bir derdim var anlam veremiyorum

Iyi aksamlar, bence sevgilinizin akli baya karisik su an saglikli iliski yürütecek gibi gözükmüyor anlattiklariniza göre.
Bir evet, bir hayir sizinde duygularinizla oynuyor. Herseyi zamana birakin, sakin üstüne düsmeyin.
Saygilar

Bu kadar kararsız olmasının bir nedeni vardır.acaba sizmi birşey yaptınız bilmedende olsa

Ben bitene kadar çabalarım elimden geleni yaparım ama bittikten sonra tek kelime etmem aramadım aramam umarım farkına varır

Çocukça davranış' çok komik, Saçma. Bence tavrınızı ortaya koyun yoksa daha çookk Saçmalar

Dengesiz, ne istedigini bilmeyen biri bence. Benim de hayatimda daha once boyle biri olmustu ve psikolojimi inanilmaz derecede bozdu. Uzak dur.

Yıllar geçmiş :)) Ve hiçbişey değişmemiş arkadaş bana çok döndü çok pişman oldu benden sonra başka sevgilisi de oldu şimdi bakınca ne çaresizmişim :) zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler. Benim hala hayatıma biri girmedi ondan sonra. Ayda bi arar oturur konusuruz ben her seferınde yüzüne vururum yaptıklarını huyum kurusun Arkadas olduk sanırım artık :) 3. yılımız değişen hiç bişey yok. Asırda geçse can çıkar huy çıkmaz dedikleri doğru olsa gerek. Herkes işinde gücünde yolunda yani demem o ki nasipten öte köy yokmuş kızlar ben kendimi boşuna üzmüşüm. Şimdilerde hayat mottom herkesin yolu layığına,söz konusu kendimse gerisi teferruat :) Öperim

Daha çok gençsiniz, bu arabesk ruh durumundan çıkın, benim babam beni 26 yıl aramadı, buna bağlamayın bir şeyleri öncelikle. 7 aylık bir ilişkide bu kadar bağlanma, emek lafları vs.. doğru değil. Yaşamak zor iş, daha neler göreceksiniz, ömrün yarısını geçmiş biri olarak tek tavsiyem hayatta duruşunuz olsun, hiç bir erkeğe bu şekilde eğilmeyin, gitti mi bir daha asla geri almayın, kul köle olmayın ve giden adam hayatta tek tutunacak dalınızmış gibi ağlamayın. İnsanın kendi kendine ettiğini kimse kimseye edemez derler, doğrudur. Değmeyecek adamlara tek damla göz yaşı akıtmayın, yıllar sonra öğrendiğim budur

Sallıcaksın. Benimkide öleydi yok sen benim istediğim kız değilsin derdi bir kaç gün sonra keşke dhaa önce tanısaydım çok seviyorum iyi ki varsın derdi. En son dün kesin olarak ayrıldık. Şizofren bence. Ve zatn vakası ağırdı benim kinin yok pantolondan bileğin gözüktü yok fontaden sürmüşsün yok o giydiğin tişortn askılıdan ne farkı var niye arkadasın var niye onlara oturmaya gittin vs vss yani bazı gerizekalı insanlar gül gibi ilişkileri olabilcekken böle mall olabiliyorlar o yüzden sallıcaksın hoş bende üzülüyorum sevmiştim ne kadar sipastik olsada ama o yara tüm vucuda yayılmadan tuz basma zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…