Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayırlısı olsun çift çizgideyken nasıl riske attın kendini
Ama çift çizgi oludugunda 36-48 saat sonra catlama ihtimalide var benim 48 saati geçti çatladı

Erkekler 24 saat kızlar 3 gun yaşarmış bilim öyle diyor

Kızlar çözümü buldum bennn .....salın gitsin .... Bol bol dua edelim....veren Allah ....iste diyor ....iste vereyim ... layığıyla isteyip bol dua edelim inşaallah ...saniriim en garanti buu

Kızlar çözümü buldum bennn .....salın gitsin .... Bol bol dua edelim....veren Allah ....iste diyor ....iste vereyim ... layığıyla isteyip bol dua edelim inşaallah ...saniriim en garanti buu
Tabiki onuda yaptım ikiz kızlarım benim kabul olmuş duam

Ben iki gün önce doktora sordum kesinlikle böyle bişey yok dedi tamamen nasip kısmet dedi hepsi tesadüf diyo
Yalniz söyleyen doktorlarda var hanimlar ginekolog zülfiyya var inst konustum onunla uygun aylarin oldugunu söylemisti kendisi doktor ama yine söylüyorum takdir rabbimin normalde pikte iliski kiz icin risk ama uygun Ay belkide burda faktör olabilirmi

Uygun ay bazan çiftli ay olabilir diyede okumuştum 2.ci ay çiftir ben şubatta hamile kaldım 1 martta pozitifti 4.cü ay nisan gibi vs birde çiftli günlerede dikkat edilecek 2.ci ay 8 .gun gibi

Cinsiyeti mevsim belirliyor
Bazı bilimadamları, hamile kalınan mevsimin çocuğun cinsiyeti üzerinde etkili olduğunu düşünüyor. Bu düşünceye göre, ilkbaharda hamile kalanlar kız çocuk sahibi oluyor.

İtalyan bilim adamlarına göre, döllenme zamanı, doğacak çocuğun cinsiyeti üzerinde etkili oluyor. Human Reproduction isimli tıp dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, İtalya'nın Modena kentindeki bir klinikte çalışan jinekolog Angelo Cagnacci ve ekibi, 14 bin kişinin verilerini inceledi.

Araştırma sonucunda, döllenme zamanı ile çocuğun cinsiyeti arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı.

Cagnacci, Eylül ile Kasım ayları arasında hamile kalan kadınların çocuklarının erkek olma olasılığının yüzde 54 olduğunu belirterek, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında hamile kalanların çocuklarının ise sadece yüzde 49'unun erkek olduğunu söyledi.

Doğurganlık oranının da mevsimlere göre değişkenlik gösterdiğini kaydeden Cagnacci, döllenme olasılığının, Eylül ve Kasım ayları arasında en yüksek seviyede olduğunu belirtti.
Bu dönemde erkek çocuk olasılığının daha yüksek oluşunun tesadüf olmadığını ifade eden Cagnacci, erkek bebeklerin yaşama şansının kız çocuklardan daha düşük olduğunu ve bu yüzden de doğanın, erkek çocukların doğum zamanını hamilelik ve doğum için en uygun zamana denk getirdiğini kaydetti

Kızlar arkadaşın testleri 24 ü 12. Gün saat 15:30 pik o gece ilişki oluyor , 25 i 13. Gün sabah 9:30 testi silinmiş . Arkadaşta hafif pcos barmış ama adetleri düzenliymiş dr u inefolic combi vermiş o ay hamile kaldı.

Eklentiler

• D32594E9-792C-4062-808C-26AB5BCF756B.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 77
Eşi pehrizlimiydi rabbimın dediği olur tedbirler bizden

Evet olabiliyor yanılmıyorsam eskilerden sessizcekimsesizce ninde 17-18 saat gibi bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…