- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ay sorma ya, ne yüzsüz insan var ya. Hayır ne şaşırıyorsam anlamadım, zira üniversitedeysen yurtta külotlarımı çalmışlardı. Don çalan kadınların olduğu yerde, beş yüz liralık sandaletin üzerine yatan da epey olur.Resmen bize dert oldu
sandaleti 100 liraya almis 500 degil
sandaleti 100 liraya almis 500 degil
soyle demisti kelimesi kelimesine tutmayabilir ben o sandaleti yüz liraya almistim.o bana 40 lira vererek yenisini alirsin dedi diyefiyatını nerde yazmış ki konu sahibi ? ben göremedim, sadece baya da vermiştim para demiş. siteden bakmıştım fiyatına sezon fiyatı 459,98 tl, şu an indirimde 159,99 tl
Yüksek fiyatliydi baya para verdim demistisoyle demisti kelimesi kelimesine tutmayabilir ben o sandaleti yüz liraya almistim.o bana 40 lira vererek yenisini alirsin dedi diye
Yok 100 lira değildi yanlis hatirliyorsunuz sanirimsoyle demisti kelimesi kelimesine tutmayabilir ben o sandaleti yüz liraya almistim.o bana 40 lira vererek yenisini alirsin dedi diye
Onarip ya da garantiyle gonderip ben de giyerdim aslinda ama bana giyilecek durumu kalmadigini anlatinca ben heralde parcalandi dedim daha giyilmez diye dusundum ama giyiyordu, az bi yipranmayla ben de giyerdim getirseydi bari hevesim gecerdiİnsanlara güvenmeyeceksin ama şöyle bişey de olabilir onarıp giymiştir.
Ben de pahalı sandaletime kıyamayıp lastikleyip giymiştim açıkçası :)
hmm bilmiyorumki aklimda oyle kalmis ama nerden kalmisYok 100 lira değildi yanlis hatirliyorsunuz sanirim
iyi ama alacağı ayakkabının maliyeti ne olacak herkes delirdi burda karşına alıp ciddi ciddi konuşur musun lütfenTesekkur ederim yorumlar icin hanimlar.
Ay sonunda guzel bi ayakkabi alacagini soyledi anlamistir diye tahmin ediyorum.
Su an hangi yorum bulamadim ilk defa mi istedi diye sormustu, ilk defa giyilecek bir sey istedi bu arkadasim daha once istememisti hicbir sey.
Ay sandalete bittim hazır indirime de girmiş bana da alır msın kız arkadaşından daha iyi bakarım onlara bide hayır duamı alırsın.
Onarip ya da garantiyle gonderip ben de giyerdim aslinda ama bana giyilecek durumu kalmadigini anlatinca ben heralde parcalandi dedim daha giyilmez diye dusundum ama giyiyordu, az bi yipranmayla ben de giyerdim getirseydi bari hevesim gecerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?