Bir derdim var bakın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi OLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OLU

Tek ihtiyacım birazcık SEN...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
68
21
3
23
Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.😔

Hem siz engellemişsiniz hem de başkasıyla olduğunu görünce size geri dönmesini istiyorsunuz. Yazdığın konunun içeriği yaşınızın küçük olduğunu düşündürttü bana. O yüzden daha karşınıza çok kişiler çıkacak, sizden sonra başkalarıyla olmuş birini dönse de kabul etmeyin. Sevseydi elinden geleni yapıp sizle olurdu, başkasıyla değil.

Bu yaşlar çok zor ve bir o kadar da saçma yaşlar.
Engelleme dedi engelledim,
o sevgili yapti ben unutamadim. :ukala:
Geçmişinde boyle bir anı birakma.
Kendine bir uğraş edin ve kafani mesgul et.
5 sene sonra bu halini hatirlamak istemeyeceksin belki de.

Eğer siz engelledikten sonra çok çabalamadıysa ve hemen başka insanları hayatına aldıysa bırakın bu ilişkiyi tekrar edip kendinizi de yormayın cünkü tek tarafın ittirdiği çabaladığı bir ilişki yıllar geçse de çöküyor olan çabalayan kişiye oluyor çünkü diğeri yine hayatına devam ediyor bu benim fikrim ama kalbinizden geçeni yapın

• Üzgünüm
Reactions: OLU
Benden ayrıldıktan sonra başkasıyla çıkan erkeğe geri dönmezdim. Net.
P Polyana02 biz hiç sevgili olmadık ki anca olucaktik yani ortada ayrılmayı gerektirecek bir durum yok canlarım ama ben attım engeli ben engel attıktan sonra ertesi gün elini camla çizmiş sonraki günde sevgili yapmış .😓

Aranizda ne gecti bilmiyoruz.
Ama sirf engel attiniz diye, hemen baska birilerinin kucağına koşulmaz.
Yasiniz daha küçük sanırım.
Birakin, önünüze bakin.

• Üzgünüm
Yolunuza bakın. Hayatına devam etmiş o siz de edin. Bu da size bir ders olsun sizi rahatsız etmediği sürece kimseyi engellemeyin. Gerçekten çocuksu bir hareket insan engellemek
Pinkflambe Pinkflambe ben hayatıma devam edemiyorum olmuyor.😔beni rahatsız etmeden ben engelledim çocuğu hata bende Allah belami verse de engellemeseydim keşke. Keşke olgunca davransaydim farkındayım yaptığım hatayı çok çocuksu hareket etmişim .😔

Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.😔
Gerçek aşk acısının süresi 6 aymış. Sizinki 6 ay olmadan başladıysa başkalarına geçmiş olsun

• Üzgünüm
Birini engelleyip geri adım atmayın bırakın böyle dağınık kalsın.
damlacross damlacross keşke dağınık kalmasa geri adım atmak istemiyorum ama" çok çocuksu davranmissin engel atmışsın"dedi arkadaşlar git engeli kaldir dediler bende dedim ki "Ya onun gözünde küçük dusersem ,ne kadarda sabırsız bensiz yapamıyor derse içinden o zaman nolacak" der dedim arkadaşlara .

Hem siz engellemişsiniz hem de başkasıyla olduğunu görünce size geri dönmesini istiyorsunuz. Yazdığın konunun içeriği yaşınızın küçük olduğunu düşündürttü bana. O yüzden daha karşınıza çok kişiler çıkacak, sizden sonra başkalarıyla olmuş birini dönse de kabul etmeyin. Sevseydi elinden geleni yapıp sizle olurdu, başkasıyla değil.
E Esmerinizzz Biliyorum çok çocuksu yaslarimiz 16 evet engelledim keşke engellemeseydim çok pişmanım ama başkasıyla çıkıyor da rol icabı mi? gerçek mi ? Bilmiyorum. Rol yapma huyları var çünki ama ben onu çok seviyorum onu geri kazanmak istiyorum lütfen akıl verin bana çocuksu hareketimin farkındayım keşke yapmasaydim keşke.

Bu yaşlar çok zor ve bir o kadar da saçma yaşlar.
Engelleme dedi engelledim,
o sevgili yapti ben unutamadim. :ukala:
Geçmişinde boyle bir anı birakma.
Kendine bir uğraş edin ve kafani mesgul et.
5 sene sonra bu halini hatirlamak istemeyeceksin belki de.
pamuk musun nesin pamuk musun nesin Ama o 5 sene sonra pişman olsam bile pişman oliyim ben pişman oliyim gerekirse o olmasın zaten hep biz birbirimize "KANKA" diyorduk. Kafami mesgul edemiyorum olmuyor her saniiye aklımda 6 aydır da hiç çıkmadı ztn.😔

Surda bile erkeği gömüyorsunuz:) niye engelleyen birinin peşinden koşsun. Ki zaten 16 yaşındalarmis. Gidip başkaları ile flört etmiş işte. Burda söylenecek şey konu sahibine. Boşver engellediğin kişiyi ve bir şeyi yapmadan önce düşün bundan sonra niye engelliyorum ki şimdi ya da neden kızıyorum ki ya da ne istiyorum ki vs diye...

• Üzgünüm
yaşın daha 16 bu yıllarını böyle şeyler için harcama. evet gözüne çok büyük gözüküyor hayatının aşkı o zannediyorsun ama bir iki sene sonra hatırlamayacaksın bile...

• Üzgünüm
Eğer siz engelledikten sonra çok çabalamadıysa ve hemen başka insanları hayatına aldıysa bırakın bu ilişkiyi tekrar edip kendinizi de yormayın cünkü tek tarafın ittirdiği çabaladığı bir ilişki yıllar geçse de çöküyor olan çabalayan kişiye oluyor çünkü diğeri yine hayatına devam ediyor bu benim fikrim ama kalbinizden geçeni yapın
ezgiicik ezgiicik tşkr ederim bu güzel yorumun için sağol haklısın kalbime söz geciremiyorum ama deniycem.😔❤️

Aranizda ne gecti bilmiyoruz.
Ama sirf engel attiniz diye, hemen baska birilerinin kucağına koşulmaz.
Yasiniz daha küçük sanırım.
Birakin, önünüze bakin.
Edelstein Edelstein Seninle özelde konuşabilir miyim ? Cnm çok uzun kısa kısa anlatıyım ondan sonra sen bana söylersin diyeceğini dinler misin? Beni vaktin var mı? Yaşımız 16 ikimizin de önüme bakmaya çalıştım denedim ama olmadı 😔

Back
X