Bir değişik sandalet meselesi

Aynen oyle oldu.
Ki rahatlikla vermemin sebebi de esyalari temiz kullanan biri onun hasebiyle vok rahat verdim beklemezdim yani.
Kendi dedi 2 kere giyerim diye ama oyle kaldi.
Gercekten verdigim paradan ziyade duatugum konum sinirimi bozuyor
Benim bile kendi başıma gelmiş kadar sinirim bozuldu inan, bu tip insanlara gıcık oluyorum iyi niyet sömürücüleri. Genel olarak bu tavırdaysan insanlarla mesafene dikkat etmelisin, aradaki sınırı iyi koymalı ve korumalısın ki daha sonra böyle sorunlarla karşılaşma. Buna da o sandaletleri alarak başla, kendin için bir adım at. Karşındakinden önce kendini düşün bir kez.

Altına yorum atardım, benim sana ödünç veripte geri alamadığım sandaletim değil mi o diye

Kusura bakmayın da annenize kızıyorsunuz hep kendini kullandırıyor diye ama ona yapılanlardan da hiç ders almisa benzemiyorsunuz. İyi olmak, iyilik yapmak başka ama kendini kullandırmak bambaşka şeyler. Bu olayda kendinizi kullandirtmissiniz bariz. Ne demek bir sürü para verip, bir sürü vermeseniz de farketmez, aldığınız yazlık ayakkabıyı yaz için başkasına vermek??

Böyle birşeyi ben içimde tutamam şahsen.bu ne pervasizlik giyip bir de resim paylaşıyor. Bence sessiz kalmayın. Hani giyilemeyecek durumdaydı falan diye hesap sorun tartışmaya girmeden.baştan hata yapmissiniz.kişisel eşya asla paylaşılmaz bunu da bundan sonra dikkate alırsınız umarım.

Ayakkabı paylaşmak yeterince iticiyken bi de yalanla üstüne konmuş. Ben olsam yüzüne vururum. Kendini zeki sanan karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan gerizekalılardan nefret ederim.

Değil ayakkabımi tokami bile vermem.hic de hoşlanmam öyle seylerden nasil rahat edersiniz anlamiyorum.hastalikli olur pis olur.arkadasiniz da son derece uyanıkmış boşverin bundan sonrası için böyle çıkarcı bi insandan uzak durursunuz.

Bu degisik tür bi hırsızlik bence.Yalanla başkasınin malinin üstune konma.Eger ses cikarmazsan seni iyice saf sanıcak.Ayakkabilarim cok iyi görünüyor.Getirmeni bekliyorum derdim ben olsam.

Sandalet ayakkabı ödünç vermem. Sizde vermeyin. Bu konu da ise olan olmuş. Sizde ondan birşey ödünç alıp süründürün ya da boşverin

Arkadaşınız denize bile gitmiş. Başkasının parasıyla alınmış sandaleti plajda kumlara, taşlara sürte sürte yürümek rahat oluyordur tabii.
Bence "canım madem yenisini alacaksın ben bir ayakkabı seçtim onu al" deyin ve aynı ayakkabının fotoğrafını atın. Gitsin alsın İnci'den aynısını.

Ayrıca başkalarına kıyafet, ayakkabı vs vermek hiç hijyenik değil. Kimde ne hastalık var bilemezsiniz.

Yeni almışsınız madem getir değiştiricem deyin. Dünyanın parasına almışsınız, hemen açılmaması lazım
fabrika hatasıdır o diyin getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…