- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.561
978 gozukuyo sayfa haladeneme
Tesekkurler ilginiz içinzaten son sayfa 979 ! sayfada ki mesaj sayısını değiştirdik bu sebeple sayfa sayısı değişti
Hanimlar nasilsiniz neler yapiyosunuz S sakyuz cocuk istemediğini okudum saygı duyuyorum ama üzüldüm insallah prensesin ummadigin anda gelir Rabbim hepimize hayirli saglikli bir kiz evlat nasip etsin siradaki gelecek olan bebelerimiz kiz olsunlar insallah.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için evet vazgeçtik canım çocuktan iki çocukta karar kıldık .tüm dileyenlere nasip etsin allah .
Merhaba bu mesajınızı yeni gördüm son durum nedir planlama tuttu mu merak ettim ben de bi kaç sayfaya denk geldim instagramdanMerhaba hanımlar,benim oğlum var Allah bağışlarsa...2 bebeği istiyorum ama tabi olacaksa Rabbimden bir kız evladını da nasip etmesini onuda yasamayi isterim..herşeyden önce sağlık olsun ama insan olmayanı istiyor.kendimizi kandırmaya gerek yokinstagramda cinsiyet planlaması sayfaları var hiç dikkatinizi çekti mi.birine danıştım ben
Merhaba ben planlama yaptırmadım ama Rabbimden de çok istiyorum hayırlısıyla kızımız da olmasını. NasipMerhaba bu mesajınızı yeni gördüm son durum nedir planlama tuttu mu merak ettim ben de bi kaç sayfaya denk geldim instagramdan
Anladım ben de üzerinden baya zaman geçince belki yaptırmıssınızdır demiştim. İnş nasip olur size bir kız evlatMerhaba ben planlama yaptırmadım ama Rabbimden de çok istiyorum hayırlısıyla kızımız da olmasını. Nasip
Aynen ya kız isteyen yok mu benimde bir kızım olsun istiyorum oğlum var şükür bir de kızım olursa çok sevinicem planlamayı duymadım ama yumurtlamadan önce ilişki dediler o da tutar mı tutmaz mi bilmiyorumEn sessiz topik burası canım
Aynen ya kız isteyen yok mu benimde bir kızım olsun istiyorum oğlum var şükür bir de kızım olursa çok sevinicem planlamayı duymadım ama yumurtlamadan önce ilişki dediler o da tutar mı tutmaz mi bilmiyorum
Ah canim hepimiz istiyoruz ama cesareti olan pek yok sanirim benim gibiAynen ya kız isteyen yok mu benimde bir kızım olsun istiyorum oğlum var şükür bir de kızım olursa çok sevinicem planlamayı duymadım ama yumurtlamadan önce ilişki dediler o da tutar mı tutmaz mi bilmiyorum
Ben istiyorum çalışmalara başladım bu ay olmadı inşallah diğer aya taktikleri bekliyorumAh canim hepimiz istiyoruz ama cesareti olan pek yok sanirim benim gibi
Canim kız mıymış seninki?Allah hayirla kucağına almayı nasip etsin. Biz ne yaparsak yapalım Allah dilediğini veriyor. Ruh halin nasıl?Selam kizlar erkek denemelerinden sonra benim de 3.kizim geliyor
Bütün teoriler çürüdü tek gerçek nasip olduğu anlaşıldı canım hayırlısı böyleymişSelam kizlar erkek denemelerinden sonra benim de 3.kizim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?