Bir derdim var ama bende bilmiyorum :)

merileyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
168
31
323
Kayseri
Dert demiyelim ama bi can sıkıntısı yürek daralması ne biliyim mutsuzluk hiç birşeyden mutlu olamama durumum var napacam bilmiyorum depresyon belirtisimi acaba onuda bilmiyorum hep bi sinir harbi yaşıyorum içimde :14:

canım bu aralar seni üzen bi olay gelişti mi ? son zamanlarda seni derinden etkileyecek birşey ler ?

yok canım yaa bildiğim kadarıyla yok bilinç altımda varsa bilmiyorum :(

eğer olmadıysa muhakkak bilinç altın ile ilgilidir ve sen bilmiyorsundur beyinde onun patlamasını yaşıyordur bende öyleydim yavaş yavaş iyileşiyorum şükürler olsun biraz daha iyiyim
böyle sanki içim acıyordu. nefes alamamıyordum bazen ağlıyordum çok daralıyordum ama ben kendime özel bir dua listesi yaptım şimdi çok daha iyiyim eğer seninde inancın varsa canım dua oku bol bol inan çok faydasını görüyorsun. umarım kısa zamanda iyileşirsinn geçer bu yürek sıkıntın..

inşallah canım benim yaa... saydıklarının hepsini yaşıyorum şuan şükürsüzlük yapıyorum gibime geliyor :S sanırım dualara sığınmaktan başka yapabileceğim bişey yok

inşallah canım benim yaa... saydıklarının hepsini yaşıyorum şuan şükürsüzlük yapıyorum gibime geliyor :S sanırım dualara sığınmaktan başka yapabileceğim bişey yok

istersen ben okuduğum duaları sanada verebilirim canım çok büyük etkileri oluyor gerçekten .

canımsın ya çok teşekkür ederim kesinlikle okuycam inşallahda işe yarayacak inanıyorum çok mutlu oldum şuan :)(burdan yazmak zorunda kaldım mesajımı k.bakma :)

canımsın ya çok teşekkür ederim kesinlikle okuycam inşallahda işe yarayacak inanıyorum çok mutlu oldum şuan :)(burdan yazmak zorunda kaldım mesajımı k.bakma :)
rica ederm tatlımm önemli değil :12: kesinlikle işe yarar merek etme rabbim kendisine dua edeni cevapsız bırakmaz canım benm :)

benım de kendımce bır dua lıstem var ama sizinkinde neler var cok merak ettım.özel mesajla bana da atabılır mısınız çok teşekkurler..

Aleyna_ çoook çoook teşekkür ederim Allah senden razı olsunnn :16::16: ben de hemen hemen o yazdıklarını okuyorum.özel mesaj yazma hakkım yok henüzz :(((( burdan yazınca da dini konuları konusmak yasak deyıp konuyu kapatıyorlar...:2:

Aleyna_ çoook çoook teşekkür ederim Allah senden razı olsunnn :16::16: ben de hemen hemen o yazdıklarını okuyorum.özel mesaj yazma hakkım yok henüzz :(((( burdan yazınca da dini konuları konusmak yasak deyıp konuyu kapatıyorlar...:2:

rica ederim tatlım :16: rabbim hepimizden razı olsun olsun özel mesaj hakkın olunca gönderirsin bekliyorum tamam mı evet evet yazma burdan yasak canım :)

Back
X