
Ayyy güldürdün beni
Bence bundan sonra olmasın cnmKuzum bugün 9. Gün sanırım erken yumurtlayacağım 11 deki testim tahminim yarın pik olur ertesi gün çatlar sen alşam mı olsu. İlişki öğlen mi şimdimi
Canım malesef deneme olamadı bugün eşim stres oldu olamadı. Bu akşam deneme olsa 36 saat sonra çatlar benim yumurtam risk mi olur sence .3 gün üst üste ilişki olmuş olacak . 7-8-9 Gece 00 ilişki 11. Gün saat 11 de çatlamaBence bundan sonra olmasın cnm
Canim bence iyiki olmamis kiz cocuk icin daha silikken olmali bu bayagi kizarmis okurken stres oldum iyiki olmamisCanım malesef deneme olamadı bugün eşim stres oldu olamadı. Bu akşam deneme olsa 36 saat sonra çatlar benim yumurtam risk mi olur sence .3 gün üst üste ilişki olmuş olacak . 7-8-9 Gece 00 ilişki 11. Gün saat 11 de çatlama
Canım en son ilişki dün gece 00 de oldu yani 8. Günü 9. Bağlayan gece. Ve yumurtam 11. Gün sabah 11 de çatlamış olur her ay öyle oluyır.2.5 günde bırakmış oldumCanim bence iyiki olmamis kiz cocuk icin daha silikken olmali bu bayagi kizarmis okurken stres oldum iyiki olmamis
Canım ilk ayda 2.5 günle hamile kalamadım bizim spremler 2.5 gün dayanmıyor diye düşünüyorum o yüzden bu akşam deneme yapsam diyorum 1.5 günde 36 satte çatlamıl olacak sence riskli mi. Formda birçok kişi pikten bir gün önce birlikte olmuş pik günü ve çatlama günü birlikte olmamışlar ve kızları olmuş .benimde 3 gün üstüste ilişkim olmuş olacak eğee bu gecede olursa.Canim bence iyiki olmamis kiz cocuk icin daha silikken olmali bu bayagi kizarmis okurken stres oldum iyiki olmamis
Bilemiyorum ki canım ya olsaydı iyimiş sana kalmış zaten yaZılmış nasip kısmet dersen deneCanım malesef deneme olamadı bugün eşim stres oldu olamadı. Bu akşam deneme olsa 36 saat sonra çatlar benim yumurtam risk mi olur sence .3 gün üst üste ilişki olmuş olacak . 7-8-9 Gece 00 ilişki 11. Gün saat 11 de çatlama
Valla risk alıp bu gece deneme yapıp 36 saat önce bırakacağım canım dua edeceğim inşallah allah yzmıştır banada bir prensesBilemiyorum ki canım ya olsaydı iyimiş sana kalmış zaten yaZılmış nasip kısmet dersen dene
Akşamki testinde karar verirsin 23 te yap testiCanım ilk ayda 2.5 günle hamile kalamadım bizim spremler 2.5 gün dayanmıyor diye düşünüyorum o yüzden bu akşam deneme yapsam diyorum 1.5 günde 36 satte çatlamıl olacak sence riskli mi. Formda birçok kişi pikten bir gün önce birlikte olmuş pik günü ve çatlama günü birlikte olmamışlar ve kızları olmuş .benimde 3 gün üstüste ilişkim olmuş olacak eğee bu gecede olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?