Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hem merak ediyorum hem bişey bilmiyorum kim ifşa oldu kim Dav açtı kimin konusu silindi bi benmi İngiliz kalmışım olaya
Konu sahibinin günler öncesinden açtigi bir konu vardi
Konunun icerigi aldatilma ( fazla ayrintiya gerek yok bunu bilin yeter )
Ama konu o kadar sarpa sardiki burda ki bazi üyeler yüzünden.yönetim konuyu kaldirdi ( iyi ki de öyle oldu )
Şuan da boşanma aşamasinda konu sahibi

Nasıl dedil topladınız peki hangi tür deliller mahkemede geçerli oluyor

Diğer konuyu tamamen okuyamadan silindi ,kim neyi nasıl ifşa etti bilginiz varsa anlatabilirmisiniz?

Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.

Kesinlikle katılıyorum, umarım elinizde yeterince ekran görüntüsü vardır en azından hesapların kullanıcı isimleri. Bir de gelen bildirimlerin ekran görüntüsünü alın kilitli de olsa telefon ekran görüntüsü alınabiliyor. Açıldığında gelen bildirimler adına elinizde kanıt olur. Telefon iPhone mu android işletim sistemi olan bir marka mı?

Burdaki açılan konu boşanma davasını etkiliyor un ki

Tamam da nasıl okadar bilgiye sahip olmuşlar ne tehlikeli kadınlar var ya burada kimsenin açık kimliği yok diye biliyorum ama??

Yok artık , gerçekten şaka gibi
Kadın burdan yardim istiyor, kendini bilmezler kadına zarar verecek işler yapıyor .

Bulmuslar ve burada paylaşmışlar oyle mi? Allahim ben orasını kacirmistim.. biz dua ederken onun adina endişelenirken millete bak yaa

Tamam da nasıl okadar bilgiye sahip olmuşlar ne tehlikeli kadınlar var ya burada kimsenin açık kimliği yok diye biliyorum ama??
Şimdi nasıl bulduklarını tekrar söylersem kadın tekrar ifşa olur. Konusu tamamen kapandı. Bazı arkadaşların düşünmeden hareket etmesi işde.

Vallahi bu konudamı kapansa ya , mahalle dedikodusu yapar gibi diğer konuda iki sayfa okuyup gelip burda saçmalamaya başlanıyor .
Bencede kapanmalı ,şimdi biri çıkıp yeniden konuyu yazacak nerdeyse

Geçmiş olsun konu sahibi, anladığın kadarı ile çocuklarınız var onlarla huzurlu bir yaşam dilerim size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…