Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ya cok teşekkür ederim hepinize .yalnız eşimle , Dilek hemşire haberini gördükten sonra bir kaç ay erteleme kararı Aldık.onumuzdeki korona sürecini izleyip ona göre karar verelim Allah da nasip ederse tabi .bi de öğretmenim ben Eylül de okullar açıldığında büyük risk grubunda olacaz bununtedirginliği bile zor gelebilir.umarım doğru karar vermişizdir hepinize teşekkür ederim Allah sizlerinde gönlüne göre versin.tekrar görüşürüz umarım

Canım instagramda bile eğitim için paylaşılıyor ben bir sakınca görmedim uyarı için teşekkür ederim

Bende ilk oğlumda kullanmadım malum ilk ama. Diğer iki oğlumda kullandım öncesinde bncede onun etkisi yok cinsiyete sadece gelişim iciin var sanırım

Bende ilk oğlumda kullanmadım malum ilk ama. Diğer iki oğlumda kullandım öncesinde bncede onun etkisi yok cinsiyete sadece gelişim iciin var sanırım
sizin 3 oğlunuz mu var Allah 4.'yu kız nasıp etsin. Ben hep kızım olsun diye dua ettim ama oğlum oldu üzüldüm tabi ne safmisim iyiki olmuş. neyse esim dediki belki eksik dua ettin. Allaha kızım olsun demişsin belki Allah nasip edecek ama 3.de 5.de o yüzden ayrıntılı dua et 2. evlâdım kız olsun de dedi ben de artık öyle dua ediyorum ettiriyorum

Selam hanımlar ben 35 yaşındayım, 9 ve 11 yaşlarında iki oğlum var açıkçası ben pek sıcak bakmıyorum ama eşim bı kızımız olmasını çok istiyo 5-6 ay önce spirali cikarttirdim 2-3 ay kadar hap kullandım ama iki üç ay kadardır da hap da içmiyorum ama korunmasız olmasına rağmen henüz birşey yok hakkımızda hayırlısı hepimizin insallahen son 22 Mayıs'ta sat hakkında hayırlısını versin rabbim.

Hosgeldin Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin

Teşekkürler cevaplar icin peki instada bi kaç cinsiyet planlama sayfası var arkadaş birine planlatip kızı oldu gerçek mi ki? para yatirip planlama yaptirsam mi
CAnim ben arzumlaya baktirdim arzunun ilginc acikcasi yumurts günü iliski diyo erkektede kizdada o yuzden risk ama diger sayfalar Ay olarak söylüyor arkadasiniz hangi sayfaya yaptirdi acaba lütfen bilgilendirien bende ona göre hareket edeyim

Ya arkadaşlar bu korona döneminde hamile kalmak riskli değil mi sizler ne düşünüyorsunuz ben biraz araştırıyorum internetten falan ama

Canın zaten korona artık bitmeye başladı sen gebelik planlayınca hemen olmuyorki bak ben 3 aydır deniyorum .
Tabi muhakkak .ama Eylül’de tekrar başlayabilir korona iyice .kış geliyor .yazın gene virüsler etkisini kaybediyordu .ikinci dalga bekleniyor falan.ben tedirginim biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…