,Canım inan merak etmeye de gerek yok zaten merak edildiği için işler sarpa sardı. O sebeple fazla bir şey yazmak istemiyorum bu konuda.
İlk açtığı konusu çok dallanıp budaklanmıştı. Bazı meraklı arkadaşlar yazılmaması gereken şeyler yazdılar, irdelediler.
69.sayfaya kadar okumuştum. Sonra birden silindi cok merak etmistim. Su yazdiginiza inanamadim. Gercekten kadin kadinin kurdudur diyorlar ya öyle. Bu ne düşüncesizlik bu ne terbiyesizlik aklim almiyor. Bir kadin var en onemlisi 2 cocuk var zaten rezil bir es var.. dusene tekme atmada ustlerine yok bazılarının. Madem fake diyosun defol git okuma ifsa etmek ne ya. Ne ara kötü oldu bu kadar içimiz ya aklim almiyor. Destek olmuyorsun kostek olma bariKonu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
Cidden yani , kadın konuyu Çarşamba günü açtı zaten , dün nezaman hesabı silindi Burdaki hatunlarda saçmalamaya başladı iyice .Bencede kapanmalı ,şimdi biri çıkıp yeniden konuyu yazacak nerdeyse
Bunu söylediğim için üzgünüm ama daha zor günlerin de olacak. Şuan inkar aşamasındasın kabullenmiyorsun. Bi zaman sonra acısını daha derin hissetmeye başlayacaksın. O süreç çok sancılı olacak ama inan geçecek. En sonunda kabulleneceksin. Ve iyileşmeye başlayacaksın. Bu sürece hazırlıklı ol. Gel burada özle, ağla, nefret et, içini dök. Hepimiz sana destek olalım. Bi söz var; Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nerden bileceksin hayatının altının, üstünden daha iyi olmayacağını... Hayatın da senin kadar güzel olsun inşallah.Al
yok ederdi çünkü evden çıkmadan önce beni odaya çekip gel aşkım sarılayım sana dedi. Bende sarıl sarıl, iyi sarıl dedim.Tedirgindi. Son sarılmasını yaptıiçim acımıyor mu evet çokkk acıyacak ama kendimi kontrol gücü verdi Allah, düşünmüyorum. Sanki bende sizler gibi başkasının hayatına dahil olmuş gibi, gelişmeleri takip ediyorum
Siz olaya hakimsiniz o sebepten bu tavrınız..konu sahibinin ifsa olmasını ve zarar gelmesini istemem ama diğerleri de merak ediyor dogal olarak.arkadaşım nasıl ifşa edildiğini tekrar anlatıp kadını yine mi ifşa edelim
bu soruları sormayın çünkü yine bazı işgüzarlar dayanamayıp anlatırlar
Şunu deneyebilir misiniz? E-posta olarak twitterda kullandığı e-posta olabilir mi?Hala kilitli, evdeki İnternete otomatik bağlanıyor be çeşitli chat sitelerinden, facebook tan bildirimler geliyor vee okuyamıyorumburası küçük yer, telefoncular açmayız silinmeden dediler. İşte bu konuda çok Yardıma ihtiyacım var.
Merak kediyi öldürür derlerSiz olaya hakimsiniz o sebepten bu tavrınız..konu sahibinin ifsa olmasını ve zarar gelmesini istemem ama diğerleri de merak ediyor dogal olarak.
Anlayabiliyorum ruh halinizi. İçinizde birikip patlamasina müsaade etmeyin ve hemen yardım almaya başlayın derim.Al
yok ederdi çünkü evden çıkmadan önce beni odaya çekip gel aşkım sarılayım sana dedi. Bende sarıl sarıl, iyi sarıl dedim.Tedirgindi. Son sarılmasını yaptıiçim acımıyor mu evet çokkk acıyacak ama kendimi kontrol gücü verdi Allah, düşünmüyorum. Sanki bende sizler gibi başkasının hayatına dahil olmuş gibi, gelişmeleri takip ediyorum
Yok estağfurullah bende çok şaşırdım gerçekten. Cesarete bakarmısın, eşine soracakmış kadının konu gerçekmi diye.69.sayfaya kadar okumuştum. Sonra birden silindi cok merak etmistim. Su yazdiginiza inanamadim. Gercekten kadin kadinin kurdudur diyorlar ya öyle. Bu ne düşüncesizlik bu ne terbiyesizlik aklim almiyor. Bir kadin var en onemlisi 2 cocuk var zaten rezil bir es var.. dusene tekme atmada ustlerine yok bazılarının. Madem fake diyosun defol git okuma ifsa etmek ne ya. Ne ara kötü oldu bu kadar içimiz ya aklim almiyor. Destek olmuyorsun kostek olma bari
Boyle burda szden alintilatip icimi dökmüş oldum kusura bakmayin gercekten
Siz bakmışsınız amaMerak kediyi öldürür derler
surdan bir insanin hesabi nasil bulunur anlamadim ki ben ya kk kadinlari asiyor kendini ciddenEşin normal hayatına devam edebiliyor mu bu hâlde? Dilerim geceleri uyuyamaz hale gelir. Hesabını bulanlardan biri de benim ama inan kimseye vermedim sormalarina rağmen. Yine de özel hayatına dahil olduğum için kendi adıma özür diliyorum.
Konu silinmiş, bu çok iyi. Eşin(!) bunu kullanabilirdi.
Dilerim çok mutlu olursun.
+1000Arkadaşlar özelden mesajlaşın bu konudaki yazmayın tekrar aynı şeyler yazılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?