- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.381
O zaman kendini en hazır ve güvende hissettiğin dönemde dene canım .Tabi muhakkak .ama Eylül’de tekrar başlayabilir korona iyice .kış geliyor .yazın gene virüsler etkisini kaybediyordu .ikinci dalga bekleniyor falan.ben tedirginim biraz da
Tesekkur ederim canimCanim ben hic kullanmadim
Çocuklar büyük olunca insanin düşüncesi 2 ye katlanıyor yeniden başa sarması sizı iyi anlıyorumHoşbuldum aminn hepimizin inşallah ben sanırım sadece korkuyorum herşeyi sil baştan almaya hayırlısi olsun inşallah ne diyim
Aynen çok korkutuyor açıkçasıÇocuklar büyük olunca insanin düşüncesi 2 ye katlanıyor yeniden başa sarması sizı iyi anlıyorum
Evet üç erkek annesiyim birde babasizin 3 oğlunuz mu var Allah 4.'yu kız nasıp etsin. Ben hep kızım olsun diye dua ettim ama oğlum oldu üzüldüm tabi ne safmisim iyiki olmuş. neyse esim dediki belki eksik dua ettin. Allaha kızım olsun demişsin belki Allah nasip edecek ama 3.de 5.de o yüzden ayrıntılı dua et 2. evlâdım kız olsun de dedi ben de artık öyle dua ediyorum ettiriyorum
Ya arkadaşlar bu korona döneminde hamile kalmak riskli değil mi sizler ne düşünüyorsunuz ben biraz araştırıyorum internetten falan ama
Öyle mi diyorsunuz bi de bu korona bitmicek galiba hiç yAKeşke öyle ha deyince olsaydı
15 aydır bekliyorum korona umrumda değil☹
Baya buyuk görünüyor sanki kız gibi nub için 11 12 13 hafta olmalıKuzenimin kızlar tahmin lütfen
Bnde ilk görünce kız bebek yapisii gibi gördüğüm yüzünü hayırla sagglikla gelsinBaya buyuk görünüyor sanki kız gibi nub için 11 12 13 hafta olmalı
Kaç haftalık usg acabaYorum için tşk ederim kızlar
16+3Kaç haftalık usg acaba
Evet buyuk usg demiştim en iyi nub için 11 12 13 haftalar
12 haftalıkEvet buyuk usg demiştim en iyi nub için 11 12 13 haftalar
Kız gibi12 haftalık
Ben anlamadım usgden bişeyKızım olmasını çoook istyrm yorum yaparmsnz 6+5
Başka hangi sayfalar var canım evet arzum özellikle yumurtlama günü diyo ben de şaşırdımCAnim ben arzumlaya baktirdim arzunun ilginc acikcasi yumurts günü iliski diyo erkektede kizdada o yuzden risk ama diger sayfalar Ay olarak söylüyor arkadasiniz hangi sayfaya yaptirdi acaba lütfen bilgilendirien bende ona göre hareket edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?