- Konu Sahibi rapunzel89
-
ikigün önce sizin yasadiklarınizin aynisini yasayan bir ögrencim vardi,sevgilisi onu 2 yıl ayrilip barismalarla oyalayıp durdu.yine böyle kafam karisik dedıkten 2 gün sonra baskasıyla nısanlandigni duymus ve hüngür hungur agliyor hala ögrencim. ve aglamasinin çogu sebebıde bos yere gecen iki yil. bence senin durumunda böyle.bosuna zamanı harcama onunla.seven kişi biran önce sevdigne kavusmak ister onu bu sekılde oyalamz7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey olduyani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız sevmeyen insan pişman olur mu defalarca ya da seven insan bunu yapar mı o kadar çok seviyorum ki onu kötülüğü yakıştıramıyorum. Bir insanın kafası bu kadar karışık olabilir mi gerçek sebebi ne olabilir yardım edin lütfen ??
Ah biliyorum hocam bana böyle yapan iki gün sonra başkasıyla evlenecek üzerine mutluda olacak bende kendime çok ağladım yıllarca olmasada emek verdim ve mutlu bir hayatım olmadı hiç bu kadar mı kadersizim diye ağladım ne zaman inansam yıkılmak zorunda mı diye ağladımikigün önce sizin yasadiklarınizin aynisini yasayan bir ögrencim vardi,sevgilisi onu 2 yıl ayrilip barismalarla oyalayıp durdu.yine böyle kafam karisik dedıkten 2 gün sonra baskasıyla nısanlandigni duymus ve hüngür hungur agliyor hala ögrencim. ve aglamasinin çogu sebebıde bos yere gecen iki yil. bence senin durumunda böyle.bosuna zamanı harcama onunla.seven kişi biran önce sevdigne kavusmak ister onu bu sekılde oyalamz
Bundan sonra asla aramam aramadım çok zoruma gitti beni inandırdığı herşey yalanmış dahası gerçekten iyi oyuncuymuş çıkarı ne bilemesemdebana 3 kere ayrılmak istediğini söyleyip ayrılan bir insanı bırakır arayıp sormazdım bir insanın ne istediğini bilmesi lazım seviyorsa böyle bahanelere gerek duymaz arama sorma ilgilenme.
Bunu kabullenmek öyle zor kibaşkası var gel git yapıyor ben olsam asla dönmezdim.
hayır guvenmemekle hata etmıyoruz cunkı ınsanı babası sevmezse elın oglu hıc sevmıyor buna emın ol ...
sende sevgısızlıgınden dolayı urkek ve tedırgın oluyorsun bunuda karsındakıne bellı edıyorsun zaten sonra cıkmaza donuyor ılıskı hep aynı sonla bıttıgı ıcın sureklı kotu olacakmıs gbı dusunuyorsun[/QUOTE
Ne güzel söyledin babası sevmezse insanı elin oğlu hiç sevemiyor doğru zaten böyle hayata bir sıfır geride başlıyoruz
ıste canım bu yuzden daha secıcı olmak zorundasın zorundayım ...
İnsanları tanımadan bilemiyoruz ne yazık ki en başından beri kaderimin o olduğuna inanmıştım beni hiç bırakmaz sanmıştım nerden bilebilirdim böyle şeyler yapacağını kısmet işte nasipte ne varsa o demek ki lorincimıste canım bu yuzden daha secıcı olmak zorundasın zorundayım ...
canının ıstedgı gıbı ayrılıp barısan bır erkek ne kdr sever yada ne kadar arkanda durabılırkı ,
demekkı aklını karıstıran bısey var ılla baska bır kadın olması gerekmez bu belkı kendınden emın degıl belkı hazır degıl bazı seyler bılemezsınkı ınsanların ıclerındekı seyı
Ay ona yazıklar olsunaklını karıştıran yeni birileri var gibi
Ay ona yazıklar olsun
Benim ki aşk ondan eminim yoksa bunlar için başka sevgili bulursun olur biter belki ondaki alışkanlıktır gidip gidip dönmesinin sebebi budur bende çözemedimben yeni biri olduğunu düşünmüyorum ama sanki sizinki biraz aşktan çok alışkanlık olmuş. yani sabah uyanınca ben kime günaydın dicem ya da akşam kime iyi geceler diip yatcam arada kavga edio olsakda elini tutup mesaj atıp sürekli konuşabildiğim biri var niye kaybedeyim ki alışkanlığı olmuş gibi
İşte üzülüyor insan bu devirde gerçekten sevmek zor çünküöyle düşünme
yaşadığın herşeyden tecrube edinmeye bak
işte onun için alışkanlık olmuşsa bu ilişki seni daha da çok yıpratır inan yeni biri olmasından bile daha çok üzülürsün o sırf alışkanlık olduğu için seninle devam eder sen hep bana aşık aslında ama ilişkimizi yıprandı toplarlanınca herşey daha güzel olcak diye umut edersin ama daha da kötüye gider gibi geliyo banaBenim ki aşk ondan eminim yoksa bunlar için başka sevgili bulursun olur biter belki ondaki alışkanlıktır gidip gidip dönmesinin sebebi budur bende çözemedim
Istedıgın zaman bana ozelden msj atabılırsın her zaman dınlerım senı ,İnsanları tanımadan bilemiyoruz ne yazık ki en başından beri kaderimin o olduğuna inanmıştım beni hiç bırakmaz sanmıştım nerden bilebilirdim böyle şeyler yapacağını kısmet işte nasipte ne varsa o demek ki lorincim
Tamam canım yazarım çok teşekkür ederimIstedıgın zaman bana ozelden msj atabılırsın her zaman dınlerım senı ,
zaten cok guvendıklerımız vurmuyomu hep sırtımızdan , hep pesımızdenmı kosturmamız gerek acaba hep sogukmu davranmalıyız anlamıyorumkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?