Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaklaşık 1 hafta içinde hayatın, planların, hayallerin değişti belki de. Şu an içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum sadece. Allah sabrını artırsın, güç ve kalkıştığın işlerinde kolaylık versin.
Konun çok hassas bir konu, zaten aile bireylerine ve eşine boşanma sebebini açıklamışsın. Yakın çevrende de irdeleyenler olacak, onlara içeriği tam anlamıyla anlatmamanı tavsiye ederim. Sen boşanarak soyadını değiştirebilirsin ama evlatların için o kişi hep babaları olarak kalacak.
Şu anda suçu yüzüne vurulduğu için eşin süt dökmüş kedidir ama bir süre sonra terkedilmeyi hazmedemeyebilir, lütfen dikkatli ol ve dik dur.

Dipnot: Sırf önceki konu üstlerde gözükmesin, arkalara düşsün diye oraya yazamadım ama konu fake diyenler, konu sahibinin sosyal hesaplarına, aile isimlerine kadar açıklayanlar, kadıncağız eşine belli etmemek için hayatının en zor oyununu oynarken eşine hitaben mesaj yazanlar, hatta eşini konudan haberdar etmeyi düşünen kıt akıllılar, KÖTÜSÜNÜZ. Çevreniz için tehlikesiniz, Allah sizin gibi zihniyetlerin kalbine iyilik versin. Size belki beddua ama iyilere duamdır bu.
Fake olsa bile tek tuşla çözeceğiniz olayı nerelere getirdiniz, konu sahibine zarar verdiniz hemde bile isteye. Sonra ki timsah gözyaşlarınıza gülüp geçtik emin olun
.

Valla nolmus konuyu bilmiyorum tek anladigim cok guclu biri oldgunuz. sizi tebrik ediyorum

Avukatınız ne diyor ? Olay mahkemeye taşındığından format atılmış telefonlara bile bilgiler geri getiriliyorken sizinkini hayli hayli çözerler diye düşünüyorum. Kendinize iyi bi avukat bulabildiniz mi ?
Yarın akrabam olan bir avukat ile görüşeceğim. Bakalım o nasıl yönlendirecek. Bir avukat 5 bin istedi ve şuanda öyle bir durumum yok açıkçası. Ama yine de tazminat alabilirsem mutlaka, borç arç halledeceğiz. Konuştuğum avukat deliller yeterli dedi, inşallah öyle olur

Dimi yaa, o an sinirle bu ne diye sorsaydı hiçbir şey öğrenemeden belki yıllarca bu durumda yaşamaya devam edecekti. Ama Allah hiç umulmadık yerden gerçekleri gösteriyor kuluna. Burada aynı zamanda sakin olmanın, sinirlerini kontrol etmenin, sonraki adımı düşünmenin, plan programla yürümenin önemini de görmüş olduk.

Bedava avukat yok muydu ya sanki öyle bir şey hatırlıyorum durumu olmayanlar için baro avukatları oluyor diye biliyorum bir araştırın bence

telefonu isiga tutunca elini sifre acmak icin nerelerde gezdirdigi belli olur ama siz coktan acmak icin ugrasarak kendi izlerinizi birakmissinizdir sanirim

Çok doğru ve haklı bir açıklama. Konu sahibi naifliğinden, kibarca bahsetmiş geçmiş. Kimse kusura bakmasın kadın burda sığınmış fikir istemiş, sıvadınız resmen

Haklısın.

Az önce Oğlum evde yanlız kalmak istediğinde kullanması için aldığımız telefona watsaptan mesaj geldiğini gördüm.

Babam gönderdi yazıyor. 'oğlum sana kontör attım. Beni ara tamam mı babacım'

Yok valla tam yerinde bir söz. Buradaki amacımız insanlara yardım edebilmek, fikir verebilmektir. Zor olan hayatlarını, daha da zorlaştırmak değil
Konu sahibi cok guclu cok sakin.. bu gücü kendinde bulamayan bu gücü kiskanan kadınların cirkefligi bu.. Allah bizi boyle insanlardan korusun.. konu sahibine de cocuklariyla bir ömür mutlu bir hayat diliyorum. Her zaman elimizden geleni yapmaya haziriz

zor olacak ama atlatacaksın. çok kötü bir duygu anlıyorum seni. sabret cocuklar da alisacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…