- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
İçimde kırgınlığı varken eskisi gibi olamıyorum zaten.Kendini geri çek fazla değer görmüş bir tarafları kalkmış kaçan kovalanır hesabı
Hayır affetmedim aslında hiçbir dayağını unutmadım da.. Bazen aklıma geldiğinde hala sindiremiyorum. Ama bitiremedim düzeleceğine inancımdan...Hamileyken dövmesini unutabildiniz ve affedebildiyseniz, ilgisizliği de çok sorun olmamalı bence. Çünkü adamda zaten vicdan yok 2 canlı birine el kaldırmış. Ben olsam affetmezdim. Evlilikte bazı şeyler için kol kırılır yen içinde kalır deriz ama hamileyken dayak yemek başka.
Geçebilirdim ama yaptığım yanlışları gözüme sokunca farkına vardım hatalarımın. Yoksa özümde olan şeylerdi sadece kapılıp gidersiniz ya arkadaş ortamı vs derken benimki öyle oldu... Meseleye avantaj olarak bakmadım ki hiç, sevdiğim için peşinden gittim...Valla boyle bu bi haysiyetsizle ikiyuzluyle yasamanin eski hayatindan daha avantajli olmasini saglayan sey nedir?
Daha muhafazalı bir hayata o olmasa da gecebilirdin
Belki haklısınız ama ben çok mu abartıyorum acaba demeden de kendimi alamıyorum...Gerçi bir başkasına göre bir tanesi bile evliliği bitirmek için bir sebep. Düzeleceğine inanıyorum hala salak mıyım bilmemKendi yanlıs bir insan olsa da sizin maneviyatınıza destek olmuş ve en önemlisi bebeğinize vesile olmuş. Allahın takdiri sonucta bebek. Dayak zaten hiç bir şekilde kabul edilemez. Diğer davranışları da pek iç açıcı değil. Belki esinizin sizin hayatinizdaki fonksiyonu bitmiştir. Duzelmiyor ve caba gostermiyorsa bir de bu açıdan bakın.
Yok ben hepsini dert ediyorum aslında. Bu yüzden bir değil bin derdim var dedim. Diğer meseleler kapandığı için son olanlara daha çok değindim. Yoksa dövmesini falan affedemedim aslında içimde, aklıma geldikçe üzülüyorum.Eski hayatim da eski hayatim, ne varmis hayatinizda? Goren de kotu yola dusmussunuz de kocaniz kurtarmis zanneder. Siz kendinize deger vermezseniz, bu benim isine gelirse demezseniz elin adamindan da beklemeyin. Daha evlenmeden kufur kiyamet hakaret girla gidiyormus zaten, bir de hamileyken dayak.. Bunu sindirip de kocanizin yaninizda yatmamasini mi dert ediyorsunuz gercekten??
Boşanma kelimesini kullanmadım ama olay öyle büyüdü ki bir daha böyle bir şey olursa işin varacağı noktayı biliyor. Böyle gitmez böyle evlilik olmaz dedim tabi. Ayrı yatma konusunu da rahat bakıyor her ne kadar içimdekileri anlatsam da durumun ciddiyetinin farkında değil...Şiddeti boşanma tehdidi ile kesmiş.
Ayrı yatma konusunda da bu şekilde tehdit etseniz?
Boşanma ile tehdit etmeyi kesinlikle yanlış buluyorum.
Ama sizin meselenizde pek de göze batmayacak bir yanlış.
Ciddi bir konuşma ile bu işe son verdirin.
Öyle kolay olmuyor ki evli ve minicik bebeği varken insanın yol vermesi... Hem de benimle ilgilenmiyor diye vs... Yani kendimden önce bebeğimi düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.Sizi hamileyken gecmisinizi hatirladigi icin dövdü öyle mi?
O kim oluyor yargiliyor ?
Elleri kirilsin insallah.
Sizi bile isteye kabul ettiyse unutmasini da bilecek.
0 ilgi 0 alaka gösterin hala sizinle ilgilenmiyorsa üzgünüm yol verin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?