bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hap + prezervatifle ıkızlere hamıle kalmıs bırı olarak o dedıgınız sey bır korunma yontemı degıl, ayrıca 100lira veremezsenız kendınız bılırsınız bız ne yapalım rısk alıp bekleyın madem
 
sakin olun önce bu kadar ters tepki vermenize gerek yok sen fikir soruyorsan herkesin fikrine saygı duymalısın...
Emin olun çoğu yoruma gayet iyi yaklaşıyorum. Bir çok kişi de "Şu an 100 lira vermiyorsan ilerde bilmem kaç para verdiğinde düşün o zaman" tarzında yorum yapmış. Onlara da hiç bir sözüm yok, sonuna kadar haklılar.
Bu sadece benim konum için değil, sürekli görüyorum. Aşağılayıcı, ezici, sanki her şeyi kendinin bildiğini sanan insanların yorumlarını.. Burası bir derdim var bölümü ve kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil. Ancak üslup denilen bir şey var. Herkes bunu bilmek zorunda.
 
Ben kendi adıma aktif cinsel hayatı olan kadınların çantasında bir prezervatif olması gerektiğini düşünüyorum
Ped gibi.

özellikle kadınların bu konuda dikkatli olması lazım bence
Çok haklısınız. En iyisi bu bence, bu olayın üzerine karar verdim zaten taşımaya. Teşekkür edeirmm :)
 
Partnerıne de çok kızdım .Bıraz daha dusun sen bu ılıskıyı .
Ya aslında partnerim dediğim kişiyi çok uzun süredir yakından tanıyorum. Daha önce de hep dikkatli olduk. Hastalık açısından da o yüzden rahattım. Çünkü tüm hayatını biliyorum, ve o an düşünecek gidip alıcak durumda değildik. Zaten ben anca kendime gelip açtım konuyu. Onunla da yarın konuşucam. Esas istememe sebebim kendisine borcum var, o yüzden ondan böyle bir beklentiye girmemem gerek diye düşündüm.
 
Bu çok ayrı bır mevzu .Kendısının dusunmesı gerekıyor.En azından prezarvatıf .Bırcunuz var dıye de kurallara uymadan ılıskıye gıremez.Lutfen o kişiyi savunmayın .
 
sakin olun önce bu kadar ters tepki vermenize gerek yok sen fikir soruyorsan herkesin fikrine saygı duymalısın...
Yahu 'onu da mı biz düşünek' çok mantıklı bir yorum sanki. Düşünmek istemiyorsanız illa yazmak zorunda değilsiniz. Yani yazdığınız cümle her konu için de geçerli olabilir. Hiç kimsenin derdini düşünmek zorunda değiliz ama bu sitenin de amacı gereği düşünüp fikir belirtiyoruz.

Korunması konusunda eleştiren arkadaşları tenzih ediyorum. Konu sahibi de kabul etmiş zaten hatalı olduğunu. Fikir belirtmek istemediğiniz konuya yorum yapmayın.
 
çok teşekkür ederim beni anladığınız için
 
İkizlere hamile birisi olarak sorabilirmiyim,
Ben de tam bunlara güvenmiyordum..Ne diyorsunuz,,,,
 
Geri çekilme korunma yöntemi değildir..
İlerde ınga ınga diyen bir bebeğinin olmasını istemiyorsan 100 tl ye kıyıp hap al derim
 
İkizlere hamile birisi olarak sorabilirmiyim,
Ben de tam bunlara güvenmiyordum..Ne diyorsunuz,,,,
Güvendiğim daglara karlar yagdı, hıcbır korunma yontemı %100degıldır
 
Bence kalıcı doğum kontrol kullanın. Deri altı implantları var, spiral var, hap var, ayda bir iğne olduğun bir yöntem daha var onu pek bilmiyorum. Bir de çantaya prezervatif atmak lazım ne olur ne olmaz diye.
Yumurtlama dönemizse eğer tetikte olun.
 
Deri altı ayda bir iğne bunlar çok hormonları bozuyor araştırmıştım
 
Ya ertesi gün hapına şimdi o parayı ver ya da bekle 10. Haftaya kadar en alt limit 2.000 biriktir aldır üstüne operasyon geçir onu da vermem diyorsan doğur ömrü boyu haddi hesabı olmayan paralar harca tercih senin
şahsen ben 17 yıldır harcıyorum
 
Ben kendi adıma aktif cinsel hayatı olan kadınların çantasında bir prezervatif olması gerektiğini düşünüyorum
Ped gibi.

özellikle kadınların bu konuda dikkatli olması lazım bence
Ben bu söylediğinizi üniversitede aktif cinsel hayat olan bir arkadaşıma söyledim diye , sen beni fahişe yerine koyuyorsun diye kavga etmişti. Erkekler çantasında prezervatif taşıyınca öyle zannedermiş, memlekette cinsellik yaşamayı modernlik sayan toplumun cehaletininde böyle olduğunu o zaman anlamıştım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…