Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz onu engelleyipnaylarca konuşmayacak kadar silmişsiniz napıcaktı arkanızdan yasmı tutacaktı?? hayatina devam etmiş dogal olarak.Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.![]()
Geri dönüşü biraz zor olur gibi üzüldüm senin adına bi yokla karşı tarafında hisleri aynı devammı onu bi öğren belki bi şans vardırArkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.![]()
Offf bu ne bee? Bir erkek için Allah belamı versin denir mi? Sınavınız falan yok mu sizin gidin ders çalışın kitap okuyun Netflix te bir şeyler izleyin@damlacross farkındayım ileri de gulecegimi
@dr_yad Ben yiyeceğim kazığı yedim zaten o kazığı da kendi kendime yedirdim. Burda bide yüzsüz yüzsüz ağlıyorum suc bende Allah belami versin suç bende haklısınız.![]()
Hemen sevgili yapiyorsa zaten hic seni istememis ugrasma daha uzulursun@Polyana02 biz hiç sevgili olmadık ki anca olucaktik yani ortada ayrılmayı gerektirecek bir durum yok canlarım ama ben attım engeli ben engel attıktan sonra ertesi gün elini camla çizmiş sonraki günde sevgili yapmış .![]()
Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.![]()
Siz onu engelleyipnaylarca konuşmayacak kadar silmişsiniz napıcaktı arkanızdan yasmı tutacaktı?? hayatina devam etmiş dogal olarak.
Engellediğin bir insan neden fake hesap açıp sana mesaj atsın ki ? Ablacığım, yıllar sonra hatırlayıp güleceksin. Daha yolun başındasın. Üniversiteyi kazan, geleceğini düşün. Zamanı gelince sevgilinde olacak , aşık da olacaksın. Her şeyin bir zamanı var. Takma kafana bu kadar. Unutursun bir süre sonra zaten.
Tam egonu ve nazını da al git temalı bir yazı yazmıştım ki yaşların 16 olduğunu gördüm.
Güzel kardeşim sen macera arıyorsun.
Bence yeni maceralara yelken aç.
kafanızı başka şeylerle mesgul edin lutfen yaşınız küçük sanırım.. Daha niceleri çıkar karşınıza. .
Offf bu ne bee? Bir erkek için Allah belamı versin denir mi? Sınavınız falan yok mu sizin gidin ders çalışın kitap okuyun Netflix te bir şeyler izleyin
D Dream Theater Yaşamadan ogrenilmiyor ama ins yaşamam16 yaşındaki kuzenim(erkek) aynı anda 5 kızla yazışabilme yeteneğine sahip çünkü birine sadık kalabilmenin ne olduğunu bilecek bi yaşta ve olgunlukta değil. Eskiden lisede tanışıp da evliliğe kadar götürebilenler oluyordu ama günümüz ergeni maalesef çok doyumsuz. Çok kafanı takma lisede platonik aşk her zaman daha iyidir.. Sevgili olunca ilişkiye verdiğin emeğe yazık oluyor.. Umarım yaşayarak öğrenmezsin...
Hemen sevgili yapiyorsa zaten hic seni istememis ugrasma daha uzulursun