- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.521
Aklıma yatan adet sonrasi yumurtlama öncesi araliginda sık ilişki canım.sessizcekimsesizce canım sende buralardayken,deneme yapacak olan arkadaşlara ovulasyon testi kullandıysan ya ay genel olarak özellikle şuna dikkat edin diyeceğin şeyler var mı?
Catlamis canim hakkinda hyirlisi ins 9 dan sonra korunsaydin zamanlama iyiymis ama olsun saglikla gelsin insKızlar çatlamış mı bu ya, dün gece ilişki oldu 11. Gün yani
Amin inşallah normalde aslında 16. Gün felan oluyo da bu sefer erken oldu sanırım tüh kaçırdıkCatlamis canim hakkinda hyirlisi ins 9 dan sonra korunsaydin zamanlama iyiymis ama olsun saglikla gelsin ins
Çatlamış canimKızlar çatlamış mı bu ya, dün gece ilişki oldu 11. Gün yani
İlişkiden kaç saat sonra çatlamış oldu hakkınızda hayırlısı olsun insallahAmin inşallah normalde aslında 16. Gün felan oluyo da bu sefer erken oldu sanırım tüh kaçırdık
Hayranim su gec catlayan yumurtalaraAmin inşallah normalde aslında 16. Gün felan oluyo da bu sefer erken oldu sanırım tüh kaçırdık
Ya aslında bilmiyorum dün gece 1 gibi felan ilişki oldu ben bu akşam 9 a doğru yaptım testi dün akşam pik e yakındı geç çatlıyo dye devam ettik ne bilim hayırlısı artık Rabbim bilirİlişkiden kaç saat sonra çatlamış oldu hakkınızda hayırlısı olsun insallah
Benim döngümde 31 günde bir felan hatta geçen ay 35 gün sürdü gecikti adetim ondan birazda daha var havasındaydımHayranim su gec catlayan yumurtalaraah bendede öyle olsa
İlişkiden önce test yapsaydınız keşke neyse vardır herşeyde bir hayır bu kesin erkek olacağı anlamına da gelmez pik günü çatlama günü kızı olan da çok dua edin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 2. Bebeği mi deniyorsunuz?Ya aslında bilmiyorum dün gece 1 gibi felan ilişki oldu ben bu akşam 9 a doğru yaptım testi dün akşam pik e yakındı geç çatlıyo dye devam ettik ne bilim hayırlısı artık Rabbim bilir
Evet bir oğlum var nasipse ikinciyi düşünüyoruz napalm gene erkek olursa üçüncüde artıkİlişkiden önce test yapsaydınız keşke neyse vardır herşeyde bir hayır bu kesin erkek olacağı anlamına da gelmez pik günü çatlama günü kızı olan da çok dua edin sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah 2. Bebeği mi deniyorsunuz?
Üstten 2. Kadar koyu değil gibi geldi bana ama testlere devam etseniz bakalımEn alttaki en son yani bugünün dün silik gibiydi ama şuan pik mi ben anlamadım çatlama mış mı acaba
Peki sabah akşam mı yapayım testi en son önceki gün ilişki olmuştuÜstten 2. Kadar koyu değil gibi geldi bana ama testlere devam etseniz bakalım
C, T den daha silik duruyor test mi bozuk acaba ben tam anlayamadım tecrübeli arkadaşlar bakarsa belki daha iyi yorumlarBuda bu sabah ki çatlama mış sanırım daha ee ilişkiyi kestik 3 gün önce devam mı etsek acaba
Evet ya bende anlayamadım ilk defa yapıyorum bu ay ama neyse teşekkür ederimC, T den daha silik duruyor test mi bozuk acaba ben tam anlayamadım tecrübeli arkadaşlar bakarsa belki daha iyi yorumlar
Canim test yaparken sivi alimiyla test arasindaki saati iyi ayarla o cok degistirir testiEvet ya bende anlayamadım ilk defa yapıyorum bu ay ama neyse teşekkür ederim
Aslında dikkat ediyorum, 2 saate yakın bekliyorum sıvı almadan yapmak için ama dünden beri silik ikinci çizgi heralde çatladı artık sadece kasık ağrısı vardı başka belirti yoktu akıntı vs acaba çatladı mı bazen çatlamayabiliyormuş yaCanim test yaparken sivi alimiyla test arasindaki saati iyi ayarla o cok degistirir testi
AKintidan anlarsin catladiginda uzayan akinti olur bildigim bazende cizgi silik olarak cikabiliyor bak sana atayim sonAslında dikkat ediyorum, 2 saate yakın bekliyorum sıvı almadan yapmak için ama dünden beri silik ikinci çizgi heralde çatladı artık sadece kasık ağrısı vardı başka belirti yoktu akıntı vs acaba çatladı mı bazen çatlamayabiliyormuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?