bir derdim var anlam veremiyorum

Tamam onu seviyorsun anladık da, azıcık da kendini sevsen. Baksana pat gidip, hop geri gelirken o sana yaşattığı üzüntüyü düşünüyor mu? Üç gün sonra başka bir kıza karşı daha güçlü şeyler besler, aklının ucunda bile olmazsın. O dönse bile sen kucak açma bence, iyice ruh sağlığın bozulur, öz güvenin darmadağan olur bir dengesiz yüzünden.
Emeklerime yazık demişsiniz de, 7 ay, ne emeği ya? 5-6 ay da anca birisini tanırsında ilişkiye bir ad koyulur belki.

Bu ilişkiden bişey olmaz. Laçka olmuş bir küs bir Barış. Bittiyse sakın barışma sevmiyor seni!

bi gün mutlaka gelicekler. ama geç kaldıkları bi an. umarım anlarlar.

Hayatımda böyle bişey görmedim daha dün ağlarken bugün yapamıyorum özür dilerim diyen bir adam ayrılık acısı kaçınılmaz tabi elimde olmadan yaşıyorum inşallah en kısa sürede geçer

bu kadar gel gitten sonra sence degermı yenıden barısmaya ,
ve dıyelımkı barıstın tekrar aynı seyı yapmayacagına nasıl emın olabılırsın ?

bu kadar gel gitten sonra sence degermı yenıden barısmaya ,
ve dıyelımkı barıstın tekrar aynı seyı yapmayacagına nasıl emın olabılırsın ?
Olamam haklısın öncekilerde bile etkisinden kurtulamadım güven denen bişey kalmadı. Babam sokağa atmıştı bizi eğer biri olacaksa dağ gibi durmalı yanımda herşeyden koruyup kollamalı öyle biri olacak hayatımda olacaksa demiştim olmadı ama şimdi düşünüyorum babamdan ne farkı var ben böyle bir adamı nasıl sevebiliyorum

sakın geri dönme barışma..bune canım ya yapboz olmuş ilişki..evlenince siz mahkemeden çıkmazsınız..boşuna zamanını harcama derim ben...

Dengesiz. Kafasında da yuksek ihtimal başka biri var. Aman uzak dur rapunzelciğim. Böyle sorunlu erkeklere hayatında yer verme sende sorunlu bir insana dönüşürsün benden demesi.

sakın geri dönme barışma..bune canım ya yapboz olmuş ilişki..evlenince siz mahkemeden çıkmazsınız..boşuna zamanını harcama derim ben...
Tek yanlışım olsa kabul ederdim benim hatam diye ben o sevmiyor istemiyor diye evden dışarı bile çıkmıyordum doğru düzgün daha bir hafta olmadı neler yapmışım diyorum yeni yeni anlıyorum

bılıyormusun aslında butun kadınlar boyle sevdgımız adam arkamızda dursun sahıplensın vs ıstıyoruz ama olmuyo ıste hepsı bır degıl zaten babanla sorun yasadıysan hayatında hıcbır erkege guvenemıyorsun senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerı bende yasıyorum cunkı

Tek yanlışım olsa kabul ederdim benim hatam diye ben o sevmiyor istemiyor diye evden dışarı bile çıkmıyordum doğru düzgün daha bir hafta olmadı neler yapmışım diyorum yeni yeni anlıyorum

merak etme geçicek bu günler sadece sabır..

Dengesiz. Kafasında da yuksek ihtimal başka biri var. Aman uzak dur rapunzelciğim. Böyle sorunlu erkeklere hayatında yer verme sende sorunlu bir insana dönüşürsün benden demesi.
Birde görsen ne kadar masum durur ne kadar saf Queen Bee allah var hiç görmedim bir kızla konuştuğunu bile o konuda güveniyordum ama şimdi başka ne olabilir diye düşünmeden edemiyorum

Güvenmemekle hata mı ediyoruz lorin sonuçta haklı çıkıyoruz ve böyle hayatlar yaşayınca sanki hiç mutlu olamayacağım düşüncesi daha çok bunalıma sürüklüyor beni

Güvenmemekle hata mı ediyoruz lorin sonuçta haklı çıkıyoruz ve böyle hayatlar yaşayınca sanki hiç mutlu olamayacağım düşüncesi daha çok bunalıma sürüklüyor beni
hayır guvenmemekle hata etmıyoruz cunkı ınsanı babası sevmezse elın oglu hıc sevmıyor buna emın ol ...
sende sevgısızlıgınden dolayı urkek ve tedırgın oluyorsun bunuda karsındakıne bellı edıyorsun zaten sonra cıkmaza donuyor ılıskı hep aynı sonla bıttıgı ıcın sureklı kotu olacakmıs gbı dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…