Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
hemen sonra mi peki adet bitimi ertesi gün mü
1. Oğlumda günleri hatırlamıyorum bebek olsun sırf diye uğraşıyorduk ama 2. Oğlumda adetim 8 gün sürmüştü 9-11-13-17 gecelerinde oldu (15.geceyi atlamıştık ) adetim 28-29 günde bir olur . 24.gün de gebelik testi yapmıştım silik bir şekilde çıkmıştı (adete 4-5 gün kala)

Sadece 11. Geceyi değerlendirsem belki kızım olur muydu hep onu düşünüyorum nasip tabii ki olacak olsa her türlü olur gözüyle bakıyordum o zamanlar dua ettim sadece

Benim üç oglumda adet sonrası oldu..yumurtlama öncesi olma ihtimali çok yüksek ikisiinin üçüncüyü doğana kadar inanmadiim zaten Doktorumunda üç oğlu var bana doğumda birdaha dogurursam başka. Dr git bana cekdin bu gidişle diye espri yappmisti çok şükür sağlıklilar hayyirli evlat olsun lar gönlümüzdekini de nasip etsin inşallah mevlam

Sanırım adet öncesi yada adet bitimi 5. ve 8.günler en mantıklısı. Hayırlı evlat olurlar insAllah ama Allah kız meyvesini de tattirsin

Iyi akşamlar herkese.Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama yazmak henüz kısmet oldu.1oglum var 3yasinda ve 1de kızım olsun çok istiyorum Tabi önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun diye dua ediyorum.6aydir deniyoruz ama olmadi henüz.Hep 48 saat kala bırakıyoruz.Genelde 29 günde bir regl olurken bu ay 25gunde geldi.Ve hep 15 yada 14.gün yumurtlama günüm olurken bu gün reglimin 9.günü yumurtlama akıntısı geldi.Ne yapmam gerek bilmiyorum.

Çift yumurtluyo olabilirsiniz bu ay test yaparak yol alın Hoşgeldiniz

Ovulasyon testiyle takip et canım akıntı geldiyse deneme yapma bu ay

Bence 48 saat öncesinde denemeye devam edin sonrası riskli önceki ilişkiler korunmalı olsun inşallah tutunur

Sadece 11. Geceyi değerlendirsem belki kızım olur muydu hep onu düşünüyorum nasip tabii ki olacak olsa her türlü olur gözüyle bakıyordum o zamanlar dua ettim sadece
Ya bende bişi sorcam 11. Gün tek ilişki olsaymış kesin kız mı olurdu erkek olma ihtimali sıfır yani değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…