- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.421
15 dk yazcam dedi ben profilden oğullarımın ismini sildim ordan bakıp ta söyleyenler varmış bir saat oldu cevap yok bakalımYaz canim bana mutlaka
Ben iki gün önce doktora sordum kesinlikle böyle bişey yok dedi tamamen nasip kısmet dedi hepsi tesadüf diyoAminnn inşallah valla anlamadım ki işimiz allaha kaldı sanırım bol bol dua
Benim arkadaşım kadın doğum uzmanı hemde çok yakın arkadaşın o da aynısını dediBen iki gün önce doktora sordum kesinlikle böyle bişey yok dedi tamamen nasip kısmet dedi hepsi tesadüf diyo
1. Ovulasyon olmadan ama hangi gün olduğunu biliyordum 14. Gün tek ilişkiOvulasyon testi ile mi hamile kalmıştın oglanlarına
Ama çift çizgi oludugunda 36-48 saat sonra catlama ihtimalide var benim 48 saati geçti çatladıHayırlısı olsun çift çizgideyken nasıl riske attın kendini
Tabiki onuda yaptım ikiz kızlarım benim kabul olmuş duamKızlar çözümü buldum bennn.....salın gitsin .... Bol bol dua edelim....veren Allah ....iste diyor ....iste vereyim ... layığıyla isteyip bol dua edelim inşaallah ...saniriim en garanti buu
HAngi sayfa canim sordugun bakalim bilicekmi15 dk yazcam dedi ben profilden oğullarımın ismini sildim ordan bakıp ta söyleyenler varmış bir saat oldu cevap yok bakalım
Yalniz söyleyen doktorlarda var hanimlarBen iki gün önce doktora sordum kesinlikle böyle bişey yok dedi tamamen nasip kısmet dedi hepsi tesadüf diyo
Uygun ay bazan çiftli ay olabilir diyede okumuştum 2.ci ay çiftir ben şubatta hamile kaldım 1 martta pozitiftiYalniz söyleyen doktorlarda var hanimlarginekolog zülfiyya var inst konustum onunla uygun aylarin oldugunu söylemisti kendisi doktor ama yine söylüyorum takdir rabbimin normalde pikte iliski kiz icin risk ama uygun Ay belkide burda faktör olabilirmi
Evet canim onuda okumustumUygun ay bazan çiftli ay olabilir diyede okumuştum 2.ci ay çiftir ben şubatta hamile kaldım 1 martta pozitifti4.cü ay nisan gibi vs birde çiftli günlerede dikkat edilecek 2.ci ay 8 .gun gibi
Eşi pehrizlimiydi rabbimın dediği olur tedbirler bizdenKızlar arkadaşın testleri 24 ü 12. Gün saat 15:30 pik o gece ilişki oluyor , 25 i 13. Gün sabah 9:30 testi silinmiş . Arkadaşta hafif pcos barmış ama adetleri düzenliymiş dr u inefolic combi vermiş o ay hamile kaldı.
O ay sadece 1 kez ilişki olmuş canım başka olmamış evet 1 ay perhizliEşi pehrizlimiydi rabbimın dediği olur tedbirler bizden
Bütün teoriler yerle birVe kız bebek bu testler
Belkide bu iliski O+12 teorisi ile tuttu cünkü gündüz pik belkide daha önce pikti saatini bilmiyor gece iliskide de silinmeye coktan baslamisti vajina asidiklesmisti belkide bi arkadas da böyle kizi bulduEşi pehrizlimiydi rabbimın dediği olur tedbirler bizden
Canim yazmadin cvp gelmedimi sayfadanBütün teoriler yerle bir
KızlarIkra meyra canım arkadaşım hamile ovulasyon testi ile gebe kaldı. 12 zgün yumurrladı ve pikken tek ilişkş oldu ertesi gün 24 saat sonra çatladı ve bugüm kesinleşmiş kızı oluyor . Çok şaşkınım . Demekki çatlamadan 24 saat önceside kız olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?