bir derdim var anlam veremiyorum

ikigün önce sizin yasadiklarınizin aynisini yasayan bir ögrencim vardi,sevgilisi onu 2 yıl ayrilip barismalarla oyalayıp durdu.yine böyle kafam karisik dedıkten 2 gün sonra baskasıyla nısanlandigni duymus ve hüngür hungur agliyor hala ögrencim. ve aglamasinin çogu sebebıde bos yere gecen iki yil. bence senin durumunda böyle.bosuna zamanı harcama onunla.seven kişi biran önce sevdigne kavusmak ister onu bu sekılde oyalamz

Ah biliyorum hocam bana böyle yapan iki gün sonra başkasıyla evlenecek üzerine mutluda olacak bende kendime çok ağladım yıllarca olmasada emek verdim ve mutlu bir hayatım olmadı hiç bu kadar mı kadersizim diye ağladım ne zaman inansam yıkılmak zorunda mı diye ağladım

bana 3 kere ayrılmak istediğini söyleyip ayrılan bir insanı bırakır arayıp sormazdım bir insanın ne istediğini bilmesi lazım seviyorsa böyle bahanelere gerek duymaz arama sorma ilgilenme.

bana 3 kere ayrılmak istediğini söyleyip ayrılan bir insanı bırakır arayıp sormazdım bir insanın ne istediğini bilmesi lazım seviyorsa böyle bahanelere gerek duymaz arama sorma ilgilenme.
Bundan sonra asla aramam aramadım çok zoruma gitti beni inandırdığı herşey yalanmış dahası gerçekten iyi oyuncuymuş çıkarı ne bilemesemde

Ne

ıste canım bu yuzden daha secıcı olmak zorundasın zorundayım ...
canının ıstedgı gıbı ayrılıp barısan bır erkek ne kdr sever yada ne kadar arkanda durabılırkı ,
demekkı aklını karıstıran bısey var ılla baska bır kadın olması gerekmez bu belkı kendınden emın degıl belkı hazır degıl bazı seyler bılemezsınkı ınsanların ıclerındekı seyı

İnsanları tanımadan bilemiyoruz ne yazık ki en başından beri kaderimin o olduğuna inanmıştım beni hiç bırakmaz sanmıştım nerden bilebilirdim böyle şeyler yapacağını kısmet işte nasipte ne varsa o demek ki lorincim

aklını karıştıran yeni birileri var gibi

ben yeni biri olduğunu düşünmüyorum ama sanki sizinki biraz aşktan çok alışkanlık olmuş. yani sabah uyanınca ben kime günaydın dicem ya da akşam kime iyi geceler diip yatcam arada kavga edio olsakda elini tutup mesaj atıp sürekli konuşabildiğim biri var niye kaybedeyim ki alışkanlığı olmuş gibi

Benim ki aşk ondan eminim yoksa bunlar için başka sevgili bulursun olur biter belki ondaki alışkanlıktır gidip gidip dönmesinin sebebi budur bende çözemedim

Benim ki aşk ondan eminim yoksa bunlar için başka sevgili bulursun olur biter belki ondaki alışkanlıktır gidip gidip dönmesinin sebebi budur bende çözemedim
işte onun için alışkanlık olmuşsa bu ilişki seni daha da çok yıpratır inan yeni biri olmasından bile daha çok üzülürsün o sırf alışkanlık olduğu için seninle devam eder sen hep bana aşık aslında ama ilişkimizi yıprandı toplarlanınca herşey daha güzel olcak diye umut edersin ama daha da kötüye gider gibi geliyo bana

Istedıgın zaman bana ozelden msj atabılırsın her zaman dınlerım senı ,
zaten cok guvendıklerımız vurmuyomu hep sırtımızdan , hep pesımızdenmı kosturmamız gerek acaba hep sogukmu davranmalıyız anlamıyorumkı

Tamam canım yazarım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…