- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.741
Ayyyy sen neler yaşamışsın canım ya bana da 12 haftalık hiç çıkıntı yok kız olabilir de sonra 15 haftalık başka doktor erkek dedi biraz vakit geçti hocam net mi dedim bacaklar kapalı şimdi dedi usg de bi çıkıntı var ama çok minnak doktor yanılmış olamaz diyorum ama sağolsun arkadaşlar evire çevire baktılar onlarda erkek olmama ihtimalli yüksek dediler ayrıntılıya kadar beklicam dua ya devam inşallahbelli olmaz bacim bende belki 3cu kiz olur diye yaptim ne yalan soyleyim 12 haftalikken 60% kiz denildi havalara uctum dusun 16 haftalikken gostertmedi aaa dedim kizlar Gostertmez derler dedim kaptirdim kendimi 20 haftalikken erkek denildi 22 haftalikken 90% kiz denildi sok gecirdim sonraki haftalarda hic gostertmedi bide bebek buyuyo zor oluyo kiz kiyafetleri aldim bi gor 33 haftalikken erkek bu denildi Hadi lan yok o kordondur felan dedim cunku bacak arasinda kordon var net degil goremiyoruz felanda deniliyo ben dedim kesin kordon 39 haftalikken dogum yaptim ilk baktigim yeri tahmin Edersin demi anaaaaaa pipili kizim oldu demistim suan 3 yasinda oglum hayirlisi boyleymis
Hayırlı olanı gonlumuzdekiyle birleestirsin mevlam benim de üç oğlum var cok şükür ediyorum şimdi 4 .ye hamileyim bakallim ne verecek mevlam dua ediyor ve sabırla bekliyorum sağlıkla huzurla inşaallah
Hadi ay insallaaahhh bekliyorum haberlerini nezaman gideceksinAyyyy sen neler yaşamışsın canım ya bana da 12 haftalık hiç çıkıntı yok kız olabilir de sonra 15 haftalık başka doktor erkek dedi biraz vakit geçti hocam net mi dedim bacaklar kapalı şimdi dedi usg de bi çıkıntı var ama çok minnak doktor yanılmış olamaz diyorum ama sağolsun arkadaşlar evire çevire baktılar onlarda erkek olmama ihtimalli yüksek dediler ayrıntılıya kadar beklicam dua ya devam inşallah
Daha 15 haftalık 21 de gel dedi doktorHadi ay insallaaahhh bekliyorum haberlerini nezaman gideceksin
Zaten deneme yok şuanda ben 5 kere düsunmek zorundayım sağlık sorunlarimdan nasipte öteye köý yok bunu biliyoruz elhamdulillahBir erkek haberi daha alırsan denemekten vazgeçmezsin inşallah cnm
Amin canım benim Rabbim gönlünden geçeni hayırlı şekilde nasip etsinAllah razı olsun nasiipten öte yol yok duamızı ettik rabbim den istedik işimiz mevlaya kalmış o ne derse odur... inşaallah hayırla gonlumuzdekileri nasiip etsin ...
Rabbim hem şifani versin hmde gönlündekini nasip etsin canımZaten deneme yok şuanda ben 5 kere düsunmek zorundayım sağlık sorunlarimdan nasipte öteye köý yok bunu biliyoruz elhamdulillah
Amin cancağızım AminRabbim hem şifani versin hmde gönlündekini nasip etsin canım
Belkide hiç düşünmeden tekrar kapatacağım benim bole kalp istiyo imkanlar bırakmıyorRabbim hem şifani versin hmde gönlündekini nasip etsin canım
Canım senin sağlığın çok daha önemli sen iyi olcanki evlatlarına bakcan çok şükür iki aslanparcan var sağlığın için en doğrusu o olsunBelkide hiç düşünmeden tekrar kapatacağım benim bole kalp istiyo imkanlar bırakmıyor
Maleaef çok istedik ama nasip etmedi Rabbim o duyguyu tatmayı hayırlsıRabbim hepinizin gönlüne göre nasip etsin. Gerçekten kız bir başka tat o kiyafetleri felan giydirmek başka bir aşk mis.
İçimin gittiği her kız elbisesini aldım.Rabbim hepinizin gönlüne göre nasip etsin. Gerçekten kız bir başka tat o kiyafetleri felan giydirmek başka bir aşk mis.
Canim sen dogum yaptin mi nasil gifiyor diger oglunda kucuktuRabbim hepinizin gönlüne göre nasip etsin. Gerçekten kız bir başka tat o kiyafetleri felan giydirmek başka bir aşk mis.
Dilerim mevlam gonlundekini kucagina almani nasip ederİçimin gittiği her kız elbisesini aldım.Hayaller ile sakladım. Hem de ilk oğlumda beri. Nasip olmayınca olmuyor işte.Size nasip olmuş maşallah. Allah isteyen diğer arkadaşlara da nasip etsin.
Canim daha net degil insallah gonlundeki kucagina gelirMaleaef çok istedik ama nasip etmedi Rabbim o duyguyu tatmayı hayırlsı
Bisey denedin mi canim farklilik var mi hamileliklerinde neyse gonlundeki o olur insallahHayırlı olanı gonlumuzdekiyle birleestirsin mevlam benim de üç oğlum var cok şükür ediyorum şimdi 4 .ye hamileyim bakallim ne verecek mevlam dua ediyor ve sabırla bekliyorum sağlıkla huzurla inşaallah
Bisey denedin mi canim farklilik var mi hamileliklerinde neyse gonlundeki o olur insallah
[/QUO
Dua okudum daha. Olmadan dua. Ettim..farklılık olarak bu daha ağır geçiyor sanki ilk hamilelik GB zorlanıyorum kokuya hiç tahammülum yok mide bulantısı halsizlik agizzda tat çok farrkli bide yatmak istiyorum rabbim unutturuyor saniriim yoksa kimse bu zorlukları unutmaz bakalım inşaallah dualarımız kabul olur daha çok var haber vermeme sizze dua edinsu zor günleri atlataym
Evet 2.5 aylık oldu kızım. Valla çok zor 3 çocukla sürekli evde olmak. Büyük oğlanın ders derdi. Küçük oğlanın park dersi evde çok sıkılıyor. Kızın sürekli kucak istemesi. Ev işi allahım saymakla bitmiyor artık siz düşünün halimiCanim sen dogum yaptin mi nasil gifiyor diger oglunda kucuktu
Canim benim için dörduncu (Rabbım kazayla nasip ederse elbette o ayrı ama) imkansız gibi bir şey. Nasip olmayınca yedi tane, on tane de doğursan olmuyor.Hem Cocuk büyütmek çok zor ya da ben zorlanıyorum. Belki erkek çocuklar zor oluyor onu da bilmiyorum ama açıkçası zorlaniyorumDilerim mevlam gonlundekini kucagina almani nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?