hayatımın en berbat dönemindeyim. sağlık sorunlarım bitmiyor. ailem hep iyidir bana karşı, onları kötüleyemem ama öyle bir ruh hali ki onlara bile nefret doluyorum. beni biraz kısıtlarlar. şimdi bu dünya kadar geliyor. okuyorum. okumak denirse. okulu bırakmayı düşünüyorum. bölümümü sevmiyorum. ilişkim bugün bitti. her şeyimi verdiğim adam bugün gitti. ilk defa böyle bi ilişki yaşamıştım. 1 yıllıktı. ama bitince ben de bittim. zaten bitiktim şimdi beni hayata bağlıcak en ufak bi şey kalmadı. yok. ölmek gerçekten şu an için kusursuz bi çözüm gibi geliyor. anlıyorum ölmeyi seçen insanları. en son ne zaman mutlu olduğumu düşünüyorum. o da yok inanır mısınız. en mutlu ilişkimde bile sorunlar kavgalar bitmedi hiç. ayaklarım yerden kesilmedi. ben yine mutlu olmayı seçen bi insandım. hep gülerdim. ilk defa konuştuğum biri bile ne kadar çok gülüyosun ne güzel derdi. şimdi kendimi gülmeye zorlamaya halim yok. yorgun bile değilim. neyi nasıl çözeyim ben? nereye baksam daha şimdiden o adamı görüyorum. okulu bırakıp nasıl tekrar hazırlancağımı düşünüyorum. annem babam? ben napim bence ölim.