Bir derdiiiim var artııığkk tutamam içimdeeeğ

Bence siz değerli ve çok güzelsiniz.. Ben olsam artık beni pamuklara saracak birini arardım, bana bir daha incinmiyim diye gözü gibi bakacak birini..
Önce kendi değerinizi kendiniz belirleyin..
Umarım size istediğiniz gibi değer veren biriyle çok mutlu olursunuz.
Sevgiler

Son güncellemelerle birlikte okudum da dikkat edin demeye geldim. Görüşme günü mesafeli ve kararlı olun. Ben pek güven hissedemedim.

Aaaa Konu 1 yillikmis ama dolandiricilik olayina cok uzuldum
Ser....z oglu ser...zler hep boyle duygusal olarak cokuntude olanlara yapisiyorlar.Yatacak yerleri yok zaten kadinlar kotu evlilik kotu kocadan yemis darbeyi birde bunlarim maddi manevi travmalariyla ugrasiyolar.
konuyu okuyunca o sonradan gelen gorusme israrinda bir capanoglu oldugu belliydi ama konu sahibide saflik yapmis

Kamu spotu konulardan
İnternetten kimseyi taniyamazsiniz sapigi var manyagi var dolandiricisi var Seytan insani gorunce ceket ilikler hale gelmis bu kadar cengaver olmayin.

canım nette tanışmışsınız anladığım kadarıyla ciddi konuşuyorsunuz desek henüz görüşmediniz bende evlenip boşandım lakin bunu hemen söylemek bana ters geliyor çünkü hemen yalnız mı yaşıyorsun? falan işte böyle abuk subuk sorular geliyo zamana yaymayı tercih ediyorum bunu ben boşanalı 10 sene oldu nerdeyse yok yani evet ciddi bişeyler olsun diye bende istiyorum ama hayatta herşey nasip. Erkekler hemen evleneyim gözüyle bakmıyorlar ilişkiye aile baskısı yoksa.

'' Benim böyle birşeyi sorun yapmamam için'' ile başlayan cümleye istinaden söylüyorum; çok aşık olsa da sorun edecek. Hatta daha da sorun edecek. Sizin yerinizde olsam şu saatten sonra güvenmezdim hatta aklıma acaba neden çark etti yoksa cinsel olarak faydalanmak mı istiyor bir süre? diye düşünürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…