- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.721
İlk bebeğim olucakKaçıncı bebeğiniz sizin?
Canim hayirli ugurlu olsun 3 erkek annesi olmakta guzel abilerine arkadas geliyor bende seninkini kiz bekliyordum herkes kiz demisti senin catta iliski olmusmuydu3. Oğlum geliyo ama hiç üzülmedim sanki erkek istiyormuş hep hayırlısı dedim hayırlısı buymuş
Ben 2. Oglumu deli gibi kiz istiyordum dr erkek dediginde yaklasik 5 6 saat gulme krizine girmistimAynen canım benim için hayırlsı buymuş hep kızım olsa diyodum ama megerse oğlum olsun istiyormuş sanki öyle hissediyorum
Ben takip yapmadım canım inanıyorum öyle şeylere tek gerçek nasip neyse o Allah’ın yazdığı kaderi biz yumurtlama öncesi sonrasıyla mutlu değiştirecez diye düşünüyorum başlarda böyle değildi ama takip yapıp üç düşük yaşayınca bunca çok çok dua ettim hayırlsı diye kosmet böyleymiş sağlıklı olması yeterli bizim içinCanim hayirli ugurlu olsun 3 erkek annesi olmakta guzel abilerine arkadas geliyor bende seninkini kiz bekliyordum herkes kiz demisti senin catta iliski olmusmuydu
Hayırlısı olsun canım. Rabbim ınş hayırlı kizin gibi olucak gelinler nasip eder. Bende valla ne yalan soyliyeyim kız hissetmiştim. Rabbimin neyi nasip ettiyse tabi başımız üstüne3. Oğlum geliyo ama hiç üzülmedim sanki erkek istiyormuş hep hayırlısı dedim hayırlısı buymuş
Aynen öyle canım koz gibi gelin torun olur inşallahHayırlısı olsun canım. Rabbim ınş hayırlı kizin gibi olucak gelinler nasip eder. Bende valla ne yalan soyliyeyim kız hissetmiştim. Rabbimin neyi nasip ettiyse tabi başımız üstüne
Aa odamı dedi net değildi oysa USGAdım adım gebelik yüzde 80 kız dedi canım hayırlsı
Hiç çıkıntı görememişti o zamanAa odamı dedi net değildi oysa USG
Evet o USG yan USG değildi düz yatar pozisyondu bende emin olamadım şekli şemalı kız gibi geldi sanki boş görünüyor gibiydi bakalım baktım USG ye pipi kadar büyük gelmedi banaHiç çıkıntı görememişti o zaman
Hayırlısı canım oda erkek geç oluşmuş dediEvet o USG yan USG değildi düz yatar pozisyondu bende emin olamadım şekli şemalı kız gibi geldi sanki boş görünüyor gibiydi bakalım baktım USG ye pipi kadar büyük gelmedi banaadım.adima tekrar dönüş yaptinmi cnm
Sağol cnm iyi gidiyor çok şükür biraz bulantım var halsizlik var Dr gittim iyi dedi herşeyi haftaya bidaha gideceğim tam duymak için dua edin rabbim herkese istediğini nasip etsinAnnecikkkkk canim nasilsin nasil gidiyor
Ederiz canim sağlıkla kavuş miniğine Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesinSağol cnm iyi gidiyor çok şükür biraz bulantım var halsizlik var Dr gittim iyi dedi herşeyi haftaya bidaha gideceğim tam duymak için dua edin rabbim herkese istediğini nasip etsin
Bir erkek haberi daha alırsan denemekten vazgeçmezsin inşallah cnmEderiz canim sağlıkla kavuş miniğine Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin
Öyle bi teori yok canım Allah nasip ederse oluyo emin ol ben de üçüncüyü kız çok istedim herkes kız dedi bi tek doktor erkek dedi ki gerçek olan doktorun ki 15 haftalık belki bi mücize olur da doktor yanılır diyorum ama dediğim gibi mucizeKizlar bende bi kiz asigim 3 oglum var 4cuyu bi istiyorum bi istemiyorum cok
Kararsizim kesin kiz olacagini bilsem hic beklememdebi kiz tarifi veren olmadi ya ben sunu sunu yaptim kizim oldu diyenler oldumu ben kacirdimmi acaba
Öyle bi teori yok canım Allah nasip ederse oluyo emin ol ben de üçüncüyü kız çok istedim herkes kız dedi bi tek doktor erkek dedi ki gerçek olan doktorun ki 15 haftalık belki bi mücize olur da doktor yanılır diyorum ama dediğim gibi mucize
Öyle bi teori yok canım Allah nasip ederse oluyo emin ol ben de üçüncüyü kız çok istedim herkes kız dedi bi tek doktor erkek dedi ki gerçek olan doktorun ki 15 haftalık belki bi mücize olur da doktor yanılır diyorum ama dediğim gibi mucize
Hayırlı olanı gonlumuzdekiyle birleestirsin mevlam benim de üç oğlum var cok şükür ediyorum şimdi 4 .ye hamileyim bakallim ne verecek mevlam dua ediyor ve sabırla bekliyorum sağlıkla huzurla inşaallahbelli olmaz bacim bende belki 3cu kiz olur diye yaptim ne yalan soyleyim 12 haftalikken 60% kiz denildi havalara uctum dusun 16 haftalikken gostertmedi aaa dedim kizlar Gostertmez derler dedim kaptirdim kendimi 20 haftalikken erkek denildi 22 haftalikken 90% kiz denildi sok gecirdim sonraki haftalarda hic gostertmedi bide bebek buyuyo zor oluyo kiz kiyafetleri aldim bi gor 33 haftalikken erkek bu denildi Hadi lan yok o kordondur felan dedim cunku bacak arasinda kordon var net degil goremiyoruz felanda deniliyo ben dedim kesin kordon 39 haftalikken dogum yaptim ilk baktigim yeri tahmin Edersin demi anaaaaaa pipili kizim oldu demistim suan 3 yasinda oglum hayirlisi boyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?