- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.301
PekiAkşamki testinde karar verirsin 23 te yap testi
Su testleri buraya atsana canım erkek topigi çok yoğun
En alttakiler 23 teki tedtim diğerleeidw 11 ve 15:30 gece ultra pik olur kasık ağrım da çok akıntı arttıSu testleri buraya atsana canım erkek topigi çok yoğun
Zamanlama güzel canım inşallah tutar sağlıklı bi kız evlat nasip olurEn alttakiler 23 teki tedtim diğerleeidw 11 ve 15:30 gece ultra pik olur kasık ağrım da çok akıntı arttı
Aminnn canım inşallah sağolasınZamanlama güzel canım inşallah tutar sağlıklı bi kız evlat nasip olur
Bufun sabah olaydı yada öğlen çok çok iyiymiş ama bu da tutar diye düşüyorum yumurtalama alıntısı geldi miEn alttakiler 23 teki tedtim diğerleeidw 11 ve 15:30 gece ultra pik olur kasık ağrım da çok akıntı arttı
Canım sabah olmadı çünkü çok erken yumurtladım hayatımda ilk kez. Öğlende eşim stres yaptı olamadı vardır bunda da bir hayır .Bufun sabah olaydı yada öğlen çok çok iyiymiş ama bu da tutar diye düşüyorum yumurtalama alıntısı geldi mi
Takip et bakalım nezamn çatlıcak saat hesabı yapalımCanım sabah olmadı çünkü çok erken yumurtladım hayatımda ilk kez. Öğlende eşim stres yaptı olamadı vardır bunda da bir hayır .
Tamam canım yarın 11 de yapacağım test atarım yine.Takip et bakalım nezamn çatlıcak saat hesabı yapalım
Takip et bakalım nezamn çatlıcak saat hesabı yapalım
en son kaç oldu dün geceCanım akıntı çok yoğunlaştı ama 2 gün önceden başladı akıntı azar azar bugün yoğun kasık ağrısıda başladı
İlişkimi canım gece 00:30 da olduen son kaç oldu dün gece
İnşallah yarın öğlenden sonra çatlarİlişkimi canım gece 00:30 da oldu
İnşallah canım ama tahminin yarın gece 23 gici çatlar diyor inşallah gündüz çatlar amaİnşallah yarın öğlenden sonra çatlar
Hiç duymadım oney acabaKızlar biraz önce birgebeningünlüğü sayfasında açıklama yaptıkar çakşır suyu kullanan bir çok kişinin karaciğee enzimleri aşırı yükselmiş ve hastanelik olmuşlar aman ha kullanmayın
Çakşır diye bir bitki var onun suyu sprem ve yumurta kalitesini artırıyor diye kullanılıyormjş ama kaç kili hastanelik olmuşHiç duymadım oney acaba
Canim yapmamana okadar sevindimki anlatamam okadar kirmiziyken buyuk risk ve islaklik erkek bebek getiriyor eger bugun gunduz olsaydi buyuk ihtimalle erkek bbek olacakti gec olsun ama saglikla gonlumuzdeki olsun ve son olarak her ay yumurta ve sperm kalitesi degisir yani gecen ay 3 gunde tutmamasi bu ayda 3 gunde tutmayacak anlamina gelmez Rabbim gonlumuzdekileri hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip etsinKızlar biraz önce birgebeningünlüğü sayfasında açıklama yaptıkar çakşır suyu kullanan bir çok kişinin karaciğee enzimleri aşırı yükselmiş ve hastanelik olmuşlar aman ha kullanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?