Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hem akinti ve diğer belirtiler hem de ovulasyon testleri derken 7aydir tam bu ay tamamdır dedim.Bu kez de erken geldi reglim ve yumurtlamam yani tum teoriler çöktü bende
Kuzum en garantisi ovulasyon testi normalde benim 12. 13. Gün çatlar yumurtam bu ay regl 6 gün sürdü resmen o zamandan başladı ufak ufak akıntım ve 9. Gün pik oldu 10. Gün çatladı eğer test kullanmasaydım kaçırmıştım yumurtlamayı

Rica etsem banada yorum yapabilirmisiniz 13 hafta ve 11 hafta

Eklentiler

• 20200607_152856.webp
    23 KB · Görüntüleme: 70
  • 20200522_134653.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 88
Evet canım ya.Ama bu ay olmazsa diğer ay regl biter bitmez testleri hazırlayıp takipteyim yine.

Merhaba. Konuyu bir süredir takip ediyorum. Çoğu sayfayı okudum. Inşallah allah herkese gönlündekini nasip eder hayırlısıyla. Bir oglum var. Allah nasip ederse bir de kız bebek istiyorum. Burada yazanları okuyarak ovulasyon testi yaptım. Son adet tarihim 28 mayıs. 6 haziranda başka bir rahatsızlığından dolayi doktora gittim. Yumurtan var 2-3 güne çatlar dedi. O günden itibaren ovulasyon testi yaptım. Ama ilk yaptığım 3 tanesi 5dk içinde çıkmadı. Uzun zaman sonra belirginleşti. Son ikisi 5 dk içinde cıktı. Testlerin resmini ekliyorum. Ben anlayamadım yumurtlama henüz olmamış gibi ama bakabilir misiniz bi? Tarihleri sirasiyla 6 haziran 14.00 - 6 haziran 00.30 - 7 haziran 14.30 - 7 haziran 00.20 -8 haziran 10.30

Eklentiler

• 20200608_121605.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 104
Canım en soldaki bugün ki testin ultra pik olmuş yani yakında çatlar en son ilişki ne zaman oldu

Canım en soldaki bugün ki testin ultra pik olmuş yani yakında çatlar en son ilişki ne zaman oldu
4 ve 6 sında oldu ilişki. Keşke dünü de degerlendirseymisim o zaman ilk yaptığım gün de koyu cıktı ama 5 dk icinde cikmadigi icin emin olamadim ben. Sonra siliklesti sonra tekrar koyulasti anlamadim

4 ve 6 sında oldu ilişki. Keşke dünü de degerlendirseymisim o zaman ilk yaptığım gün de koyu cıktı ama 5 dk icinde cikmadigi icin emin olamadim ben. Sonra siliklesti sonra tekrar koyulasti anlamadim
Canım bugüm çatlarda gebelik şamsı var 3 gün öncesi ilişkiden takip et

Burda bir arkadaş yazmıştı canım 3gün kala ilişkiyi kesmiş erkek olmuştu biz sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz Allah verirse olacak inşallah Yumurtlama günü kızı olan da var
Evet benim arakadış yumurtlama günü tek ilişki ile kızı olacak insaşallah hemde onay hiç başka ilişki olmamış

Arkadaşlar iyi aksamlar. Alıntılardan gördüm. Benim mesajımı @Birdemetumut arkadaşımız alıntılamış. Cok giremiyorum siteye. Ekstra bir dua önermek istiyorum. Enam süresinin tamamını okumuştum ben. Dua ederek. Belki vesile olur. Söylemek istedim. Gönlünüze gore olsun insallah her şeyden once sağlıklı hayirli evlat nasip etsin hepinize. Duanızı eksik yapmamaya da özen gösterin nacizane. Evlatlarımızla sınamasın Allah insallah. Iyi aksamlar..

Herşeyden önemlisi dua degilmi ve en çokta önce hayırlısı için dua etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…