- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
- Konu Sahibi tatarina34
Hapisi okuyunca herhalde hortladi konu dedim ama bugün 5 gibi acilmis taptaze konu. Bisey mi kaciriyorum yoksa fake mi yine?Hee kardeş güzel ayrntı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hapisi okuyunca herhalde hortladi konu dedim ama bugün 5 gibi acilmis taptaze konu. Bisey mi kaciriyorum yoksa fake mi yine?Hee kardeş güzel ayrntı![]()
Kaç yaşında evlendiniz.Dediğim gibi bir değil bin derdim var ve yillardir var.yillardir ugrasiyorum.yuvami çok zor kurdum çok mücadele ettim.çok emek harcadim.eşimin her erkek gibi monoton olmaması için sevgimizin bitmemesi için elimden ne geliyorsa yaptim.8senelik evliyim dokuza girmek uzereyiz.evliliğinin ilk bir senesinden sonra başladı mucadelem.ve su anda daha kotu bir durumda ilerlemeye devam ediyoruz.benim dertlerime çare yok.allah kimseye kaldiramayacagi yükü vermez diye teselli bulmaya calisiyorum.ha patladim ha patlayacam.anlatamadigim şeyler var.
Ben başta fake sandım ama değil sanırım neyse kizacaksin belki ama daha ii işte en azından kuma getiremez içerde kalsın sende bir kaç yıl düşün sofra belki boşanırsın o hapisten çıkmadan kendine düzen kurarsin is falan sonra ayrilirsinSebebini söyleyemem ama onu artik goremeyecem bosverin yaa dizinde kafanizi sisirdim hakkinizi helal edin herkes kendi hayatini bulunduğu duruma gore yönlendirirbbenimde başka carem yok simdi oturup yıllarca onu bekleyecem diyecem yine kizacaksiniz hakikaten Çevremdekilerin de dedikleri gibi ben çok farkliymisim bunu bir kez daha anlladim
İyi işte en azından nerde olduğunu bilirsin..Babaları yani kocam hic gelemez artik yani hayatin dedim ya kötüye gidiyor iste en kötüsü oldu nazi yanlis anlamalar sonucu hapise girdi
Fakedir o zamanHapisi okuyunca herhalde hortladi konu dedim ama bugün 5 gibi acilmis taptaze konu. Bisey mi kaciriyorum yoksa fake mi yine?
Zaten herşeye gozyumdugum için gülüp gectigim için belki de bu hale geldik.ama göz yummasamda başka carem yokki mecbur göz yumacam mecbur susacam hem onu çok seviyorum hem de cocuklarim var
Yorumlar sert çünkü yıllardır aldatan, üstüne kuma getirecek olan bir adamı çok seviyorum diyor. Üstelik yardım istemiyor sadece anlatıyor o kadar. Çocukları küçük olabilir ama sebep çocuklar değil, kocasını çok sevmesi, bi bakışının bi gülüşünün ona yetmesi, çocuklar sadece bahane...kızlar yorumlar sert olmus bence, kadın 8 yıllık evli olduguna gore iki çocuguda kuçuk, ve kaçarak evlendigine gore ailesi destek olmayacak, siz ise boşan ne bekliyorsun diyorsunuz.....
en iyi yolu sen kendine iş bu çalıs bir kaç ay para biriktir ondan sonra ayrı ev tut ayrıl, nafakanıda al, çocuklarınıda al kendin bak, ama dedigim gibi once iş bul
Şuan kaç yaşındasınız hiçbir şey için geç kalınmaz açıktan liseye yazılabilirsin ileride bitirip iş hayatına atılırsın.Evet ayrilacak gücüm yok onunla ettiğim mücadeleler sonucu artik hic bir şeyle mücadeleedecek ggücüm kalmadi.ayrılmaya kalksam bir suru sorun olacak yine basim agriyacak.kafamin arka kisminda büyük bir şişlik oluşmuş ve düşündükçe çok feci agriyor.psikolojim alt üstoldu.tek ttesellim cocuklarim.ve kocam su anda hapiste.anladim ki yaradan kimsenin yaptigini yanina kar birakmaz.ben üstüme düşen herşeyi yaptim.ve cikmasini bekleyecem sonraki allah kerim.