bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevişmeyi bilip, boşalmadan öncesinde de çıkan sıvılar var olduğunu ve onların da sperm içerdiğini bilmemek te
Cehaletle hmm. Birincisi emin olun sevişmek için yeterince bilgi sahibiyim. Daha önce de bir çok birlikteliğim oldu her seferinde önlemimi aldım. Ancak dediğim gibi bugün ani bir şekilde oldu ve Bunu düşünmem gerekiyordu, o anın büyüsüyle düşünmedim, olabilir insanlık halidir. Hatamın da farkındayım. (Ki zaten bu hata geri dönüşü olmayan bir hata da değil, gider alırım diyerek aldım bu riski.) Ancak şu an 100 lira vermek için durumum pek müsait değil, Çocuktan da istemek istemiyorum. Bu yüzden de daha detaylı bir araştırma yapmak istedim. Bildiğim kadarıyla erkek boşalmadan hemen önce bir zevk suyu geliyor ve o hamileliğe sebep oluyor. Ben de fazlasıyla erken çektiği için belki bu yeterli olabilir diye düşündüm. Yine de daha doğru bir bilgiye ulaşmak için buradaki insanlara sordum. Ben burada bir cehalet göremiyorum. Bilmediğim ayrıntıları sorup öğrenerek doğru bir karar vermeye çalışıyorum.

iki kere yaptıysanız 2.nin zevk suyunda bile sperm oluyor, ayrıca geri çekilme en tehlikelisidir biraz sızıntısı olsa sperm 7 gün vajinada yumurtalığa kadar yürür

o yüzden 500 lira olsa yinede alın

100 lira için ortalama 70 sene şu korkunç dünyanın kederini çekecek bir insan yavrusuna ne gerek var yahu

insan fazlalığı var zaten yavaş yavaş virüs, nükleer, para birimleriyle alayımızı haklayacaklar

Birrbulutolsam Komik olan tam olarak ne? Gerçekten merak ediyorum şu an. İnsanların fikrini de aldım ve gidip hapımı alacağım. Evet belki yeterince bilgiye sahip değildim, değilsem de öğrendim. Ama şu an benim gördüğüm cehalet de bana saldırmanız ve mesajıma gülmeniz.

bir defa yaptık.

26yaşında olup bir çok kez birlikyelik yaşamanıza ramen geri çekilme ile hamile kalma riskinin yüksek olduğunu bilmemeniz ve sırf 100lira vermemek için ya hamileysem diye düşünmeniz madem birşey oldu iç ilacı geç yada belkide kalırsın hamile alırsın çocuğunu kucağına ayrıca 2ay öncede kullanmışsınız demek ki sevişmeyi bilip korunma yöntemlerini bilmiyorsunuz sürekli ertesi gün hapı alarak korunamazsınız anlatabildim mi ?

bir defa yaptık.
olsun yinede bir damlasında bile milyonlarca sperm var 7 gün boyu ilerlediğini var sayarsak

bir damla olmayacak kadarı bile gelmişse çok üzücü sonuçlarla yüzyüze kalabilirsiniz

ben 3 aylık iğne kullanıyorum hep 15 tl hemde adet görmeyerek kansızlığıma engel oluyorum ve birde adet sancım çok kötü oluyor onu engellemek için

fakat üst üste çok kullanmamak nadas uygulamak gerekiyor

birde şey ella içtikten sonra kusmamaya dikkat edin kusarsanız 100 tl daha gider

onuda mı biz düşünek

Ben zaten bunu yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Bir önceki mesajımı iyi okuyamamışsınız sanırım. Neyi merak ettiğimi neyi öğrenmeye çalıştığımı söyledim. Öğrendim de, yarın da gidip alıcam. Saçma sapan gülmeniz, cehalet demeniz de sinirimi bozmaktan başka bir şeye yaramadı.
İnsanlar burada yardım aradıkları için konu açıyorlar. Ve konu açan kişi hatalıysa da bunu söylemenin bir yolu vardır.
Ya diğer arkadaşlar gibi nasıl konuşacağınızı öğrenerek yorum yapın, ya da yorum yapmayın.
Zira düzgün bir üslupla konuşmamak daha büyük bir cehalet bence.

Alın tabıkı .100 lıra vermemek ıcın daha agır seyler mı yasamak ıstıosunuz.

Çok rahatsınız ben olsam partnerimle hemen nöbetçi eczane aramaya çıkardım.
Farkındasınız değil mi? Hamile kalacak sizsiniz hani
olması halinde kürtaj olacak olan da sizsiniz.

partnerde çok rahat maşallah maşallah çok ilginç ya
Ben erkek olsam böyle bir ilişki yaşasam ertesi günü hapını alıp direkt elimle yemek borusundan falan indirip midesine sokardım hani
Ya da arkasından bol bol su içirirdim ardından da yarasın koçumaaaaaa falan derdim

bunu yapsam da rahat olamazdım hani
Bu arada ön sevişmeden penetrasyon kısmına gelene kadar yeterli vaktiniz vardı bence

Biraz da düşünecek durumda değildik. O yüzden böyle oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…