Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Evet canım Allah nasip ettiyse çatladıgı anda bile olur bu bi ölçüt değil bence bizim ki sadece umut tedbir bizden takdir Allah tan senin kaç gün kaldı test yapmana

Hayırlısı canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben ovü testi ile çift çizgideyken hamile kaldım nasip olursa kızım olacak

Baktım baya da çok ama en revaçta arzum sanırım
Canim bak simdi yine konusuyoruz pikken iliski olmuslar tutmus kizlari bence bunlarin baktigi ayda önemli sanki cünkü dedikleri takdir rabbimin diyorlar ilk basta hepsi ama bu ayda kalirsan yüzdelik oranin yüksek diyorlar tedbiri alip gerisini rabbime havale edecegiz artik

Ben ovü testi ile çift çizgideyken hamile kaldım nasip olursa kızım olacak
İlişki devam ederse tabi rabbim ne yazdıysa o olur çift çizgi görüp hala ilişki devam ederse erkek ihtimali olanlarıda okudum hayırlı olan olur tedbiri alırız rabbim neyi uygun görürse o olur

Bende birine sordum doğmuş çocukları bakalım tutturacak mi haber veririm sana

Benim bugün 5. Günüm canım
Şüpheli ilişkiden en az kaç gün sonra testte çıkıyor canım bilginiz var mı benim oğlanlar hangi tarihlerde tutmuş geri hesaplama yapcam bi
Allah en kısa zamanda hayırlı kız evlat nasip etsin inşallah ovü testlerinin de kesinliği yok demek nasıl bulcaz kızları ya

Canım en erken 9. Günde testte bile çıkan var ama ben iki oğlumda da regl geçtikten sonra yapmıştım

Aminnn inşallah valla anlamadım ki işimiz allaha kaldı sanırım bol bol dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…