Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Teşekkür ederim olamadı diye eşinle kavga bile etmiştim ama iyiki olamamış gerçekten çünkü akşamına pik oldu çok şaşırdım normalde testim böyle okunca sabahıba pik olurdu. Doğru söylüyorsun canım 3-4 gün önce ilişkiyle kızı olan çok. İnşallah canım gönlümüzdekini nasip etsin allahım.

Kızlar sabah 11 de test yaptım ultra pşk inşallah bu gün çatlarama tahminim yarın sabah çatlar yine onzamanda 2.5 gün olur yine off ya inşallah tutar

Eklentiler

• D92A5976-851A-4FAC-B2AF-B8E1D843DCE1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
Ya arkadaşlar internette gezdim bazıları böyle bişeyin olmayacağını söylemiş teoriler falan yazmışlar .boşuna uğraşmıyoruz değil mi yA doğru olduğuna inanmak istiyorum bu ovulasyon testi ile cinsiyet belirlemenin

Ben çok denk geldim x ler yavaş ama 3 gun yaşarlar y ler hızlı ama 24 saat yaşarlar
Yumurtlamadan öncesi 2-3 gun önce kız
Yumurtlama öncesi ve sonrası erkek yönünde

Benim ikinci oğlumda çatlamadan 32 saat önceydi en daha da fazla olabilir ama beş gün perhiz vardı

Benim ikinci oğlumda çatlamadan 32 saat önceydi en daha da fazla olabilir ama beş gün perhiz vardı
sanirim erkeğin sık sık boşalma yaşaması kız bebek ihtimalini arttıriyor değil mi?
Evet canım birde 36 saat ve öncesi ilişki olmaması lazım . Pikten en az 48 saat önce ilişkinin son bulması gerekiyor canım. Yabancı sitelerde de erkek spermler 36 saat yaşar deniyor . Kız bebek spremleri 2-3 gün yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…