- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.541
Testlerde 5 inde catladi ama benim sonra hafif silik cikar hep önemli olan 3 ünde basladi mesela 5 inde catladi bu günleri dikkate alicaksin ilk testim adetin son günüydü mesela ondada hafif koyuluk var kiz icin o gun rsikli cünkü atik yumurta olabilir canimAslında dikkat ediyorum, 2 saate yakın bekliyorum sıvı almadan yapmak için ama dünden beri silik ikinci çizgi heralde çatladı artık sadece kasık ağrısı vardı başka belirti yoktu akıntı vs acaba çatladı mı bazen çatlamayabiliyormuş ya
Evet doğru bakalım geçti artık ne olucak bu ay hayırlısı artık ya ne olur ne olmaz diye son ilişki ilkte dışarı ikincide içeri oldu öyle de okumuştum ama nasip artıkTestlerde 5 inde catladi ama benim sonra hafif silik cikar hep önemli olan 3 ünde basladi mesela 5 inde catladi bu günleri dikkate alicaksin ilk testim adetin son günüydü mesela ondada hafif koyuluk var kiz icin o gun rsikli cünkü atik yumurta olabilir canim
Görümcem gibi 75 doğumluMadem düşünecen 40 kadar yolu var niye 3 yıl bekliyorsun. bebek sen 40 yaşında iken 3 yaşında olur
Yok çatlamış yumurta ilişki bırakman güzel aslında koyuluktan bir gün öncesi olaymış iyiymişEvet doğru bakalım geçti artık ne olucak bu ay hayırlısı artık ya ne olur ne olmaz diye son ilişki ilkte dışarı ikincide içeri oldu öyle de okumuştum ama nasip artık
Amin inşallah Rabbim hetkese hayırlısını versin inşallahYok çatlamış yumurta ilişki bırakman güzel aslında koyuluktan bir gün öncesi olaymış iyiymiş
Ahhh bu kadın yumurtaları belli olmuyor :)))
Hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre saglıkla olsun inş
Çok teşekkür ederim canım benim sağol ama artık bende çıkardım aklımdan eşimde net istemiyor. Bende zorlamak istemiyorum . Yeterli iki çocuk diyor . Hayırlısı olsun artık diyorul bende .S sakyuz işinize karışmak gibi olmasın ama üçüncü çocuğu düşün derim imkanın varsa
Yaşında birşey yok hem daha millet 45 Deniz doğuran bile var yeterki yumurta ve sperm sağlam olsun
Görümcem 40 da evlendi hemen ertesi ay hamileydi hatta dalga geçtik :)))
75 doğumlu kendisi,2016 da evlendi 2017 de kızı oldu
Büyük oğlun yardımcı olur olmasa bile ki çocukla tecrübe ettin zaten arada büyür gider
Gel sen eşini ikna et yap
Ben tek çocuk olarak yazıyorum sana eminim çok güzel bir duygudur insanın kardeşi olması
Nedense yazasım geldi seni ikna etmek için gel vazgeçme
Hııı hayat şartların nasıldır bu devir sen orası da düşündürür tabi ama vazgeçmeyin derim 40 yaşı bekleme
Eşin istemiyorsa olmaz canım hakkınızda hayırlısı yaştan dolayı hak veriyorum sanaÇok teşekkür ederim canım benim sağol ama artık bende çıkardım aklımdan eşimde net istemiyor. Bende zorlamak istemiyorum . Yeterli iki çocuk diyor . Hayırlısı olsun artık diyorul bende .
Allahım gelin değil kızın olarak seveceğin insanlar çıkarsın karsınaÇok teşekkür ederim canım benim sağol ama artık bende çıkardım aklımdan eşimde net istemiyor. Bende zorlamak istemiyorum . Yeterli iki çocuk diyor . Hayırlısı olsun artık diyorul bende .
KorkuyorumSelamun aleyküm Denemeye devam eden varmı arkadaşlar ....kimseciklerden ses yok
Ins benimde kizim olur 2 oglum var 3 supriz oldu hic istemiyorduk cocuk rabbim boylesini nasip etti bakalim daha belli degil.
Bizim kız süpriz oldu. Sadece 1 kere beraberlikten korumalı şekilde hamile kaldım.Sağlıkla gelsin dünyaya,hangi günler ilişki olmuştu hatırlıyormusun
süpriz oldugunu geçmiş yazılarınızdan biliyorum korunmalı gün ne zamandıBizim kız süpriz oldu. Sadece 1 kere beraberlikten korumalı şekilde hamile kaldım.
29 kasım 3 aralik da yumurtlamam mis telefondaki takibe göre ben kendim hiç takip etmedim.süpriz oldugunu geçmiş yazılarınızdan biliyorum korunmalı gün ne zamandı
Biz sansliyiz bosver herkese nasip olmaz canim 3 erkek annesiKızlar merhaba ben de sizin gibi kız bebek özlemi çekenlerdenim. Bir kızım olacak tokatlar, bandanalar takacağım, güzel güzel giydiecegim diye hayaller kuruyordum. Ama şu an 3.ogluma hamileyim. Bebegimin erkek olacağını kabullendim ama üç erkek ile hayat nasıl olacak merak ediyorum. Zor mu? Tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen. Buna çok ihtiyacım var.
İnşallah o şansı hissederimBiz sansliyiz bosver herkese nasip olmaz canim 3 erkek annesirabbim uzun ömürler versin ins bak ben gibi sonra ilerde 4. yü düsünürsün belli mi olur
Hissedersin hele bi dogsun kucagina al o mis kokusuyla herseyii unutursunİnşallah o şansı hissederim. senin çocuklar kaç yaşlarında? Bir de senin yaşın kaç canım. Ben şimdi 35 yaşındayım ve çalışıyorum 4.cocuk benim için çok uçuk bir hayal. İlk bebegim den beri kız kıyafetleri bekliyor dolapta, annem de bir sürü kız yeleği, hırkası örmüştu bugün onları da gördüm daha bir farklı oldum. Hayirlisi diyorum sadece. Allah hayırlı olanı verdi diye düşünmeye çalışıyorum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?