- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.441
catlama süresi uzundur sizinBen ovü testi ile çift çizgideyken hamile kaldım nasip olursa kızım olacak
sorma ne yapacağız bilmemBütün teoriler yerle bir
Canım bu test 15:30 hadi 20-21 de silinse yine +12 saat olmuyor .bence artık nigenetilngaliba bu birde kadının asidik olup olmamasıBelkide bu iliski O+12 teorisi ile tuttu cünkü gündüz pik belkide daha önce pikti saatini bilmiyor gece iliskide de silinmeye coktan baslamisti vajina asidiklesmisti belkide bi arkadas da böyle kizi buldu
YAaEvet olabiliyor yanılmıyorsam eskilerden @sessizcekimsesizce ninde 17-18 saat gibi bişeydi
Canım ben 3 aydır deniyorum 2.5-3 gün ile omadı bu ay 2 gün denemedim, eğer bu ayda gebelik elde edemezsem önce hormon tahlillerimi yaptırıp doktora muayene olup herşey normalse 1.5-1 gün öncesini değerlendireyim diyorum sen ne düşünüyorsun canım
Bu arkadaşın bu şekilde kızı mı oldu ? Benim oğlanlar da böyle oldu gün aşırı ilişki ile herkesin vücut yapısı farklı işte ya ve en önemlisi nasipten öte yol yok
İnşallah bizde o şanslı kullardan oluruzKafalar karışık ne yapacağız2. Oğlumda çok dua ettim saldım resmen nasip dedim herşey kıza işaretti yine olmadı çok mu takıntı haline getiriyoruz bilmiyorum ya çevremdekiler çok isteme Allah vermez diyor iyice moralim bozuluyor
Arkadaşım tek ilişkiyle adetten sonraki 5.gün kıza hamile, oğluna da adetten sonraki 10.gün hamile kalmış test falan yapmadı tamamen şans nasip ya
Kesinlikle hormon vitamin Demir çinko gibi olan değerlerine baktır hatta Kasım doğumcu da muayenede ol derimsorma ne yapacağız bilmem
Canım bu test 15:30 hadi 20-21 de silinse yine +12 saat olmuyor .bence artık nigenetilngaliba bu birde kadının asidik olup olmaması
YAa
Canım ben 3 aydır deniyorum 2.5-3 gün ile omadı bu ay 2 gün denemedim, eğer bu ayda gebelik elde edemezsem önce hormon tahlillerimi yaptırıp doktora muayene olup herşey normalse 1.5-1 gün öncesini değerlendireyim diyorum sen ne düşünüyorsun canım
Aynen kızı varBu arkadaşın bu şekilde kızı mı oldu ? Benim oğlanlar da böyle oldu gün aşırı ilişki ile herkesin vücut yapısı farklı işte ya ve en önemlisi nasipten öte yol yok
Tamam canım sağol . Şuan çinko kullanıyorum canım inşallah . Doktora muayene olacağım inşallah .Kesinlikle hormon vitamin Demir çinko gibi olan değerlerine baktır hatta Kasım doğumcu da muayenede ol derim
Vakti zamanı vardır yeter ki önce saglık olsun
Sağlıkla vaktin de insallah bir kızın olurTamam canım sağol . Şuan çinko kullanıyorum canım inşallah . Doktora muayene olacağım inşallah .
İnşallah canım aminnnSağlıkla vaktin de insallah bir kızın olur
Kafalar karışık ne yapacağız2. Oğlumda çok dua ettim saldım resmen nasip dedim herşey kıza işaretti yine olmadı çok mu takıntı haline getiriyoruz bilmiyorum ya çevremdekiler çok isteme Allah vermez diyor iyice moralim bozuluyor
Arkadaşım tek ilişkiyle adetten sonraki 5.gün kıza hamile, oğluna da adetten sonraki 10.gün hamile kalmış test falan yapmadı tamamen şans nasip ya
Ama çift çizgi oludugunda 36-48 saat sonra catlama ihtimalide var benim 48 saati geçti çatladı
Erkekler 24 saat kızlar 3 gun yaşarmış bilim öyle diyor
Haziranda ne oluyorCinsiyeti mevsim belirliyor
Bazı bilimadamları, hamile kalınan mevsimin çocuğun cinsiyeti üzerinde etkili olduğunu düşünüyor. Bu düşünceye göre, ilkbaharda hamile kalanlar kız çocuk sahibi oluyor.
İtalyan bilim adamlarına göre, döllenme zamanı, doğacak çocuğun cinsiyeti üzerinde etkili oluyor. Human Reproduction isimli tıp dergisinde yayımlanan araştırmaya göre, İtalya'nın Modena kentindeki bir klinikte çalışan jinekolog Angelo Cagnacci ve ekibi, 14 bin kişinin verilerini inceledi.
Araştırma sonucunda, döllenme zamanı ile çocuğun cinsiyeti arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı.
Cagnacci, Eylül ile Kasım ayları arasında hamile kalan kadınların çocuklarının erkek olma olasılığının yüzde 54 olduğunu belirterek, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında hamile kalanların çocuklarının ise sadece yüzde 49'unun erkek olduğunu söyledi.
Doğurganlık oranının da mevsimlere göre değişkenlik gösterdiğini kaydeden Cagnacci, döllenme olasılığının, Eylül ve Kasım ayları arasında en yüksek seviyede olduğunu belirtti.
Bu dönemde erkek çocuk olasılığının daha yüksek oluşunun tesadüf olmadığını ifade eden Cagnacci, erkek bebeklerin yaşama şansının kız çocuklardan daha düşük olduğunu ve bu yüzden de doğanın, erkek çocukların doğum zamanını hamilelik ve doğum için en uygun zamana denk getirdiğini kaydetti
Öyle canım kesinlikle önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar Allah olmayanlara versin önceŞöyle bişey duymuştum canım bazı erkeklerdeki x sperm oranı y'ye göre daha az oluyomuş veya daha dayanıksız oluyomuş o yüzden y'leri daha kaliteli güçlü oluyomuş
Sonuçta biz yumurtlama günümüzü ne kadar ayarlarsak ayarlayalım cinsiyeti sperm belirliyo Allah böyle nasip ediyosa bizim için hayırlı olan o demekki o yüzden sıkma canını şu durumda tevekkül etmemiz lazım iyi yönlerinden bak çocuk sahibi olamayan o kadar kadın varki . Ablam adetinin 21.gününde tek ilişkiyle kızına hamile kaldı
hiçbişey yapmadan hemde yumurtlama gününü bile bilmiyordu (Adet döngüsü 30-32 arası)
Kesinlikle nasip...
Sen başladın mı canım denemeyeÖyle canım kesinlikle önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar Allah olmayanlara versin öncegönül istiyor ikisini de insanoğluyuz ya cumanın hürmetini Allah herkesin gönlündekini versin .
Yok canım başlamadım küçük oğlum biraz büyüsün bir de öğretmen olduğum için doğum iznini ayarlasam kendim büyütürüm diye düşünüyorum bakalım nasip aslında korkuyorum yine erkek olacak gibi geliyorSen başladın mı canım denemeye
ikinci oglunda yumurta takibi yaptın mi canimYok canım başlamadım küçük oğlum biraz büyüsün bir de öğretmen olduğum için doğum iznini ayarlasam kendim büyütürüm diye düşünüyorum bakalım nasip aslında korkuyorum yine erkek olacak gibi geliyor
Yok canım ikisi de adetten sonra gün aşırı ilişkiyle oldu artık hangi güne denk geldiyse ikisi de oğlanikinci oglunda yumurta takibi yaptın mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?