- 2 Aralık 2017
- 2.741
- 3.944
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Benim bile kendi başıma gelmiş kadar sinirim bozuldu inan, bu tip insanlara gıcık oluyorum iyi niyet sömürücüleri. Genel olarak bu tavırdaysan insanlarla mesafene dikkat etmelisin, aradaki sınırı iyi koymalı ve korumalısın ki daha sonra böyle sorunlarla karşılaşma. Buna da o sandaletleri alarak başla, kendin için bir adım at. Karşındakinden önce kendini düşün bir kez.Aynen oyle oldu.
Ki rahatlikla vermemin sebebi de esyalari temiz kullanan biri onun hasebiyle vok rahat verdim beklemezdim yani.
Kendi dedi 2 kere giyerim diye ama oyle kaldi.
Gercekten verdigim paradan ziyade duatugum konum sinirimi bozuyor
Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
BuYa Ceylin sandaletleri çok merak ettim bi fotosunu atsana tüm İnci sitesini talan ettim bu mu bu mu acaba diye?
Acilmamis zaten sahane kosuyordu videodaOha sandalete bak bunun altı nasıl açılabilir Allasen.arkadaşınız yalancı ve fırsatçı biri.siz de saf.sizin yerinizde olsam arkadaşlığımı bitiririmm.ya da çok soğuk ve uzak dururum bundan sonra.
Ayakta zarif duruyor aslinda, ince tabanli sandaletler ayagimi cok agritiyor bilerek bunu almistim yazin yuruyus bile yaparim diye nasip olmadiYa kızma da sandaleti hiç beğenmedim modeli biraz kaba ys
20 tl lik ayakkabı alırsa yine de susacak mısınız?Ayakta zarif duruyor aslinda, ince tabanli sandaletler ayagimi cok agritiyor bilerek bunu almistim yazin yuruyus bile yaparim diye nasip olmadi
Sandalet ayakkabı ödünç vermem. Sizde vermeyin. Bu konu da ise olan olmuş. Sizde ondan birşey ödünç alıp süründürün ya da boşverinMerhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?