- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.341
M mely15 veAynen canım bak yine meraktan duramıyorum acaba silikleştimi testin
Hayırlı haberler al inşaallahM mely15 veIkra meyra çatlamış kızlar çoklu test olan foto sabah ikili olan şimdi ilişki 00:30 da olmuştu yani 46-48 saat arası olmuş oldu zamanlama süpee oldu
Ah canim bak super oldu iyiki ama iyiki olmamis cift olduysa bide super otesi diyebilirizM mely15 veIkra meyra çatlamış kızlar çoklu test olan foto sabah ikili olan şimdi ilişki 00:30 da olmuştu yani 46-48 saat arası olmuş oldu zamanlama süpee oldu
Çift olmadı canım malesef 7-8 gece ilişki 10. Gün 00 çatlama oldu .evet dün iyiki olmamış sağolun.Ah canim bak super oldu iyiki ama iyiki olmamis cift olduysa bide super otesi diyebiliriz
Aminnn canım inşallah . Sanada nasip etsin allahım .Hayırlı haberler al inşaallahbakallim bizde gorecekmiyiz ....nasiip etsiin mevlammm
İnşallah hayırlı olur canım nasip olurM mely15 veIkra meyra çatlamış kızlar çoklu test olan foto sabah ikili olan şimdi ilişki 00:30 da olmuştu yani 46-48 saat arası olmuş oldu zamanlama süpee oldu
Aminnn canım inşallahİnşallah hayırlı olur canım nasip olur
Y ler 24 saat yaşarmış ama nasıl oluyorBenim ikinci oğlumda çatlamadan 32 saat önceydi en daha da fazla olabilir ama beş gün perhiz vardı
Ya bende bir dahaki ay atıcam nasip olursa başlıcaz bizde fotoları atsam bana da yardımcı olur musunuz gruptakilerM mely15 veIkra meyra çatlamış kızlar çoklu test olan foto sabah ikili olan şimdi ilişki 00:30 da olmuştu yani 46-48 saat arası olmuş oldu zamanlama süpee oldu
Çatlamadan önce 48 saati bulmak gerek değil mi yA da daha fazlaCidden 36 saat risk iyiki dün gece denememişim canım
Canım ya sitelerde erkek bebeğin spremlerinin 36 saate kadar yaşadığı söyleniyor.Y ler 24 saat yaşarmış ama nasıl oluyor
Ya bende bir dahaki ay atıcam nasip olursa başlıcaz bizde fotoları atsam bana da yardımcı olur musunuz gruptakiler
En ideali 48-60 sat arası canım 2-2.5 gün en idealiÇatlamadan önce 48 saati bulmak gerek değil mi yA da daha fazla
Insallah canim benimCanım ya sitelerde erkek bebeğin spremlerinin 36 saate kadar yaşadığı söyleniyor.
tabiki oluruz canım banaIkra meyra iwashereonce ElifAsel54 L Laladunya M mely15 ve K kartal22 çok yardımcı oldular sanada olurlar benden yardım ederim .
En ideali 48-60 sat arası canım 2-2.5 gün en ideali
İnşallah tutar birde prensesim oluyor haberinide verirsin bir gün en kısa zamanda şöyle 14-15-16 sonraCanım ya sitelerde erkek bebeğin spremlerinin 36 saate kadar yaşadığı söyleniyor.
tabiki oluruz canım banaIkra meyra iwashereonce ElifAsel54 L Laladunya M mely15 ve K kartal22 çok yardımcı oldular sanada olurlar benden yardım ederim .
İnşallah canım inşallah dilerim herkesin dileği kabul olurİnşallah tutar birde prensesim oluyor haberinide verirsin bir gün en kısa zamanda şöyle 14-15-16 sonra
Tabiki oluruz canim etiket yap bazen girmeyince bilgi gelmiyo etiket yapınca görüyorumCanım ya sitelerde erkek bebeğin spremlerinin 36 saate kadar yaşadığı söyleniyor.
Canım yanlış anlama ama nokursa olsun böyle bir fotoğraf atmamalısın birden görünce tuhaf oldum hiç hoş olmadi.sonucta hepimizin yaşadığı bir durum yani akintim fazlaca var diye vs yazabilirdin fotoğraf paylaşmaktansa..Kızlar uzayan akıntım çoştu ve şiddetli kasık ağrım var bence ultra pşk oldu ve yarın kesin çatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?