- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.361
Kizlar nasilsiniz bi arkadas iliskiden bir gün sonra sirke sikmista zarari varmi
Ya cok teşekkür ederim hepinize .yalnız eşimle , Dilek hemşire haberini gördükten sonra bir kaç ay erteleme kararı Aldık.onumuzdeki korona sürecini izleyip ona göre karar verelim Allah da nasip ederse tabi .bi de öğretmenim ben Eylül de okullar açıldığında büyük risk grubunda olacaz bununtedirginliği bile zor gelebilir.umarım doğru karar vermişizdir hepinize teşekkür ederim Allah sizlerinde gönlüne göre versin.tekrar görüşürüz umarımCanım ya sitelerde erkek bebeğin spremlerinin 36 saate kadar yaşadığı söyleniyor.
tabiki oluruz canım banaIkra meyra @Ceymiceyn ElifAsel54 @2kiz1anne M mely15 ve @kartal22 çok yardımcı oldular sanada olurlar benden yardım ederim .
En ideali 48-60 sat arası canım 2-2.5 gün en ideali
Canım instagramda bile eğitim için paylaşılıyor ben bir sakınca görmedim uyarı için teşekkür ederimCanım yanlış anlama ama nokursa olsun böyle bir fotoğraf atmamalısın birden görünce tuhaf oldum hiç hoş olmadi.sonucta hepimizin yaşadığı bir durum yani akintim fazlaca var diye vs yazabilirdin fotoğraf paylaşmaktansa..
Ben iki oğlum da da kullanmadım ama hiç duymadım böyle bi etkiyiArkadaşlar folik asit kullaniminin cinsiyet ile ilgisi var mı? Cevremde hamilelikten önce kullanım yapan arkadaşların genelde kızları oldu kullanmayanin erkek
Ben cok kullandım hamile kalmadan önce 2-3 ay kullandım oğlum oldu cunku yumurtlama günü idi.bence alakası yok folik asitleArkadaşlar folik asit kullaniminin cinsiyet ile ilgisi var mı? Cevremde hamilelikten önce kullanım yapan arkadaşların genelde kızları oldu kullanmayanin erkek
sizin 3 oğlunuz mu var Allah 4.'yu kız nasıp etsin. Ben hep kızım olsun diye dua ettim ama oğlum oldu üzüldüm tabi ne safmisim iyiki olmuş. neyse esim dediki belki eksik dua ettin. Allaha kızım olsun demişsin belki Allah nasip edecek ama 3.de 5.de o yüzden ayrıntılı dua et 2. evlâdım kız olsun de dedi ben de artık öyle dua ediyorum ettiriyorumBende ilk oğlumda kullanmadım malum ilk ama. Diğer iki oğlumda kullandım öncesinde bncede onun etkisi yok cinsiyete sadece gelişim iciin var sanırım
Bence ilgidi yok canım ilk oğlumda hamile kalmadan kullanmadım , ikinci oğlumda kullandımArkadaşlar folik asit kullaniminin cinsiyet ile ilgisi var mı? Cevremde hamilelikten önce kullanım yapan arkadaşların genelde kızları oldu kullanmayanin erkek
Bende onu merak ediyorum iyiki sordun canum ama kimseden oturaklı cevap alamadimArkadaşlar folik asit kullaniminin cinsiyet ile ilgisi var mı? Cevremde hamilelikten önce kullanım yapan arkadaşların genelde kızları oldu kullanmayanin erkek
Hosgeldin Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesinSelam hanımlar ben 35 yaşındayım, 9 ve 11 yaşlarında iki oğlum var açıkçası ben pek sıcak bakmıyorum ama eşim bı kızımız olmasını çok istiyo 5-6 ay önce spirali cikarttirdim 2-3 ay kadar hap kullandım ama iki üç ay kadardır da hap da içmiyorum ama korunmasız olmasına rağmen henüz birşey yok hakkımızda hayırlısı hepimizin insallahen son 22 Mayıs'ta sat hakkında hayırlısını versin rabbim.
Canim ben hic kullanmadimBende onu merak ediyorum iyiki sordun canum ama kimseden oturaklı cevap alamadim
Sanmıyorum 2. oglumda 3 ay önce başlamıştımArkadaşlar folik asit kullaniminin cinsiyet ile ilgisi var mı? Cevremde hamilelikten önce kullanım yapan arkadaşların genelde kızları oldu kullanmayanin erkek
Hoşbuldum aminn hepimizin inşallah ben sanırım sadece korkuyorum herşeyi sil baştan almaya hayırlısi olsun inşallah ne diyimHosgeldin Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin
CAnim ben arzumlaya baktirdim arzunun ilginc acikcasi yumurts günü iliski diyo erkektede kizdada o yuzden risk ama diger sayfalar Ay olarak söylüyor arkadasiniz hangi sayfaya yaptirdi acaba lütfen bilgilendirien bende ona göre hareket edeyimTeşekkürler cevaplar icinpeki instada bi kaç cinsiyet planlama sayfası var arkadaş birine planlatip kızı oldu gerçek mi ki? para yatirip planlama yaptirsam mi
Canın zaten korona artık bitmeye başladı sen gebelik planlayınca hemen olmuyorki bak ben 3 aydır deniyorum .Ya arkadaşlar bu korona döneminde hamile kalmak riskli değil mi sizler ne düşünüyorsunuz ben biraz araştırıyorum internetten falan ama
Tabi muhakkak .ama Eylül’de tekrar başlayabilir korona iyice .kış geliyor .yazın gene virüsler etkisini kaybediyordu .ikinci dalga bekleniyor falan.ben tedirginim biraz daCanın zaten korona artık bitmeye başladı sen gebelik planlayınca hemen olmuyorki bak ben 3 aydır deniyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?