Bir değişik sandalet meselesi

Baştan vermiyecektin ceylin eski konularınıda biliyorum kuzeninede verirdin kıyafet felan bundan sonra kimseye birşey verme derim hayır de artık.

Ay yok artik be kuzum , camasirla bikini istenir mi , nasil insan bunlar , oyy oyyy

En azından sasirma emoji koy da seni salak yerine koymasin iyice... sandalet yirtilmadi mi de... bunu yapmazsan kendini enayi hissedeceksin

Belki de gercekten yirtilmistir.Ayakkabiciya goturup diktirmistir.Yalan soylemis olmayabilir.Bastan alayim demis zaten,kabul etmeliydiniz. Benim de eskiden cok basima geldi bu durum hic giymedigim kabanum,sandaletim etegim nelerim gitti. Insanlar iyice arsizliga vurmus kendini.

Vallahi istiyorlar, benden bizzat isteyen oldu, ben de yok artık demiştim :)
Bende hayatta vermem , kiyafet de vermrm zaten , bana cok sacma geliyor baskasindan kiyafet vs istemek
En son gecen sene bi arkadasima ev aleti verdim , bin kusur liralik , paramparca olarak geri verdi , ona da tovbe ettim bir daha ev esyasi da vermem kimseye

Hem ayakkabıyı verip , ustunede " yenisini alayım " söylemesine rağmen hayır diyorsanız ve hala şikayet ediyorsanız hata sizde.

Belki siz istemeyince kız tamir ettirmistir.

Ayakkabı , kıyafet asla bir başkasıyla paylasilmamali, paylasiliyorsa geri alınmamalı bence.

Sağlık açısından hiç doğru değil.

Kıyafet konusunda çok hassasım , biri bişeyimi denemek için istese bile sinir olurum.Geçen arkadaşım çok sevdiğim güneş gözlüğümü istedi , ben de vermedim.Bana trip yaptı , şu anda konuşmuyoruz.Ha umrumda mı? Asla değil.Güneş gözlüğünü çok beğendi , geri getirmicekti büyük ihtimalle , geri getirse bile kafası da kocaman takıp genişleticekti.Bi' de bana şey diyo "Sende çok var , bunu bu ara ben takiyim mi?" Ay bak yazdıkça dellendim.

Vermeyin kimseye bişeyinizi , varsın malı kıymetli desinler.

:)))) yemek masası takımının sandalyesi, mikser gibi eşyalarımın kırılmışlığı var kırılıyor iyi güzel ama tam 2 sene sonra kapımda kırık dökük atılmış halde görmesem daha iyi olmaz mıydı acaba? Hani gelseler deseler ki mune taaaa 2 sene evvel senden aldığım sandalye var ya biz onu kırdık kusura bakma valla boyunlarına atılır ne demek canım, bir sandalyenin lafı mı olur derdim ya da mune senden 8 ay evvel aldığım mikserin motorunu yaktım tamire vermediğim gibi yenisini de getirmeye tenezzül etmedim deseler yine boyunlarına atlar dünya malı canııııımmmm derdim ama ne gezer Milana, ya milletin sineğinin yağı bile kıymetliyken benim hiçbirşeyim özenli kullanılmaz, onu da geçtim bir kusura bakma bile denmez, Allah seni inandırsın artık market raflarında bile rahatça bulunan borcam setim vardı, diyeceksin ki aman borcam orası öyle ama ben genç kızken o borcamlar Türkiye'de yoktu, yurtdışından hediye getirmişti dedemler, o takımımı alıp bir daha vermedi bir komşum, bir de kahretmesin ki kendi malını isteyebilen biri değildim, üç kuruşluk eşyanın lafı olmaz dünyalık bunların hepsi diye düşünürdüm ama yok annem resmen kullanıldım senelerce, ya en basit örnek bir örgü şişi kaç paralık şeydir? Şişlerim bile gitti gelmedi

Ama kuzucum sende bi hayir de yahu
Hepsini gectim ama dede hatirana cok uzuldum , aman verme bundan sonra hicbir seyini

En iyisi biseylee isteyene bana kadar var demek. Giden gelmiyor valla. Hele ki kitaplarim... onlar benim canlarim.. kac tanesini verdim de alamadim. Aldim da ne hallerde aldim.. ahh ah. Bir daha mi? Tovbe.. Kimseye vermem bisey.

Ama kuzucum sende bi hayir de yahu
Hepsini gectim ama dede hatirana cok uzuldum , aman verme bundan sonra hicbir seyini
Hayır demeyi öğrendim, kimseye hiçbirşey vermiyorum artık, valla ben de üzülmüştüm ama üzüldüğümle kaldım, gitti gelmedi üstünden de en az 22 sene geçti, üstüne sürahi sürahi soğuk su içtim.

Yazdım kizlar
"Canim videoda gordum sandaleti giyilemeyecek durumda demistin tamir mi ettirdin " dedim.
"Giyilemeyecek durumda demedim ki azicik yiprandi dedim " dedi
Bende attigi mesajlari gonderdim silmemistim. Gormedi henuz
Mesajlari buraya da yapistirayim

[08/08 13:47] Ceylin: Canım bugun musaitsen sandaletleri birakabilir misin akşam lazim da ?
[08/08 14:11] xxx: Bende sana bunu nasıl yazsam diye düşünüyordum kaç gündür sen yazdın sonunda
[08/08 14:12] xxxx: Ben onları biraz fazlaca yıpratmışım sana yenisini alıcam yarın kuzum
[08/08 14:12] xxxx: Çok acil miydi sana
[08/08 14:12] xxx: Sahilde hep taş girdi içine altı açıldı koptu bi tarafı
[08/08 14:13] xxxxx: Geldiğimden beri temizlik yaptım bugünde hastayım yatıyorum bi dışarı çıkıp alamadım
[08/08 14:15] xxxx: Arayıp soracaktım ama çekindim
[08/08 14:16] xxxxx: Valla aldım mahvettim ayakkabıyı nasıl canım sıkıldı yani çok mahçubum pişman oldum aldığıma zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…