Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İlişkiden kaç saat sonra çatlamış oldu hakkınızda hayırlısı olsun insallah
Ya aslında bilmiyorum dün gece 1 gibi felan ilişki oldu ben bu akşam 9 a doğru yaptım testi dün akşam pik e yakındı geç çatlıyo dye devam ettik ne bilim hayırlısı artık Rabbim bilir

Ya aslında bilmiyorum dün gece 1 gibi felan ilişki oldu ben bu akşam 9 a doğru yaptım testi dün akşam pik e yakındı geç çatlıyo dye devam ettik ne bilim hayırlısı artık Rabbim bilir
İlişkiden önce test yapsaydınız keşke neyse vardır herşeyde bir hayır bu kesin erkek olacağı anlamına da gelmez pik günü çatlama günü kızı olan da çok dua edin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 2. Bebeği mi deniyorsunuz?

Evet bir oğlum var nasipse ikinciyi düşünüyoruz napalm gene erkek olursa üçüncüde artık

En alttaki en son yani bugünün dün silik gibiydi ama şuan pik mi ben anlamadım çatlama mış mı acaba

Eklentiler

• IMG_20200618_191404.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 192
Buda bu sabah ki çatlama mış sanırım daha ee ilişkiyi kestik 3 gün önce devam mı etsek acaba

Eklentiler

• IMG_20200619_104311.webp
    9 KB · Görüntüleme: 169
Canim test yaparken sivi alimiyla test arasindaki saati iyi ayarla o cok degistirir testi
Aslında dikkat ediyorum, 2 saate yakın bekliyorum sıvı almadan yapmak için ama dünden beri silik ikinci çizgi heralde çatladı artık sadece kasık ağrısı vardı başka belirti yoktu akıntı vs acaba çatladı mı bazen çatlamayabiliyormuş ya

AKintidan anlarsin catladiginda uzayan akinti olur bildigim bazende cizgi silik olarak cikabiliyor bak sana atayim son su cok tahminde bulunursun kiyaslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…