- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.501
mwehaba Enam süresi ne için okunuyorArkadaşlar iyi aksamlar. Alıntılardan gördüm. Benim mesajımı @Birdemetumut arkadaşımız alıntılamış. Cok giremiyorum siteye. Ekstra bir dua önermek istiyorum. Enam süresinin tamamını okumuştum ben. Dua ederek. Belki vesile olur. Söylemek istedim. Gönlünüze gore olsun insallah her şeyden once sağlıklı hayirli evlat nasip etsin hepinize. Duanızı eksik yapmamaya da özen gösterin nacizane. Evlatlarımızla sınamasın Allah insallah. Iyi aksamlar..
Canımmm Allahım herkese önce sağlıklı ve senin kızın gibi bir çocuk nasip etsinArkadaşlar iyi aksamlar. Alıntılardan gördüm. Benim mesajımı @Birdemetumut arkadaşımız alıntılamış. Cok giremiyorum siteye. Ekstra bir dua önermek istiyorum. Enam süresinin tamamını okumuştum ben. Dua ederek. Belki vesile olur. Söylemek istedim. Gönlünüze gore olsun insallah her şeyden once sağlıklı hayirli evlat nasip etsin hepinize. Duanızı eksik yapmamaya da özen gösterin nacizane. Evlatlarımızla sınamasın Allah insallah. Iyi aksamlar..
O dönem ben 1 kere okumuştum duanızın kabulü icin okuyorsunuz. Evet uzun bir sure. 7 kere aslında okunmalı ama benim cok gec haberim olduğu icin 1 kere okuyabilmistim.Bir de Enam süresi çok uzun 1 kere mi okudunuz sadece
Amin canim isteyen herkese insallahCanımmm Allahım herkese önce sağlıklı ve senin kızın gibi bir çocuk nasip etsinyer gök dua,önce dua ile sonra nasipte varsa geliyor tabi.
Şu mübarek cuma günü hürmetine dualarım kabul olsun inşaallah En'am suresini de okudum 7 defa Kenzül arş duasınida okuyorum her gün Meryem suresii okumaya çalışıyorum....takdiri ilahi .. istiyorum hayırlısından sağlıklı sıhhatli bir kız evlat emaneti Rabb'm den nasip olur inşallah dua ile yer gök ayakta bizimde duamızi duyar mevlammm inşaallah
Canım malesef adet oldum . Zaten vaçgeçtil bebek işinden artık düşünmüyoruz. Eşim istemiyor . Ben 37 yaşındayım eşim 39 yaşında iki oğlumuz var biri 6 diğeri 3 yaşında. Zaten evleneli 7 yıl oldu ve hep çocuk büyüttük o yüzden eşim artık çocuklar büyüdü tadını çıkaralım hayatın birazda gezelim diyor . Haklıda bende mantıklı buldum vazgeçtim koz bebek sevdasından.
Hayırlısı canım belli bi yaştan sonra zor gerçekten bende merak ettim naptın diyeCanım malesef adet oldum . Zaten vaçgeçtil bebek işinden artık düşünmüyoruz. Eşim istemiyor . Ben 37 yaşındayım eşim 39 yaşında iki oğlumuz var biri 6 diğeri 3 yaşında. Zaten evleneli 7 yıl oldu ve hep çocuk büyüttük o yüzden eşim artık çocuklar büyüdü tadını çıkaralım hayatın birazda gezelim diyor . Haklıda bende mantıklı buldum vazgeçtim koz bebek sevdasından.
Hayırlısı olsun hakkınizda inşaallah ...evet yaş aldıkça insan daha. Fazla idrak ediyor birşeyleri ve. Çocuk büyütmekkte bu zamanda zor Rabb'm hayırlısından sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyene inşaallah ...ama ilerde pişman olmayın keşke deneseydik diye bnm annem şuan çok pişman keşke yaşım geçmeden dogursaydim diye .... gönlünüzce olsun inşaallahCanım malesef adet oldum . Zaten vaçgeçtil bebek işinden artık düşünmüyoruz. Eşim istemiyor . Ben 37 yaşındayım eşim 39 yaşında iki oğlumuz var biri 6 diğeri 3 yaşında. Zaten evleneli 7 yıl oldu ve hep çocuk büyüttük o yüzden eşim artık çocuklar büyüdü tadını çıkaralım hayatın birazda gezelim diyor . Haklıda bende mantıklı buldum vazgeçtim koz bebek sevdasından.
Sağol canım şimdilik düşünmüyoruz artık bakalım zamanla düşünürmüyüz hiç bilmiyorum . Ama 40 a kadar yolu var 3 senem bar yani hayırlısı olsun .teşekkür ederim.Hayırlısı olsun hakkınizda inşaallah ...evet yaş aldıkça insan daha. Fazla idrak ediyor birşeyleri ve. Çocuk büyütmekkte bu zamanda zor Rabb'm hayırlısından sağlıklı sıhhatli nasip etsin isteyene inşaallah ...ama ilerde pişman olmayın keşke deneseydik diye bnm annem şuan çok pişman keşke yaşım geçmeden dogursaydim diye .... gönlünüzce olsun inşaallah
Madem düşünecen 40 kadar yolu var niye 3 yıl bekliyorsun. bebek sen 40 yaşında iken 3 yaşında olurSağol canım şimdilik düşünmüyoruz artık bakalım zamanla düşünürmüyüz hiç bilmiyorum . Ama 40 a kadar yolu var 3 senem bar yani hayırlısı olsun .teşekkür ederim.
Artık korunun sanki pike yakın en son ne zaman olmuştuBugün ikinci gün yaptım
9. Gün olmuştu ve 11. Gün bida oldu daha yapmasak mıArtık korunun sanki pike yakın en son ne zaman olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?