- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.461
hemen sonra mi peki adet bitimi ertesi gün müYok canım ikisi de adetten sonra gün aşırı ilişkiyle oldu artık hangi güne denk geldiyse ikisi de oğlan
1. Oğlumda günleri hatırlamıyorum bebek olsun sırf diye uğraşıyorduk ama 2. Oğlumda adetim 8 gün sürmüştü 9-11-13-17 gecelerinde oldu (15.geceyi atlamıştıkhemen sonra mi peki adet bitimi ertesi gün mü
Aynı ben de adet 8 gün sürer 9.gün tek.iliski hamile kaldımSadece 11. Geceyi değerlendirsem belki kızım olur muydu hep onu düşünüyorum nasip tabii ki olacak olsa her türlü olur gözüyle bakıyordum o zamanlar dua ettim sadece
Sanırım adet öncesi yada adet bitimi 5. ve 8.günler en mantıklısı. Hayırlı evlat olurlar insAllah ama Allah kız meyvesini de tattirsinBenim üç oglumda adet sonrası oldu..yumurtlama öncesi olma ihtimali çok yüksek ikisiinin üçüncüyü doğana kadar inanmadiim zatenDoktorumunda üç oğlu var bana doğumda birdaha dogurursam başka. Dr git bana cekdin bu gidişle diye espri yappmisti çok şükür sağlıklilar hayyirli evlat olsun lar gönlümüzdekini de nasip etsin inşallah mevlam
Sizin kaç oğlan varAynı ben de adet 8 gün sürer 9.gün tek.iliski hamile kaldım
Çift yumurtluyo olabilirsiniz bu ay test yaparak yol alın HoşgeldinizIyi akşamlar herkese.Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama yazmak henüz kısmet oldu.1oglum var 3yasinda ve 1de kızım olsun çok istiyorum Tabi önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum.6aydir deniyoruz ama olmadi henüz.Hep 48 saat kala bırakıyoruz.Genelde 29 günde bir regl olurken bu ay 25gunde geldi.Ve hep 15 yada 14.gün yumurtlama günüm olurken bu gün reglimin 9.günü yumurtlama akıntısı geldi.Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Ovulasyon testiyle takip et canım akıntı geldiyse deneme yapma bu ayIyi akşamlar herkese.Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama yazmak henüz kısmet oldu.1oglum var 3yasinda ve 1de kızım olsun çok istiyorum Tabi önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum.6aydir deniyoruz ama olmadi henüz.Hep 48 saat kala bırakıyoruz.Genelde 29 günde bir regl olurken bu ay 25gunde geldi.Ve hep 15 yada 14.gün yumurtlama günüm olurken bu gün reglimin 9.günü yumurtlama akıntısı geldi.Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Testim bitti.Siparis ettim o da henuz gelmedi.Oyuzden ne yapsam bilemedim.Çift yumurtluyo olabilirsiniz bu ay test yaparak yol alın Hoşgeldiniz
Bu arada hoş bulduk.Çift yumurtluyo olabilirsiniz bu ay test yaparak yol alın Hoşgeldiniz
Haklisin canım.Bende bi an korktum.Fazlasiyla düzenliydi reglim ve ovulasyon günüm.Bu ay tüm düzenim bozuldu.Riske atmamak en iyisi galiba.Ovulasyon testiyle takip et canım akıntı geldiyse deneme yapma bu ay
Bence 48 saat öncesinde denemeye devam edin sonrası riskli önceki ilişkiler korunmalı olsun inşallah tutunurIyi akşamlar herkese.Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama yazmak henüz kısmet oldu.1oglum var 3yasinda ve 1de kızım olsun çok istiyorum Tabi önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum.6aydir deniyoruz ama olmadi henüz.Hep 48 saat kala bırakıyoruz.Genelde 29 günde bir regl olurken bu ay 25gunde geldi.Ve hep 15 yada 14.gün yumurtlama günüm olurken bu gün reglimin 9.günü yumurtlama akıntısı geldi.Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Bir oğlum var 2 yaşındaSizin kaç oğlan var
Bu ay deneme yapma ozaman es geç vardır bundada bir hayrTestim bitti.Siparis ettim o da henuz gelmedi.Oyuzden ne yapsam bilemedim.
Haklisin bende öyle düşündüm.Cunku oğlum yumurtlama günü olmuştu.Bence 48 saat öncesinde denemeye devam edin sonrası riskli önceki ilişkiler korunmalı olsun inşallah tutunur
Siz nasıl takip ediyorsunuz tam 48 saat öncesini buluyorsunuzHaklisin bende öyle düşündüm.Cunku oğlum yumurtlama günü olmuştu.
Ya bende bişi sorcam 11. Gün tek ilişki olsaymış kesin kız mı olurdu erkek olma ihtimali sıfır yani değil miSadece 11. Geceyi değerlendirsem belki kızım olur muydu hep onu düşünüyorum nasip tabii ki olacak olsa her türlü olur gözüyle bakıyordum o zamanlar dua ettim sadece
Hem akinti ve diğer belirtiler hem de ovulasyon testleri derken 7aydir tam bu ay tamamdır dedim.Bu kez de erken geldi reglim ve yumurtlamam yani tum teoriler çöktü bendeSiz nasıl takip ediyorsunuz tam 48 saat öncesini buluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?