- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.401
Karından bakıldıysa kız ama en iyi 11 12 13 hafta nub usgKızım olmasını çoook istyrm yorum yaparmsnz 6+5
Şuanda 12+5 haftalığım cumartesi gidicem doktora o zaman atayım size ultrosn resminiKarından bakıldıysa kız ama en iyi 11 12 13 hafta nub usg
Burda 6+5 diBen anlamadım usgden bişeybaşka var mı? Kaç haftalık
Mamavalar cinsiyet haseplamaBaşka hangi sayfalar var canım evet arzum özellikle yumurtlama günü diyo ben de şaşırdım
Evet canım Allah nasip ettiyse çatladıgı anda bile olur bu bi ölçüt değil bence bizim ki sadece umut tedbir bizden takdir Allah tan senin kaç gün kaldı test yapmanaKızlarIkra meyra canım arkadaşım hamile ovulasyon testi ile gebe kaldı. 12 zgün yumurrladı ve pikken tek ilişkş oldu ertesi gün 24 saat sonra çatladı ve bugüm kesinleşmiş kızı oluyor . Çok şaşkınım . Demekki çatlamadan 24 saat önceside kız olabiliyor.
Hayırlısı canım rabbim isteyen herkese nasip etsinKızlarIkra meyra canım arkadaşım hamile ovulasyon testi ile gebe kaldı. 12 zgün yumurrladı ve pikken tek ilişkş oldu ertesi gün 24 saat sonra çatladı ve bugüm kesinleşmiş kızı oluyor . Çok şaşkınım . Demekki çatlamadan 24 saat önceside kız olabiliyor.
Benim bugün 5. Günüm canımEvet canım Allah nasip ettiyse çatladıgı anda bile olur bu bi ölçüt değil bence bizim ki sadece umut tedbir bizden takdir Allah tan senin kaç gün kaldı test yapmana
Baktım baya da çok ama en revaçta arzum sanırımMamavalar cinsiyet haseplama
Cinsiyet hesaplama kesin
Cinsiyethesapla
Bunlar var canim
Ben ovü testi ile çift çizgideyken hamile kaldım nasip olursa kızım olacakKızlarIkra meyra canım arkadaşım hamile ovulasyon testi ile gebe kaldı. 12 zgün yumurrladı ve pikken tek ilişkş oldu ertesi gün 24 saat sonra çatladı ve bugüm kesinleşmiş kızı oluyor . Çok şaşkınım . Demekki çatlamadan 24 saat önceside kız olabiliyor.
Canim bak simdi yine konusuyoruz pikken iliski olmuslar tutmus kizlari bence bunlarin baktigi ayda önemli sanki cünkü dedikleri takdir rabbimin diyorlar ilk basta hepsi ama bu ayda kalirsan yüzdelik oranin yüksek diyorlar tedbiri alip gerisini rabbime havale edecegiz artikBaktım baya da çok ama en revaçta arzum sanırım
Canım saat kaçta pikti testin ne zaman ilişki oldu ve kaç saat sonra çatladı birde o aybtwk ilişkimi olmuştu sık ilişkimiBen ovü testi ile çift çizgideyken hamile kaldım nasip olursa kızım olacak
İlişki devam ederse tabi rabbim ne yazdıysa o olur çift çizgi görüp hala ilişki devam ederse erkek ihtimali olanlarıda okudum hayırlı olan olur tedbiri alırız rabbim neyi uygun görürse o olurBen ovü testi ile çift çizgideyken hamile kaldım nasip olursa kızım olacak
Bende birine sordum doğmuş çocukları bakalım tutturacak mi haber veririm sanaCanim bak simdi yine konusuyoruz pikken iliski olmuslar tutmus kizlari bence bunlarin baktigi ayda önemli sanki cünkü dedikleri takdir rabbimin diyorlar ilk basta hepsi ama bu ayda kalirsan yüzdelik oranin yüksek diyorlar tedbiri alip gerisini rabbime havale edecegiz artik
Şüpheli ilişkiden en az kaç gün sonra testte çıkıyor canım bilginiz var mı benim oğlanlar hangi tarihlerde tutmuş geri hesaplama yapcam biBenim bugün 5. Günüm canım
Yaz canim bana mutlakaBende birine sordum doğmuş çocukları bakalım tutturacak mi haber veririm sana
Hayırlısı olsun çift çizgideyken nasıl riske attın kendiniBen ovü testi ile çift çizgideyken hamile kaldım nasip olursa kızım olacak
Canım en erken 9. Günde testte bile çıkan var ama ben iki oğlumda da regl geçtikten sonra yapmıştımŞüpheli ilişkiden en az kaç gün sonra testte çıkıyor canım bilginiz var mı benim oğlanlar hangi tarihlerde tutmuş geri hesaplama yapcam bi
Allah en kısa zamanda hayırlı kız evlat nasip etsin inşallah ovü testlerinin de kesinliği yok demek nasıl bulcaz kızları ya
Aminnn inşallah valla anlamadım ki işimiz allaha kaldı sanırım bol bol duaŞüpheli ilişkiden en az kaç gün sonra testte çıkıyor canım bilginiz var mı benim oğlanlar hangi tarihlerde tutmuş geri hesaplama yapcam bi
Allah en kısa zamanda hayırlı kız evlat nasip etsin inşallah ovü testlerinin de kesinliği yok demek nasıl bulcaz kızları ya
Ovulasyon testi ile mi hamile kalmıştın oglanlarınaCanım en erken 9. Günde testte bile çıkan var ama ben iki oğlumda da regl geçtikten sonra yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?