Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bütün teoriler yerle bir
sorma ne yapacağız bilmem
Belkide bu iliski O+12 teorisi ile tuttu cünkü gündüz pik belkide daha önce pikti saatini bilmiyor gece iliskide de silinmeye coktan baslamisti vajina asidiklesmisti belkide bi arkadas da böyle kizi buldu
Canım bu test 15:30 hadi 20-21 de silinse yine +12 saat olmuyor .bence artık nigenetilngaliba bu birde kadının asidik olup olmaması
Evet olabiliyor yanılmıyorsam eskilerden @sessizcekimsesizce ninde 17-18 saat gibi bişeydi
YAa
Bak canım doğru hatırlıyorum
S sakyuz
Canım ben 3 aydır deniyorum 2.5-3 gün ile omadı bu ay 2 gün denemedim, eğer bu ayda gebelik elde edemezsem önce hormon tahlillerimi yaptırıp doktora muayene olup herşey normalse 1.5-1 gün öncesini değerlendireyim diyorum sen ne düşünüyorsun canım

Kafalar karışık ne yapacağız 2. Oğlumda çok dua ettim saldım resmen nasip dedim herşey kıza işaretti yine olmadı çok mu takıntı haline getiriyoruz bilmiyorum ya çevremdekiler çok isteme Allah vermez diyor iyice moralim bozuluyor
Arkadaşım tek ilişkiyle adetten sonraki 5.gün kıza hamile, oğluna da adetten sonraki 10.gün hamile kalmış test falan yapmadı tamamen şans nasip ya

İnşallah bizde o şanslı kullardan oluruz

Kesinlikle hormon vitamin Demir çinko gibi olan değerlerine baktır hatta Kasım doğumcu da muayenede ol derim
Vakti zamanı vardır yeter ki önce saglık olsun

Şöyle bişey duymuştum canım bazı erkeklerdeki x sperm oranı y'ye göre daha az oluyomuş veya daha dayanıksız oluyomuş o yüzden y'leri daha kaliteli güçlü oluyomuş
Sonuçta biz yumurtlama günümüzü ne kadar ayarlarsak ayarlayalım cinsiyeti sperm belirliyo Allah böyle nasip ediyosa bizim için hayırlı olan o demekki o yüzden sıkma canını şu durumda tevekkül etmemiz lazım iyi yönlerinden bak çocuk sahibi olamayan o kadar kadın varki . Ablam adetinin 21.gününde tek ilişkiyle kızına hamile kaldı
hiçbişey yapmadan hemde yumurtlama gününü bile bilmiyordu (Adet döngüsü 30-32 arası)
Kesinlikle nasip...

Son düzenleme:
Haziranda ne oluyor

Öyle canım kesinlikle önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar Allah olmayanlara versin önce gönül istiyor ikisini de insanoğluyuz ya cumanın hürmetini Allah herkesin gönlündekini versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…