Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Testlerde 5 inde catladi ama benim sonra hafif silik cikar hep önemli olan 3 ünde basladi mesela 5 inde catladi bu günleri dikkate alicaksin ilk testim adetin son günüydü mesela ondada hafif koyuluk var kiz icin o gun rsikli cünkü atik yumurta olabilir canim

Evet doğru bakalım geçti artık ne olucak bu ay hayırlısı artık ya ne olur ne olmaz diye son ilişki ilkte dışarı ikincide içeri oldu öyle de okumuştum ama nasip artık

Evet doğru bakalım geçti artık ne olucak bu ay hayırlısı artık ya ne olur ne olmaz diye son ilişki ilkte dışarı ikincide içeri oldu öyle de okumuştum ama nasip artık
Yok çatlamış yumurta ilişki bırakman güzel aslında koyuluktan bir gün öncesi olaymış iyiymiş
Ahhh bu kadın yumurtaları belli olmuyor :)))
Hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre saglıkla olsun inş

S sakyuz işinize karışmak gibi olmasın ama üçüncü çocuğu düşün derim imkanın varsa
Yaşında birşey yok hem daha millet 45 Deniz doğuran bile var yeterki yumurta ve sperm sağlam olsun
Görümcem 40 da evlendi hemen ertesi ay hamileydi hatta dalga geçtik :)))
75 doğumlu kendisi,2016 da evlendi 2017 de kızı oldu
Büyük oğlun yardımcı olur olmasa bile ki çocukla tecrübe ettin zaten arada büyür gider
Gel sen eşini ikna et yap
Ben tek çocuk olarak yazıyorum sana eminim çok güzel bir duygudur insanın kardeşi olması
Nedense yazasım geldi seni ikna etmek için gel vazgeçme
Hııı hayat şartların nasıldır bu devir sen orası da düşündürür tabi ama vazgeçmeyin derim 40 yaşı bekleme

Amin inşallah Rabbim hetkese hayırlısını versin inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim sağol ama artık bende çıkardım aklımdan eşimde net istemiyor. Bende zorlamak istemiyorum . Yeterli iki çocuk diyor . Hayırlısı olsun artık diyorul bende .

Çok teşekkür ederim canım benim sağol ama artık bende çıkardım aklımdan eşimde net istemiyor. Bende zorlamak istemiyorum . Yeterli iki çocuk diyor . Hayırlısı olsun artık diyorul bende .
Eşin istemiyorsa olmaz canım hakkınızda hayırlısı yaştan dolayı hak veriyorum sana

Allahım gelin değil kızın olarak seveceğin insanlar çıkarsın karsınaHayırlısı olsun eş istemiyorsa yapacak bişey yok,oğluşlarınla saglıklı ömür dilerim

Kızlar merhaba ben de sizin gibi kız bebek özlemi çekenlerdenim. Bir kızım olacak tokatlar, bandanalar takacağım, güzel güzel giydiecegim diye hayaller kuruyordum. Ama şu an 3.ogluma hamileyim. Bebegimin erkek olacağını kabullendim ama üç erkek ile hayat nasıl olacak merak ediyorum. Zor mu? Tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen. Buna çok ihtiyacım var.

Biz sansliyiz bosver herkese nasip olmaz canim 3 erkek annesi rabbim uzun ömürler versin ins bak ben gibi sonra ilerde 4. yü düsünürsün belli mi olur

Biz sansliyiz bosver herkese nasip olmaz canim 3 erkek annesi rabbim uzun ömürler versin ins bak ben gibi sonra ilerde 4. yü düsünürsün belli mi olur
İnşallah o şansı hissederim. senin çocuklar kaç yaşlarında? Bir de senin yaşın kaç canım. Ben şimdi 35 yaşındayım ve çalışıyorum 4.cocuk benim için çok uçuk bir hayal. İlk bebegim den beri kız kıyafetleri bekliyor dolapta, annem de bir sürü kız yeleği, hırkası örmüştu bugün onları da gördüm daha bir farklı oldum. Hayirlisi diyorum sadece. Allah hayırlı olanı verdi diye düşünmeye çalışıyorum

Hissedersin hele bi dogsun kucagina al o mis kokusuyla herseyii unutursun ben 36 yasindayim bakalim canim nasip tabi benimde 1 senedir güya düsünüyoruz bebis ama iste nasipten öte yol yok herseyin hayirlisi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…