Bir değil bin derdim var...

06kelebek_s

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
764
556
23
Anlatmaya nereden başlasam bilmiyorum... 2 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Benim ondan önceki hayatım hızlı geçti. Alkol de aldım başka erkek arkadaşlarım da oldu. Eşimle 30 yaşında tanıştım. Tanıştıktan 1 ay sonra kapandım namaza başladım eski hayatıma tövbe ettim. Bunların hepsini Allah rızası için yaptım ama eşimin desteği olmasa kapanamazdım cesaret edip. Bu arada kendisini gören hiç din diyanet ile arası var demez. Gayet konuşkandır, iş yerindeki kızlarla hemen sohbetler eder. Namazını kılmaz, Cumasına zor gider hatta çoğu zaman gitmez. Eşim evlenmeden önce benimle ilgili her şeyi biliyordu ama gerek sevgiliyken gerek nişanlılıkta ve evlilikte devamlı sorun oldu aramızda. Birden aklına geliyordu ve konuyu açıp hakaretler sıralıyordu. Alakasız bir konudan bile tartışsak konu döndü dolaştı benim eski kötü geçmişime geldi. Bundan dolayı sinirlendi evlendikten sonra ara ara dayağa başladı. Hamileliğimde bile dövdü beni... En son 9 aylık hamileydim dayağını yediğimde büyük olay oldu. İnşallah son dayağı o oldu çünkü bir daha elini kaldırırsa döverse bu işin mahkemede biteceğini biliyor sanırım. Her neyse... Hamileliğimde önce ara ara başlayan salonda yatmalar bebeğin doğumuyla her zaman olmaya başladı. Eşim sürekli salonda yatıyor. Soracak olursanız bebeği uyandırmamak içinmiş rahat edelim diyeymiş... Şimdiden söyleyeyim bebeğim ilk aylarda yanımdan ayrılmak istemedi mecburen yanımda yatırdım sonra yan tarafımdaki beşiğine yatırmaya başladım son 1 aydır. Bunlar bana bahane olarak geliyor çünkü bebekten önce hamileliğimde de salonda yatıyordu. Ben hep ayak uydurup onun yanında yatıyordum rahat olmasam da... Ha bir de telefon elinden hiç düşmez sürekli arkadaşlarıyla konuşur gece vs dinlemez. Yani çok söyledim bu konulardaki rahatsızlığımı ama yok anlayan yok!... En son dün kendimi kötü hissettiğimi söyledim salonda uyuduğunda ama yine gitmiş orada yatmış. Düşünüyorum ben çok fedakarlık yaptım, emek verdim ama o yatak odasında uyuyamıyorum diyerek salonda yatıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kötü söyledim olmadı güzel söyledim olmadı. Birileri olabilir derseniz sık sık telefonunu kontrol ettim birşey yok. Öyle birşey yapacağını da sanmıyorum her ne kadar kendine çok bakıp beğenilmek hoşuna gitse de... Bu arada cinsel hayatımız bebek ile eskisine nazaran azalsa da hala devam ediyor. Ama ben cinsellikten dolayı değil kocama sarılıp uyumak istediğim için onu yanımda istiyorum. Bütün bu sorunlar için psikiyatriste gitmek istiyorum. Daha önce iki kez gittik ama devam etmediğimiz için tedavi de olmadı dolayısıyla... Bu salonda yatma konusunda yalnız olmadığımı da gördüm forumda incelerken. Ama gördüğünüz gibi tek sorunum o da değil, bu adamı nasıl yola getireceğim ben. Sorunlarımı özetleyecek olursam işte bunlar... Hiç ilgi sevgi hissetmiyorum aksine beni sevmediğini bile düşünüyorum daha evliliğimizin başında... Böyle bozuk evliliğin vardı da niye çocuk yaptın diyecekler olursa ben istememiştim eşim isteyince oldu. Önlemini o alıyor diye güvendim. Şimdi sorsanız iyiki olmuş bebeğim benim her şeyim de diyorum o ayrı konu tabi... Lafı çok uzattım kusura bakmayın. Sorunlar çok anlayacağınız

Hamileyken dövmesini unutabildiniz ve affedebildiyseniz, ilgisizliği de çok sorun olmamalı bence. Çünkü adamda zaten vicdan yok 2 canlı birine el kaldırmış. Ben olsam affetmezdim. Evlilikte bazı şeyler için kol kırılır yen içinde kalır deriz ama hamileyken dayak yemek başka.

Sizi hamileyken gecmisinizi hatirladigi icin dövdü öyle mi?
O kim oluyor yargiliyor ?
Elleri kirilsin insallah.
Sizi bile isteye kabul ettiyse unutmasini da bilecek.

0 ilgi 0 alaka gösterin hala sizinle ilgilenmiyorsa üzgünüm yol verin gitsin

Dinle diyanetle ilişkisi var ve senin geçmişini beğenmiyorsa evlenmeseydi ..silah mı dayadın alnına ? Kabul ediyorsa konusunu bile açmayacak , yok açıyorsa , sen bu kadar sabırlı olmayacaksın .. göbek bağınız bir mi , neden hamileyken dayak yiyip bisanmadin? Birde evlenmeden aynı sorunları yasiyormussunuz zaten ,neyine güvenip evlendin ? Ben sandım boşanmak istiyorsun ama sen evliliğimi nasıl kurtarırımın derdine düşmüşsün. .emin ol kocan aksi yöne gidiyor ,yollarınız kesismeyecek. . İnatla evliliğini devam ettirip kendini mutsuzluğa gömmek istiyorsun .sadist misin nesin ? O kocandan bi cacık olmaz ama burdaki bazı kocişçi üyeler sana uygun tavsiyeler verir . Sırtından sopası karnından sıpası eksik olmayanlar ..

Bi kaç gün ailenin yanına gitsen özler mi yoksa daha iyi konuşayım arkadaşlarımla felan diye ekmeğine yağ mı sürmüş olursun ki. İlişki yaşadığınız da acaba konuyu felan açsan ben seni özlüyorum felan diye malum o sırada erkekler savunmasız oluyor.
Seviyorsan tabiki evliliğin için çaba göstereceğim demek istersen. Yoksa içinden gelmez Zaten bişey yapmak.

Hayır affetmedim aslında hiçbir dayağını unutmadım da.. Bazen aklıma geldiğinde hala sindiremiyorum. Ama bitiremedim düzeleceğine inancımdan...

Kendi yanlıs bir insan olsa da sizin maneviyatınıza destek olmuş ve en önemlisi bebeğinize vesile olmuş. Allahın takdiri sonucta bebek. Dayak zaten hiç bir şekilde kabul edilemez. Diğer davranışları da pek iç açıcı değil. Belki esinizin sizin hayatinizdaki fonksiyonu bitmiştir. Duzelmiyor ve caba gostermiyorsa bir de bu açıdan bakın.

Valla boyle bu bi haysiyetsizle ikiyuzluyle yasamanin eski hayatindan daha avantajli olmasini saglayan sey nedir?

Daha muhafazalı bir hayata o olmasa da gecebilirdin
Geçebilirdim ama yaptığım yanlışları gözüme sokunca farkına vardım hatalarımın. Yoksa özümde olan şeylerdi sadece kapılıp gidersiniz ya arkadaş ortamı vs derken benimki öyle oldu... Meseleye avantaj olarak bakmadım ki hiç, sevdiğim için peşinden gittim...

Sizi hamileyken dövmesi affedilecek birşey değil hemde karnınızda bebeğinizi taşırken siz bunları affetmişsiniz çok üstüne düşmeyin eşinizin Hatta görmeyin onu o fark edip peşinizden koşacaktır

Şiddeti boşanma tehdidi ile kesmiş.
Ayrı yatma konusunda da bu şekilde tehdit etseniz?

Boşanma ile tehdit etmeyi kesinlikle yanlış buluyorum.
Ama sizin meselenizde pek de göze batmayacak bir yanlış.
Ciddi bir konuşma ile bu işe son verdirin.

Eski hayatim da eski hayatim, ne varmis hayatinizda? Goren de kotu yola dusmussunuz de kocaniz kurtarmis zanneder. Siz kendinize deger vermezseniz, bu benim isine gelirse demezseniz elin adamindan da beklemeyin. Daha evlenmeden kufur kiyamet hakaret girla gidiyormus zaten, bir de hamileyken dayak.. Bunu sindirip de kocanizin yaninizda yatmamasini mi dert ediyorsunuz gercekten??

Belki haklısınız ama ben çok mu abartıyorum acaba demeden de kendimi alamıyorum...Gerçi bir başkasına göre bir tanesi bile evliliği bitirmek için bir sebep. Düzeleceğine inanıyorum hala salak mıyım bilmem

Yok ben hepsini dert ediyorum aslında. Bu yüzden bir değil bin derdim var dedim. Diğer meseleler kapandığı için son olanlara daha çok değindim. Yoksa dövmesini falan affedemedim aslında içimde, aklıma geldikçe üzülüyorum.

Boşanma kelimesini kullanmadım ama olay öyle büyüdü ki bir daha böyle bir şey olursa işin varacağı noktayı biliyor. Böyle gitmez böyle evlilik olmaz dedim tabi. Ayrı yatma konusunu da rahat bakıyor her ne kadar içimdekileri anlatsam da durumun ciddiyetinin farkında değil...

Öyle kolay olmuyor ki evli ve minicik bebeği varken insanın yol vermesi... Hem de benimle ilgilenmiyor diye vs... Yani kendimden önce bebeğimi düşünmek zorunda hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…