- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.321
Teşekkür ederim olamadı diye eşinle kavga bile etmiştim ama iyiki olamamış gerçekten çünkü akşamına pik oldu çok şaşırdım normalde testim böyle okunca sabahıba pik olurdu. Doğru söylüyorsun canım 3-4 gün önce ilişkiyle kızı olan çok. İnşallah canım gönlümüzdekini nasip etsin allahım.Canim yapmamana okadar sevindimki anlatamam okadar kirmiziyken buyuk risk ve islaklik erkek bebek getiriyor eger bugun gunduz olsaydi buyuk ihtimalle erkek bbek olacakti gec olsun ama saglikla gonlumuzdeki olsun ve son olarak her ay yumurta ve sperm kalitesi degisir yani gecen ay 3 gunde tutmamasi bu ayda 3 gunde tutmayacak anlamina gelmez Rabbim gonlumuzdekileri hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip etsin
Kızlar sabah 11 de test yaptım ultra pşk inşallah bu gün çatlarama tahminim yarın sabah çatlar yine onzamanda 2.5 gün olur yine off ya inşallah tutarCanim yapmamana okadar sevindimki anlatamam okadar kirmiziyken buyuk risk ve islaklik erkek bebek getiriyor eger bugun gunduz olsaydi buyuk ihtimalle erkek bbek olacakti gec olsun ama saglikla gonlumuzdeki olsun ve son olarak her ay yumurta ve sperm kalitesi degisir yani gecen ay 3 gunde tutmamasi bu ayda 3 gunde tutmayacak anlamina gelmez Rabbim gonlumuzdekileri hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip etsin
Gece tekrar yapKızlar sabah 11 de test yaptım ultra pşk inşallah bu gün çatlarama tahminim yarın sabah çatlar yine onzamanda 2.5 gün olur yine off ya inşallah tutar
Canim belli olmaz belkide aksamina siliklesme baslayabilirKızlar sabah 11 de test yaptım ultra pşk inşallah bu gün çatlarama tahminim yarın sabah çatlar yine onzamanda 2.5 gün olur yine off ya inşallah tutar
Akşam 6 da ve vece 00 de test yapacağım canımGece tekrar yap
Ayyy inşallah canım öyle olmasını umut ediyorum.Canim belli olmaz belkide aksamina siliklesme baslayabilir
Ben çok denk geldim x ler yavaş ama 3 gun yaşarlar y ler hızlı ama 24 saat yaşarlarYa arkadaşlar internette gezdim bazıları böyle bişeyin olmayacağını söylemiş teoriler falan yazmışlar .boşuna uğraşmıyoruz değil mi yA doğru olduğuna inanmak istiyorum bu ovulasyon testi ile cinsiyet belirlemenin
Bu yazının doğruluğuna inanıyorum iki oğlum var ikiside yumurtlama zamanı oldu.Ben çok denk geldim x ler yavaş ama 3 gun yaşarlar y ler hızlı ama 24 saat yaşarlar
Yumurtlamadan öncesi 2-3 gun önce kız
Yumurtlama öncesi ve sonrası erkek yönünde
Eki Görüntüle 2641612
Benim ikinci oğlumda çatlamadan 32 saat önceydi en daha da fazla olabilir ama beş gün perhiz vardı
Evet canım birde 36 saat ve öncesi ilişki olmaması lazım . Pikten en az 48 saat önce ilişkinin son bulması gerekiyor canım. Yabancı sitelerde de erkek spermler 36 saat yaşar deniyor . Kız bebek spremleri 2-3 gün yaşıyorsanirim erkeğin sık sık boşalma yaşaması kız bebek ihtimalini arttıriyor değil mi?
Evet pehrizli olmayacak korunmalı olucak tek gün degerlendirileceksanirim erkeğin sık sık boşalma yaşaması kız bebek ihtimalini arttıriyor değil mi?
Cidden 36 saat risk iyiki dün gece denememişim canımEvet pehrizli olmayacak korunmalı olucak tek gün degerlendirilecek
Evet canım birde 36 saat ve öncesi ilişki olmaması lazım . Pikten en az 48 saat önce ilişkinin son bulması gerekiyor canım. Yabancı sitelerde de erkek spermler 36 saat yaşar deniyor . Ya bunca millet 48 saat mi hesap ediyor tamamen nasip canım biz duamızı edelim
Aynen canım bak yine meraktan duramıyorum acaba silikleştimi testinTabiki etmiyordur canım herşey nasip isterse. Herşeyi tam uygun yap yine allahın dediği olur. Bizimki delilik hali
1 de yapacağım canım birde gece 3-4 gibi yaparımAynen canım bak yine meraktan duramıyorum acaba silikleştimi testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?