Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ayyyy sen neler yaşamışsın canım ya bana da 12 haftalık hiç çıkıntı yok kız olabilir de sonra 15 haftalık başka doktor erkek dedi biraz vakit geçti hocam net mi dedim bacaklar kapalı şimdi dedi usg de bi çıkıntı var ama çok minnak doktor yanılmış olamaz diyorum ama sağolsun arkadaşlar evire çevire baktılar onlarda erkek olmama ihtimalli yüksek dediler ayrıntılıya kadar beklicam dua ya devam inşallah

Hayırlı olanı gonlumuzdekiyle birleestirsin mevlam benim de üç oğlum var cok şükür ediyorum şimdi 4 .ye hamileyim bakallim ne verecek mevlam dua ediyor ve sabırla bekliyorum sağlıkla huzurla inşaallah

aayyy insallah bi kizin olur ya rabbim herkesin gonlundekini hayirli eylesin nasip etsin insallah cokca amin peki bisiler denedinmi

Hadi ay insallaaahhh bekliyorum haberlerini nezaman gideceksin

Belkide hiç düşünmeden tekrar kapatacağım benim bole kalp istiyo imkanlar bırakmıyor
Canım senin sağlığın çok daha önemli sen iyi olcanki evlatlarına bakcan çok şükür iki aslanparcan var sağlığın için en doğrusu o olsun

Rabbim hepinizin gönlüne göre nasip etsin. Gerçekten kız bir başka tat o kiyafetleri felan giydirmek başka bir aşk mis.
İçimin gittiği her kız elbisesini aldım. Hayaller ile sakladım. Hem de ilk oğlumda beri. Nasip olmayınca olmuyor işte.Size nasip olmuş maşallah. Allah isteyen diğer arkadaşlara da nasip etsin.

Hayırlı olanı gonlumuzdekiyle birleestirsin mevlam benim de üç oğlum var cok şükür ediyorum şimdi 4 .ye hamileyim bakallim ne verecek mevlam dua ediyor ve sabırla bekliyorum sağlıkla huzurla inşaallah
Bisey denedin mi canim farklilik var mi hamileliklerinde neyse gonlundeki o olur insallah

Canim sen dogum yaptin mi nasil gifiyor diger oglunda kucuktu
Evet 2.5 aylık oldu kızım. Valla çok zor 3 çocukla sürekli evde olmak. Büyük oğlanın ders derdi. Küçük oğlanın park dersi evde çok sıkılıyor. Kızın sürekli kucak istemesi. Ev işi allahım saymakla bitmiyor artık siz düşünün halimi artık ağlanacak halime gülerek geçiyorum yoksa kafayı yicem.

Dilerim mevlam gonlundekini kucagina almani nasip eder
Canim benim için dörduncu (Rabbım kazayla nasip ederse elbette o ayrı ama) imkansız gibi bir şey. Nasip olmayınca yedi tane, on tane de doğursan olmuyor.Hem Cocuk büyütmek çok zor ya da ben zorlanıyorum. Belki erkek çocuklar zor oluyor onu da bilmiyorum ama açıkçası zorlaniyorumDuaya çok ihtiyacım var hamileliğin duygusallığıni dorukta yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…