- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bence artık üstünde durma hediye aldığını düşün sonuçta samimiyet var aranızda ayakkabıyı isteyecek kadar,ve ihtiyacıda olduğunu da düşünüyorsan hiç takma hatta doğru mu söğlüyor yalan mı söğlüyor diyede düşünme
vermeyin böyle kişisel eşyalarınızı başkalarına hadi abiye elbise ayakkabı verilir ama onun dışında günlük giyime giren her türlü eşyayı siz kullanmayıpta elden çıkarayım diye düşünmediğiniz takdirde kimseye vermeyin bence gerek yok..Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Deniz suyu açarTatilde belki her gun snap atti istisnasiz hepsinde ayaginda o vardi. Denize gitmisler yine o vardi bilemedim yani. Saglamda bir seydi ama
Internetteki fiyatina baktim, sezonda 460 tl. Siz bu parayi verdiniz sadece 10 dk giydiniz. Insanlik halidir diyelim yirtildi parcalandi, ozellikle emanet daha hassas olur tamam ama arkadasinizin hemen size soylemesi gerekirdi buyuk ihtimalle magaza tadilat yaptirirdi.siz sorana kadar söylememesi ayri sinir bozucu. Temmuz sonunda almis, agustos gecti, eylul sonunda size ayakkabi alacak. Cok acik sizin bu ayakkabiyi giymenizi istemiyor.
Burda derdinizi paylasmissiniz, lütfen mutlu sonla bitirin bu konuyu. Sandalet hazir indirime girmisken,numaraniz bitmeden almasi gerekiyor. Maddi imkanini kendisi bastan dusunecekti. Sizin sandaletinizi giymesi cok mu elzemdi. Emanete hiyanet etmis resmen
Altını yapıştırmış giyiyordur. Yırtıldı attım dememiş sonuçta. Sadece yırtıldı demiş. O şekilde iade etmeyi saçma bulmuş olabilir. Böyle hor kullanan kıymet bilmeyen tiplere neden eşya ödünç verirsiniz ben de onu anlamam. Eski bi iş arkadaşım yeni aldığı fotoğraf makinesini çok da zengin bi tanıdığa ödünç verdi, kadın resmen kırık şekilde iade etti, oturdu hüngür hüngür ağladı bizimki. Çok tuhafıma gitmişti. Ben böyle tatsizliklar olmasın diye direkt ödünç vermemeyi tercih ediyorum napiyim bu sebepten küsecekse küssün, işin sonunda benim kendimi aptal hissetmemden iyidir.Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Lütfen aldı şu sandaletin yenisini de ya, herkesin siniri bozuldu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?