- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Dedigim gibi o donem cok ilgimi cekmisti konularin simdide adini gorunce hemen konunu okudum..Hahahahahahaha helal olsun valla
Baştan vermiyecektin ceylin eski konularınıda biliyorum kuzeninede verirdin kıyafet felan bundan sonra kimseye birşey verme derim hayır de artık.Merhabalar. Garip bir olay oldu ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Yazın başında kendime iyi bir markanin cok hos bi sandaletini almistim.
Arkadaşım tatile giderken benden istedi ben de verdim ki sadece 1 kere 10 dakikaligina giyinmistim.
Geldi tatilden 2 hafta kadar gecti ondan ses cikmayinca istedim bende.
Ayakkabi yirtildi dedi, sahile falan gidince alti acildi yarin sana yenisini alicam dedi. Bende gerek olmadigini soyledim. Istersen parasini vereyim dedi kabul etmedim.
Zorla elime 40 lira vermeye calisti ertesi gun ben de almadim. mahcubum falan deyince de yok lafi mi olur dedim bi sekilde konuyu kapattik, olan oldu artik zaten maddi olarak zor durumdalar dedim cokta ustunde durmadim.
Bugun yeni bir video atmis instaya, ayaginda benim sandaletler var. Gorunce biraz degisik oldum. Giyilemeyecek durumda oldugunu soylemisti ama gayet giyinmis kosuyordu.
Siz bu konu hakkinda ne dusunurdunuz?
Yaz bitti daha da giyinemem o sandaleti tamamen boşa almis oldum, en azindan getirse 2 3 kere giyerdim tatilden geleli 1 ay oldu.
Ay yok artik be kuzum , camasirla bikini istenir mi , nasil insan bunlar , oyy oyyyMilana bikini, iç çamaşırı isteyen bile var gülüm, veremem deyip reddedince elindekileri paylaşmayan, burnu büyük cimri yaftasını yapıştırıveriyorlar.
Ceylin,
kimseye eşyalarını verme ablacım, kıyafet ayakkabı vb vermiyorum hijyen kaygısıyla ama evde kullanılan eşyalarımdan çok verdim zamanında, alan kırıp döküp kenara attı, kırıp bozdum deme zahmetinde bile bulunmadı, bir kısım eşyamda giden yerden bir daha geri dönmedi, isterken rahatça isteyenler bozunca bozuldu kusura bakma deseler başım gözüm üstüne, dünya malının lafı mı olur der geçerim ama o inceliği de görmediğimden büyük sözüme tövbe kimseye birşey vermiyorum artık.
Sandaletlerini de geri istemelisin bence, hatta yorumlara katılıyorum, çekilen video üzerinden yorum yaparak istersin, Arif olan anlar.
Vallahi istiyorlar, benden bizzat isteyen oldu, ben de yok artık demiştim :)Ay yok artik be kuzum , camasirla bikini istenir mi , nasil insan bunlar , oyy oyyy
En azından sasirma emoji koy da seni salak yerine koymasin iyice... sandalet yirtilmadi mi de... bunu yapmazsan kendini enayi hissedeceksinNomadic falan mıydı markası? Ben olsam baştan vermezdim, bunun ayak mantarı var, mikrobu var var oğlu var. Bence videodan ekran görüntüsü alın ve canım eğer giyilebilecek gibiyse getirir misin diyin. Çingenelikse çingenelik cmooooon!
Son durum ne ?? Msj attınız mı??Hahahahahahaha helal olsun valla
Bende hayatta vermem , kiyafet de vermrm zaten , bana cok sacma geliyor baskasindan kiyafet vs istemekVallahi istiyorlar, benden bizzat isteyen oldu, ben de yok artık demiştim :)
:)))) yemek masası takımının sandalyesi, mikser gibi eşyalarımın kırılmışlığı varBende hayatta vermem , kiyafet de vermrm zaten , bana cok sacma geliyor baskasindan kiyafet vs istemek
En son gecen sene bi arkadasima ev aleti verdim , bin kusur liralik , paramparca olarak geri verdi , ona da tovbe ettim bir daha ev esyasi da vermem kimseye
Ama kuzucum sende bi hayir de yahu:)))) yemek masası takımının sandalyesi, mikser gibi eşyalarımın kırılmışlığı varkırılıyor iyi güzel ama tam 2 sene sonra kapımda kırık dökük atılmış halde görmesem daha iyi olmaz mıydı acaba? Hani gelseler deseler ki mune taaaa 2 sene evvel senden aldığım sandalye var ya biz onu kırdık kusura bakma valla boyunlarına atılır ne demek canım, bir sandalyenin lafı mı olur derdim ya da mune senden 8 ay evvel aldığım mikserin motorunu yaktım tamire vermediğim gibi yenisini de getirmeye tenezzül etmedim deseler yine boyunlarına atlar dünya malı canııııımmmm derdim ama ne gezer Milana, ya milletin sineğinin yağı bile kıymetliyken benim hiçbirşeyim özenli kullanılmaz, onu da geçtim bir kusura bakma bile denmez, Allah seni inandırsın artık market raflarında bile rahatça bulunan borcam setim vardı, diyeceksin ki aman borcam orası öyle ama ben genç kızken o borcamlar Türkiye'de yoktu, yurtdışından hediye getirmişti dedemler, o takımımı alıp bir daha vermedi bir komşum, bir de kahretmesin ki kendi malını isteyebilen biri değildim, üç kuruşluk eşyanın lafı olmaz dünyalık bunların hepsi diye düşünürdüm ama yok annem resmen kullanıldım senelerce, ya en basit örnek bir örgü şişi kaç paralık şeydir? Şişlerim bile gitti gelmedi
Hayır demeyi öğrendim, kimseye hiçbirşey vermiyorum artık, valla ben de üzülmüştüm ama üzüldüğümle kaldım, gitti gelmedi üstünden de en az 22 sene geçti, üstüne sürahi sürahi soğuk su içtim.Ama kuzucum sende bi hayir de yahu
Hepsini gectim ama dede hatirana cok uzuldum , aman verme bundan sonra hicbir seyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?