Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim hayirli ugurlu olsun 3 erkek annesi olmakta guzel abilerine arkadas geliyor bende seninkini kiz bekliyordum herkes kiz demisti senin catta iliski olmusmuydu
Ben takip yapmadım canım inanıyorum öyle şeylere tek gerçek nasip neyse o Allah’ın yazdığı kaderi biz yumurtlama öncesi sonrasıyla mutlu değiştirecez diye düşünüyorum başlarda böyle değildi ama takip yapıp üç düşük yaşayınca bunca çok çok dua ettim hayırlsı diye kosmet böyleymiş sağlıklı olması yeterli bizim için

3. Oğlum geliyo ama hiç üzülmedim sanki erkek istiyormuş hep hayırlısı dedim hayırlısı buymuş
Hayırlısı olsun canım. Rabbim ınş hayırlı kizin gibi olucak gelinler nasip eder. Bende valla ne yalan soyliyeyim kız hissetmiştim. Rabbimin neyi nasip ettiyse tabi başımız üstüne

Hayırlısı olsun canım. Rabbim ınş hayırlı kizin gibi olucak gelinler nasip eder. Bende valla ne yalan soyliyeyim kız hissetmiştim. Rabbimin neyi nasip ettiyse tabi başımız üstüne
Aynen öyle canım koz gibi gelin torun olur inşallah sağlıklı ya bana yeter

Hiç çıkıntı görememişti o zaman
Evet o USG yan USG değildi düz yatar pozisyondu bende emin olamadım şekli şemalı kız gibi geldi sanki boş görünüyor gibiydi bakalım baktım USG ye pipi kadar büyük gelmedi bana adım.adima tekrar dönüş yaptinmi cnm

Hayırlısı canım oda erkek geç oluşmuş dedi

Allah razı olsun nasiipten öte yol yok duamızı ettik rabbim den istedik işimiz mevlaya kalmış o ne derse odur... inşaallah hayırla gonlumuzdekileri nasiip etsin ...

Kizlar bende bi kiz asigim 3 oglum var 4cuyu bi istiyorum bi istemiyorum cok
Kararsizim kesin kiz olacagini bilsem hic beklememde bi kiz tarifi veren olmadi ya ben sunu sunu yaptim kizim oldu diyenler oldumu ben kacirdimmi acaba

Kizlar bende bi kiz asigim 3 oglum var 4cuyu bi istiyorum bi istemiyorum cok
Kararsizim kesin kiz olacagini bilsem hic beklememde bi kiz tarifi veren olmadi ya ben sunu sunu yaptim kizim oldu diyenler oldumu ben kacirdimmi acaba
Öyle bi teori yok canım Allah nasip ederse oluyo emin ol ben de üçüncüyü kız çok istedim herkes kız dedi bi tek doktor erkek dedi ki gerçek olan doktorun ki 15 haftalık belki bi mücize olur da doktor yanılır diyorum ama dediğim gibi mucize

belli olmaz bacim bende belki 3cu kiz olur diye yaptim ne yalan soyleyim 12 haftalikken 60% kiz denildi havalara uctum dusun 16 haftalikken gostertmedi aaa dedim kizlar Gostertmez derler dedim kaptirdim kendimi 20 haftalikken erkek denildi 22 haftalikken 90% kiz denildi sok gecirdim sonraki haftalarda hic gostertmedi bide bebek buyuyo zor oluyo kiz kiyafetleri aldim bi gor 33 haftalikken erkek bu denildi Hadi lan yok o kordondur felan dedim cunku bacak arasinda kordon var net degil goremiyoruz felanda deniliyo ben dedim kesin kordon 39 haftalikken dogum yaptim ilk baktigim yeri tahmin Edersin demi anaaaaaa pipili kizim oldu demistim suan 3 yasinda oglum hayirlisi boyleymis

Hayırlı olanı gonlumuzdekiyle birleestirsin mevlam benim de üç oğlum var cok şükür ediyorum şimdi 4 .ye hamileyim bakallim ne verecek mevlam dua ediyor ve sabırla bekliyorum sağlıkla huzurla inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…