- 22 Kasım 2019
- 121
- 81
- 18
- Konu Sahibi neolsunki9
-
Madem 100lira vermek istemiyorsun o zaman bebek için alışveriş yapmaya başla nede olsa çocuk doğurmak 100liradan daha ucuz değilmi ?
Yıl 2021 oldu hala bu konuları konuştuğumuza inanamıyorum bu kadar cehaletle sevişmeseydiniz o zaman.
Cehaletle hmm. Birincisi emin olun sevişmek için yeterince bilgi sahibiyim. Daha önce de bir çok birlikteliğim oldu her seferinde önlemimi aldım. Ancak dediğim gibi bugün ani bir şekilde oldu ve Bunu düşünmem gerekiyordu, o anın büyüsüyle düşünmedim, olabilir insanlık halidir. Hatamın da farkındayım. (Ki zaten bu hata geri dönüşü olmayan bir hata da değil, gider alırım diyerek aldım bu riski.) Ancak şu an 100 lira vermek için durumum pek müsait değil, Çocuktan da istemek istemiyorum. Bu yüzden de daha detaylı bir araştırma yapmak istedim. Bildiğim kadarıyla erkek boşalmadan hemen önce bir zevk suyu geliyor ve o hamileliğe sebep oluyor. Ben de fazlasıyla erken çektiği için belki bu yeterli olabilir diye düşündüm. Yine de daha doğru bir bilgiye ulaşmak için buradaki insanlara sordum. Ben burada bir cehalet göremiyorum. Bilmediğim ayrıntıları sorup öğrenerek doğru bir karar vermeye çalışıyorum.Sevişmeyi bilip, boşalmadan öncesinde de çıkan sıvılar var olduğunu ve onların da sperm içerdiğini bilmemek te
İlk kez boşaldı. Yani zaten bir kere oldu.Erkek ilk kez bosaliyosa, geri cekilme bir korunma yontemi olabilir. Tabi zamaninda geri cekerse.
ikinci kez bosaliyosa ve arada wc gitmediyse icinde kalmis olabilen spermden dolayi korunma yontemi degildir.
bir defa yaptık.iki kere yaptıysanız 2.nin zevk suyunda bile sperm oluyor, ayrıca geri çekilme en tehlikelisidir biraz sızıntısı olsa sperm 7 gün vajinada yumurtalığa kadar yürür
o yüzden 500 lira olsa yinede alın
100 lira için ortalama 70 sene şu korkunç dünyanın kederini çekecek bir insan yavrusuna ne gerek var yahu
insan fazlalığı var zaten yavaş yavaş virüs, nükleer, para birimleriyle alayımızı haklayacaklar
iki saattir şu yoruma gülüyorum şsgjşs teşekkür ederim, sabah gidip alıcamDüşünsenize çocuk büyüyormuş ve diyormuş ki annem 100 TL vermek istememiş diye doğdum
2 ay önce aldıysanız iyice araştırın isterseniz. Sorun eczaneye bir sorun olur mu diye.Sabah gidip alıyorum . Teşekkürler arkadaşlar
26yaşında olup bir çok kez birlikyelik yaşamanıza ramen geri çekilme ile hamile kalma riskinin yüksek olduğunu bilmemeniz ve sırf 100lira vermemek için ya hamileysem diye düşünmeniz madem birşey oldu iç ilacı geç yada belkide kalırsın hamile alırsın çocuğunu kucağına ayrıca 2ay öncede kullanmışsınız demek ki sevişmeyi bilip korunma yöntemlerini bilmiyorsunuz sürekli ertesi gün hapı alarak korunamazsınız anlatabildim mi ?Birrbulutolsam Komik olan tam olarak ne? Gerçekten merak ediyorum şu an. İnsanların fikrini de aldım ve gidip hapımı alacağım. Evet belki yeterince bilgiye sahip değildim, değilsem de öğrendim. Ama şu an benim gördüğüm cehalet de bana saldırmanız ve mesajıma gülmeniz.
olsun yinede bir damlasında bile milyonlarca sperm var 7 gün boyu ilerlediğini var sayarsakbir defa yaptık.
Düşünsenize çocuk büyüyormuş ve diyormuş ki annem 100 TL vermek istememiş diye doğdum
onuda mı biz düşünekŞu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Ben zaten bunu yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Bir önceki mesajımı iyi okuyamamışsınız sanırım. Neyi merak ettiğimi neyi öğrenmeye çalıştığımı söyledim. Öğrendim de, yarın da gidip alıcam. Saçma sapan gülmeniz, cehalet demeniz de sinirimi bozmaktan başka bir şeye yaramadı.26yaşında olup bir çok kez birlikyelik yaşamanıza ramen geri çekilme ile hamile kalma riskinin yüksek olduğunu bilmemeniz ve sırf 100lira vermemek için ya hamileysem diye düşünmeniz madem birşey oldu iç ilacı geç yada belkide kalırsın hamile alırsın çocuğunu kucağına anlatabildim mi ?
Alın tabıkı .100 lıra vermemek ıcın daha agır seyler mı yasamak ıstıosunuz.Şu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Düşünmek zorunda değilsiniz, yorum yapmak zorunda da değilsinizonuda mı biz düşünek
Canım benım sen hapını al yut hiç bır seyı sansa bırakma .Düşünmek zorunda değilsiniz, yorum yapmak zorunda da değilsiniz
Yarın hemen alıcam. Teşekkür ederim :)Canım benım sen hapını al yut hiç bır seyı sansa bırakma .
Biraz da düşünecek durumda değildik. O yüzden böyle oldu.Çok rahatsınız ben olsam partnerimle hemen nöbetçi eczane aramaya çıkardım.
Farkındasınız değil mi? Hamile kalacak sizsiniz hani
olması halinde kürtaj olacak olan da sizsiniz.
partnerde çok rahat maşallah maşallah çok ilginç ya
Ben erkek olsam böyle bir ilişki yaşasam ertesi günü hapını alıp direkt elimle yemek borusundan falan indirip midesine sokardım hani
Ya da arkasından bol bol su içirirdim ardından da yarasın koçumaaaaaa falan derdim
bunu yapsam da rahat olamazdım hani
Bu arada ön sevişmeden penetrasyon kısmına gelene kadar yeterli vaktiniz vardı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?