Bir değişik sandalet meselesi

dedi sandaleti ödünc alan arkadas...

Internetteki fiyatina baktim, sezonda 460 tl. Siz bu parayi verdiniz sadece 10 dk giydiniz. Insanlik halidir diyelim yirtildi parcalandi, ozellikle emanet daha hassas olur tamam ama arkadasinizin hemen size soylemesi gerekirdi buyuk ihtimalle magaza tadilat yaptirirdi.siz sorana kadar söylememesi ayri sinir bozucu. Temmuz sonunda almis, agustos gecti, eylul sonunda size ayakkabi alacak. Cok acik sizin bu ayakkabiyi giymenizi istemiyor.

Burda derdinizi paylasmissiniz, lütfen mutlu sonla bitirin bu konuyu. Sandalet hazir indirime girmisken,numaraniz bitmeden almasi gerekiyor. Maddi imkanini kendisi bastan dusunecekti. Sizin sandaletinizi giymesi cok mu elzemdi. Emanete hiyanet etmis resmen

tatıle çıkacak parası olması ama terlık alacak parası olmamaması ne değişikmiş..bu durumda senın terlık paran varsaondan tatıl ısteyebılırsın ödünç..sonra şey dersin beğenmedim tatılı kusura bakma.

Alacaksa da aynısından alsın onun alacağı 40-50 liralık ayakkabıda ona göre olur .çok içi fesat bir arkadaşmış bence uzak dur

vermeyin böyle kişisel eşyalarınızı başkalarına hadi abiye elbise ayakkabı verilir ama onun dışında günlük giyime giren her türlü eşyayı siz kullanmayıpta elden çıkarayım diye düşünmediğiniz takdirde kimseye vermeyin bence gerek yok..

Tatilde belki her gun snap atti istisnasiz hepsinde ayaginda o vardi. Denize gitmisler yine o vardi bilemedim yani. Saglamda bir seydi ama
Deniz suyu açar
Lastikten başka birşey giyilmez orda aynısını almalıydı 40 lira sadaka mı veriyor

Ya hem yalancı hem belesci bir insan bu.
Gerçekten bu insanla arkadaş kalmak istediğinize emin mısınız?
Baya baya üstüne yatmış hani para pul önemli değil de bu zihniyet çok fena yapayalnız arkadaşsız kalırım gene de bu zihniyetteki tiplerle muhatap olmam hayatta.

Sizin böyle bi arkadaş konunuz daha vardı borç isteyen.
Bence çok iyi niyetli gönlü açık birisiniz bu belli ama dikkat edin insanlar sizi kullanamasinlar derim ben nacizane.

İnci de şuan acayip indirim var bence şuan sakın ayakkabının aynısından aldırma 400 500 verdiğin ayakkabı 100-200 civarında

Verdiğinin para civarında aldır ayakkabıyı inciden bari burda saflık yapma yavrumm yaa valla okurken ben dellendim

çok şükür imkanım var ama ben sahile, kuma, taşa, suya yaklaşık 500 liraya aldığım sandaletle gitmem, arkadaşınız kıymet bilmiyor ve gerçekten çok tuhaf ama ona hayır diyemediğiniz için siz de tuhafsınız. bir de yazın ortasında sandaleti eğer kullanmıyorsan demiş ve 2 haftalığına. insaf yani, yazın ne giyilir? şunu da merak ettim bu arkadaşınızın ilk talebi miydi?

Son düzenleme:

Bu fiyattaki sandaleti ödünç vermek nedir Ceylinimdeceylinim

Bi bardak soğuk su iç
Ya da iste yenisini alsın canım şu devirde kimse kimseye 20lira vermiyo karşılıksız o kadar pahalı sandalet ne hemde sen iyi niyet göstermişsin o bunu kullanmış. Senin durumun ondan iyi diye de enayi değilsin. Yada mesaj at en iyisi yalan söylemene gerek yoktu isteseydin de hediye ederdim ama sen beni kandırdın falan de bi sandalet sahibi oldun ama arkadaşlığımız bitti giydikçe unutma deee.. ayy çok kızdım hele ki koca yaz sandelet beğenemeyip alamayınca daha da kızdımm

Ha unuttum şu da var böyle marka ayakkabılar garantili oluyo yaptırır veya yenilerdi mağaza

Altını yapıştırmış giyiyordur. Yırtıldı attım dememiş sonuçta. Sadece yırtıldı demiş. O şekilde iade etmeyi saçma bulmuş olabilir. Böyle hor kullanan kıymet bilmeyen tiplere neden eşya ödünç verirsiniz ben de onu anlamam. Eski bi iş arkadaşım yeni aldığı fotoğraf makinesini çok da zengin bi tanıdığa ödünç verdi, kadın resmen kırık şekilde iade etti, oturdu hüngür hüngür ağladı bizimki. Çok tuhafıma gitmişti. Ben böyle tatsizliklar olmasın diye direkt ödünç vermemeyi tercih ediyorum napiyim bu sebepten küsecekse küssün, işin sonunda benim kendimi aptal hissetmemden iyidir.

Hijyen gereği özel eşyalarını paylaşma başkasıyla. Ben evde kardeşlerimle giyiyorum ayakkabı vs ama başkasının almam. Mantardır vss gerek yok. Ayrıca acıma yetime gelir koyar g..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…