- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #19.761
Allah ol desin yeter ki, tutar tabiMerhaba birşey sormak istiyorum nişanlımla dün birlikte olduk lakin üste ben vardım ikimizde çocuk istiyoruz temmuzda düşük yaptım tekrar denemeye kalktık ama ustteyken tutar mi bebek bide düşükten sonra şimdi tutar mı açaba bilgi verirseniz çok seviniriz
MEehaba gönlünce olsun inşmerhaba, benim 2 kızım var, 3. ye niyetlendik. bu konuda erkek anneleri daha bilgilidir diye düşündüm. adetin bittiği gün tek ilişkiyle oğlu olan var mı?
11 12 13 haftalar olunca paylaşın bu kese tutmuyor
Tamamm cnm geri donusun icin cok tsk ederim.11 12 13 haftalar olunca paylaşın bu kese tutmuyor
Çok şaşırdım. Biz genelde adetten önceki günler korunmayız. Hamilelik ihtimali olmadığı için.MEehaba gönlünce olsun inş
Valla benim adet döngüsü 30-31 günde bir
Oğlum var geç döllenme adetin ilk günü olan ilişki de oldu öncesi ilişki olmadı
Adetin ilk günü sabahı ilişki olduysa aksam üstü adet belirtisi lekelenmem olur (yoksa kan geldiği gün ilişki olmadı)
Bende de oldum olası adet günü hariç akıntım olur
Bence allah ol derse olurÇok şaşırdım. Biz genelde adetten önceki günler korunmayız. Hamilelik ihtimali olmadığı için.
Amin inş dumandasın sağlıkla gelsin fasulyen inşTamamm cnm geri donusun icin cok tsk ederim.
Okuyan herkesten dua rica ediyorum arkadaslar, bundan evvel trizomi21 nedeniyle bebegimdeki anomaliden kaybettim Allah im bu gebeligimde korktugumla sinamasin insallah saglikli sihhatli olarak kucagima alabileyim.cok zor zamanlar yasadim. Allah hic bir anneye hic bir kadina yasatmasinHer gun dua ediyorum rabbim evlatlarimizin sagligi ile sinamasin bizi insallah
Benim canım adetten sonraki gün tek ilişkiyle erkek.merhaba, benim 2 kızım var, 3. ye niyetlendik. bu konuda erkek anneleri daha bilgilidir diye düşündüm. adetin bittiği gün tek ilişkiyle oğlu olan var mı?
Hayırlı olsun inan çok havalı oluyor. Nee 3 erkek mi diye şaşkın şaşkın bakıyorlar. Bilmiyorlar ki evde 4+1 iz. Yanı bir kraliçe varHayırlısı inanın hiç üzülmedim çok dua ettim ama hayırlsı olsun diye üç erkek annesi olmakta çok havalı geldi bana
Valla nasıl bakarlar sa baksınlar Allah ne yazdıysa o öyle yöntem falan da denemedim hayırlısı takdiri ilahi dedim böyle oldu sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun ötesi yok benim içinHayırlı olsun inan çok havalı oluyor. Nee 3 erkek mi diye şaşkın şaşkın bakıyorlar. Bilmiyorlar ki evde 4+1 iz. Yanı bir kraliçe var
Amin inşallah. Bizim minigin gelmesine çok kalmadıValla nasıl bakarlar sa baksınlar Allah ne yazdıysa o öyle yöntem falan da denemedim hayırlısı takdiri ilahi dedim böyle oldu sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun ötesi yok benim için
Canım tek üç erkek annesi olacak biz değiliz Erkek isteyenler topigini görüyorsun acınacak ne halimiz varmış Allahım takdirine kim karşı gelebilir erkek anneleri neden günahkar olsun ki bu çıkarımı nasıl yapıyorlar anlamadım Allah’a çok şükür edelim ki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunAmin inşallah. Bizim minigin gelmesine çok kalmadıÜç erkek annesi ne kadar havalı olacak yaşayarak göreceğim inşallah Ben de hep Salih, sağlıklı olsunlar diye dua ediyorum. Allah ne isterse o oluyor.Bize kız evlat nasip etmeyecekmis demek ki. Bugün kız çocukları günüymüş. Bütün kız çocuklarını da korusun Rabbım ama bazı paylaşımlara bakıyorum da sanki erkek anneleri günahkar , kız anneleri hemen cennete alınacak. Kızı olmayanlara acımalar falan. Rabbım hiçbir evladımızın acısını yaşatmasın. Kal-u Bela'dan beri belli olan bir şey için üzülmek istemiyorum artık.
Herkes icin hersey soyleniyor uzulme bence canim,Amin inşallah. Bizim minigin gelmesine çok kalmadıÜç erkek annesi ne kadar havalı olacak yaşayarak göreceğim inşallah Ben de hep Salih, sağlıklı olsunlar diye dua ediyorum. Allah ne isterse o oluyor.Bize kız evlat nasip etmeyecekmis demek ki. Bugün kız çocukları günüymüş. Bütün kız çocuklarını da korusun Rabbım ama bazı paylaşımlara bakıyorum da sanki erkek anneleri günahkar , kız anneleri hemen cennete alınacak. Kızı olmayanlara acımalar falan. Rabbım hiçbir evladımızın acısını yaşatmasın. Kal-u Bela'dan beri belli olan bir şey için üzülmek istemiyorum artık.
Hepimiz sağlıkla büyütelim canım inşallahHerkes icin hersey soyleniyor uzulme bence canim,
Biz kiz annelerinin coguna da erkek doguramayan beceriksizler olarak bakiliyor cogu bolgede. Herkes herseye konusur. Allaha havale et,,Saglikla buyut evlatlarini
Amin canim benim insallahHepimiz sağlıkla büyütelim canım inşallahdoğru söylüyorsun insanlari memnun edemeyiz hiçbir zaman. Rabbım nasip ettiğini gönlümüze kabul ettirsin
Bugün facede kaynananın biri üç gelinin Yanyana resimlerini atmış gelinlerim günleri kutlu olsun diye bence bu açıdan da bakabilmek güzelCanım tek üç erkek annesi olacak biz değiliz Erkek isteyenler topigini görüyorsun acınacak ne halimiz varmış Allahım takdirine kim karşı gelebilir erkek anneleri neden günahkar olsun ki bu çıkarımı nasıl yapıyorlar anlamadım Allah’a çok şükür edelim ki sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?