Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım yaa bildiğim kadarıyla yok bilinç altımda varsa bilmiyorum![]()
inşallah canım benim yaa... saydıklarının hepsini yaşıyorum şuan şükürsüzlük yapıyorum gibime geliyor :S sanırım dualara sığınmaktan başka yapabileceğim bişey yok
çok sevinirim :)istersen ben okuduğum duaları sanada verebilirim canım çok büyük etkileri oluyor gerçekten .
rica ederm tatlımm önemli değilcanımsın ya çok teşekkür ederim kesinlikle okuycam inşallahda işe yarayacak inanıyorum çok mutlu oldum şuan :)(burdan yazmak zorunda kaldım mesajımı k.bakma :)
rica ederm tatlımm önemli değilkesinlikle işe yarar merek etme rabbim kendisine dua edeni cevapsız bırakmaz canım benm :)
benım de kendımce bır dua lıstem var ama sizinkinde neler var cok merak ettım.özel mesajla bana da atabılır mısınız çok teşekkurler..
Çok iyisin çok sevindim canım şimdiden birazcık ferahlama hissediyorum![]()
Aleyna_ çoook çoook teşekkür ederim Allah senden razı olsunnnben de hemen hemen o yazdıklarını okuyorum.özel mesaj yazma hakkım yok henüzz
((( burdan yazınca da dini konuları konusmak yasak deyıp konuyu kapatıyorlar...:2:
Bende cook tesekkur ediyorum bir kez daha :)