Bir değişik sandalet meselesi

Bazı insanları hayatınızdan çıkarmak için bazı deneyimlere ihtiyaç vardır. Ve bazı yeni insanları daha iyi tanımak için. Bundan sonra bu ve buna benzer tavrı olanları hayatınıza dahil etmeyin.

Ayakkabıyı çok beğendi ve geri vermek istemediği için böyle şeyler demiş gibi hissettim.

Geri iste bence sandaletini ya da sitenin linkini atıp yenisini almasını iste.

Maddi durumu yok diye böyle yapması gerekmezdi ve şuan hem yalancı,emanete ihanet eden,tutarsız bir arkadaş konumuna düşmüş basit bir şey için

Vermekle hata yapmissin ardından aynisini aldirmamakla... zaten herkes soylenecek her şeyi yazmış bence de kapansin artik

fiyatını nerde yazmış ki konu sahibi ? ben göremedim, sadece baya da vermiştim para demiş. siteden bakmıştım fiyatına sezon fiyatı 459,98 tl, şu an indirimde 159,99 tl
soyle demisti kelimesi kelimesine tutmayabilir ben o sandaleti yüz liraya almistim.o bana 40 lira vererek yenisini alirsin dedi diye

İnsanlara güvenmeyeceksin ama şöyle bişey de olabilir onarıp giymiştir.
Ben de pahalı sandaletime kıyamayıp lastikleyip giymiştim açıkçası :)

Tesekkur ederim yorumlar icin hanimlar.

Ay sonunda guzel bi ayakkabi alacagini soyledi anlamistir diye tahmin ediyorum.
Su an hangi yorum bulamadim ilk defa mi istedi diye sormustu, ilk defa giyilecek bir sey istedi bu arkadasim daha once istememisti hicbir sey.

İnsanlara güvenmeyeceksin ama şöyle bişey de olabilir onarıp giymiştir.
Ben de pahalı sandaletime kıyamayıp lastikleyip giymiştim açıkçası :)
Onarip ya da garantiyle gonderip ben de giyerdim aslinda ama bana giyilecek durumu kalmadigini anlatinca ben heralde parcalandi dedim daha giyilmez diye dusundum ama giyiyordu, az bi yipranmayla ben de giyerdim getirseydi bari hevesim gecerdi

iyi ama alacağı ayakkabının maliyeti ne olacak herkes delirdi burda karşına alıp ciddi ciddi konuşur musun lütfen
sen bana parasını ver ben beğendiğim ayakkabıyı alacağım diye gidip uyduruk bişey alıp başından savacak ayy delirdik hepimiz burda ne kadar sakinsin

elbise falan anlarım da sandalet ödünç alınır mı ya?enteresan
sandalet ödünç almaya çekinmemiş siz niye yenisini aldırmaya çekindiniz anlamadım
tatile gidiyor sonuçta durumu çok çok kötü olsa gidemez değil mi?
mesaj at sandaletlerin güzel görünüyor diye yaz

Ay sandalete bittim hazır indirime de girmiş bana da alır msın kız arkadaşından daha iyi bakarım onlara bide hayır duamı alırsın.
1. Ben de senin gibi bişeyimi istediklerinde hayır diyemeyenlerdenim amaaa bu sandaletim olsa kardeşime vermezdim çünkü çok güzel ve rahat
2. Ay çeyrek altın fiyatına aldığın ayakkabıyı nasıl başkasına iki hafta için verirsin unutur, çaldırır, kaybeder ben olsam vitrinde saklar gelir geçer okşardım
3. İndirimdeki hali bile pahalı iken o fiyatta bir sandaleti geri istemeyip olsun canın sağolsun diyebilecek kadar yüce gönüllü müsün gerçekten?
4. Benim en yakın arkadaşım, kankam, kızkardeşim olur musun?
Not: Ben de bi bakayım İnci’ye çok beğendim gerçekten.

Onarip ya da garantiyle gonderip ben de giyerdim aslinda ama bana giyilecek durumu kalmadigini anlatinca ben heralde parcalandi dedim daha giyilmez diye dusundum ama giyiyordu, az bi yipranmayla ben de giyerdim getirseydi bari hevesim gecerdi

eğer gönlünüz razıysa söyleyecek söz kalmıyor, ben de rahat biri sanırdım kendimi ve para, mal mülk takmazdım ama arkadaşınızın tavrına çok sinir oldum. umarım arkadaşınız benim tahmin ettiğim gibi kötü niyetli biri değildir ve size zararı dokunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…