- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.481
Kuzum en garantisi ovulasyon testi normalde benim 12. 13. Gün çatlar yumurtam bu ay regl 6 gün sürdü resmen o zamandan başladı ufak ufak akıntım ve 9. Gün pik oldu 10. Gün çatladı eğer test kullanmasaydım kaçırmıştım yumurtlamayıHem akinti ve diğer belirtiler hem de ovulasyon testleri derken 7aydir tam bu ay tamamdır dedim.Bu kez de erken geldi reglim ve yumurtlamam yani tum teoriler çöktü bende
cnm ikra meyra bana yorum yapti saolsun cok farkli yorumlar oldu merak ettigim icin tekrar farkli kisilere sormak istedimCanımIkra meyra kuzum yorumlarmısım
aaa tamam canım yapmadı sandık bende pek anlamıyorumI
cnm ikra meyra bana yorum yapti saolsun cok farkli yorumlar oldu merak ettigim icin tekrar farkli kisilere sormak istedim
Evet canım ya.Ama bu ay olmazsa diğer ay regl biter bitmez testleri hazırlayıp takipteyim yine.Kuzum en garantisi ovulasyon testi normalde benim 12. 13. Gün çatlar yumurtam bu ay regl 6 gün sürdü resmen o zamandan başladı ufak ufak akıntım ve 9. Gün pik oldu 10. Gün çatladı eğer test kullanmasaydım kaçırmıştım yumurtlamayı
Canım en soldaki bugün ki testin ultra pik olmuş yani yakında çatlar en son ilişki ne zaman olduMerhaba. Konuyu bir süredir takip ediyorum. Çoğu sayfayı okudum. Inşallah allah herkese gönlündekini nasip eder hayırlısıyla. Bir oglum var. Allah nasip ederse bir de kız bebek istiyorum. Burada yazanları okuyarak ovulasyon testi yaptım. Son adet tarihim 28 mayıs. 6 haziranda başka bir rahatsızlığından dolayi doktora gittim. Yumurtan var 2-3 güne çatlar dedi. O günden itibaren ovulasyon testi yaptım. Ama ilk yaptığım 3 tanesi 5dk içinde çıkmadı. Uzun zaman sonra belirginleşti. Son ikisi 5 dk içinde cıktı. Testlerin resmini ekliyorum. Ben anlayamadım yumurtlama henüz olmamış gibi ama bakabilir misiniz bi? Tarihleri sirasiyla 6 haziran 14.00 - 6 haziran 00.30 - 7 haziran 14.30 - 7 haziran 00.20 -8 haziran 10.30
Kesinlik yok canım bu söylediklerimiz ihtimali yükseltme belki de Allah bilir yineYa bende bişi sorcam 11. Gün tek ilişki olsaymış kesin kız mı olurdu erkek olma ihtimali sıfır yani değil mi
4 ve 6 sında oldu ilişki. Keşke dünü de degerlendirseymisim o zamanCanım en soldaki bugün ki testin ultra pik olmuş yani yakında çatlar en son ilişki ne zaman oldu
Canım bugüm çatlarda gebelik şamsı var 3 gün öncesi ilişkiden takip et4 ve 6 sında oldu ilişki. Keşke dünü de degerlendirseymisim o zamanilk yaptığım gün de koyu cıktı ama 5 dk icinde cikmadigi icin emin olamadim ben. Sonra siliklesti sonra tekrar koyulasti anlamadim
Tesekkur ederimCanım bugüm çatlarda gebelik şamsı var 3 gün öncesi ilişkiden takip et
Kesinlik yok canım bu söylediklerimiz ihtimali yükseltme belki de Allah bilir yine☺
Evet 3 gün öncesi ilişkiden kızına gebe kalanlar var canımAma y Ler 3 gün yaşayabilir mi
Ama y Ler 3 gün yaşayabilir mi
Burda bir arkadaş yazmıştı canım 3gün kala ilişkiyi kesmiş erkek olmuştu biz sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz Allah verirse olacak inşallahEvet 3 gün öncesi ilişkiden kızına gebe kalanlar var canım
Evet benim arakadış yumurtlama günü tek ilişki ile kızı olacak insaşallah hemde onay hiç başka ilişki olmamışBurda bir arkadaş yazmıştı canım 3gün kala ilişkiyi kesmiş erkek olmuştu biz sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz Allah verirse olacak inşallahYumurtlama günü kızı olan da var
Ben erkek gibi anladiim ama gönlünce olsun inşaallah sagliklaRica etsem banada yorum yapabilirmisiniz 13 hafta ve 11 hafta
Herşeyden önemlisi dua degilmi ve en çokta önce hayırlısı için dua etmek.Arkadaşlar iyi aksamlar. Alıntılardan gördüm. Benim mesajımı @Birdemetumut arkadaşımız alıntılamış. Cok giremiyorum siteye. Ekstra bir dua önermek istiyorum. Enam süresinin tamamını okumuştum ben. Dua ederek. Belki vesile olur. Söylemek istedim. Gönlünüze gore olsun insallah her şeyden once sağlıklı hayirli evlat nasip etsin hepinize. Duanızı eksik yapmamaya da özen gösterin nacizane. Evlatlarımızla sınamasın Allah insallah. Iyi aksamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?