Bir derdim var bakın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi OLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tam egonu ve nazını da al git temalı bir yazı yazmıştım ki yaşların 16 olduğunu gördüm.
Güzel kardeşim sen macera arıyorsun.
Bence yeni maceralara yelken aç.

• Üzgünüm
Reactions: OLU
kafanızı başka şeylerle mesgul edin lutfen yaşınız küçük sanırım.. Daha niceleri çıkar karşınıza. .

• Üzgünüm
Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.😔
Siz onu engelleyipnaylarca konuşmayacak kadar silmişsiniz napıcaktı arkanızdan yasmı tutacaktı?? hayatina devam etmiş dogal olarak.

• Üzgünüm
Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.😔
Geri dönüşü biraz zor olur gibi üzüldüm senin adına bi yokla karşı tarafında hisleri aynı devammı onu bi öğren belki bi şans vardır

• Beğen
@damlacross farkındayım ileri de gulecegimi

@dr_yad Ben yiyeceğim kazığı yedim zaten o kazığı da kendi kendime yedirdim. Burda bide yüzsüz yüzsüz ağlıyorum suc bende Allah belami versin suç bende haklısınız.😔
Offf bu ne bee? Bir erkek için Allah belamı versin denir mi? Sınavınız falan yok mu sizin gidin ders çalışın kitap okuyun Netflix te bir şeyler izleyin

• Üzgünüm
@Polyana02 biz hiç sevgili olmadık ki anca olucaktik yani ortada ayrılmayı gerektirecek bir durum yok canlarım ama ben attım engeli ben engel attıktan sonra ertesi gün elini camla çizmiş sonraki günde sevgili yapmış .😓
Hemen sevgili yapiyorsa zaten hic seni istememis ugrasma daha uzulursun

• Üzgünüm

Çok çok yanlış yapmışsın, yaşın 16, daha çok küçüksün. Sanırım seni sevdiği için peşinden koşar gururunu okşar vs sandıysan yanıldın çünkü kimse vazgeçilmez değildir. Bunu bir tecrübe edin ve bundan sonraki hayatında kimseye böyle davranma. Her zaman kadınlardan yanayım ama bazen çok kötü huylarımız var. Şimdi çocuk hayatına birini almışken asla karşısına çıkma, belki şimdiki kız arkadaşıyla daha mutludur.

İleride bu zamanlarını hatırlayıp güleceksin :)

Sen naap biliyomusun tatlım.
Bi kendini tanı.
Bi fark et.

• Üzgünüm
16 yaşındaki kuzenim(erkek) aynı anda 5 kızla yazışabilme yeteneğine sahip çünkü birine sadık kalabilmenin ne olduğunu bilecek bi yaşta ve olgunlukta değil. Eskiden lisede tanışıp da evliliğe kadar götürebilenler oluyordu ama günümüz ergeni maalesef çok doyumsuz. Çok kafanı takma lisede platonik aşk her zaman daha iyidir.. Sevgili olunca ilişkiye verdiğin emeğe yazık oluyor.. Umarım yaşayarak öğrenmezsin...

• Üzgünüm
Siz onu engelleyipnaylarca konuşmayacak kadar silmişsiniz napıcaktı arkanızdan yasmı tutacaktı?? hayatina devam etmiş dogal olarak.
M i h r a M i h r a ben silmedim onu o gün engel atarken de ağlaya ağlaya attım ztn ben onu hiçbir zaman silmedim ama bilmediğiniz daha çok şey olduğu için engellemem gerekiyordu o yüzden engelledim hickimse durduk yere engel atmaz kendimce sebeplerim vardi attım ama sonradan engeli kaldırmayı düşündüm ama yapamadım. Ya bana sen karaktersizsin derse? Ya hiç sabredemiyorsun ne kadar çocuksun derse? Diye engeli kaldirmadim.

Engellediğin bir insan neden fake hesap açıp sana mesaj atsın ki ? Ablacığım, yıllar sonra hatırlayıp güleceksin. Daha yolun başındasın. Üniversiteyi kazan, geleceğini düşün. Zamanı gelince sevgilinde olacak , aşık da olacaksın. Her şeyin bir zamanı var. Takma kafana bu kadar. Unutursun bir süre sonra zaten.
Papatyaakadiin Papatyaakadiin Abla 6 ay geçti unutamadım bundan sonra mı unutucam.😔

Geri dönüşü biraz zor olur gibi üzüldüm senin adına bi yokla karşı tarafında hisleri aynı devammı onu bi öğren belki bi şans vardır
K KADINCA Yoklamaya calisicam abla ztn arkadaşlarla da konuştuk bakalım 1 şans olur gibi yeni gelişme oldu da ins şans dile bana abla ins şans vardır.🙏

Offf bu ne bee? Bir erkek için Allah belamı versin denir mi? Sınavınız falan yok mu sizin gidin ders çalışın kitap okuyun Netflix te bir şeyler izleyin
eylulcmre eylulcmre Sınav Yok abla pandemiden şuan dersleri de ztn çalışıyorum ama hep düşündüğüm için aklımın içinde tek o var 😔

16 yaşındaki kuzenim(erkek) aynı anda 5 kızla yazışabilme yeteneğine sahip çünkü birine sadık kalabilmenin ne olduğunu bilecek bi yaşta ve olgunlukta değil. Eskiden lisede tanışıp da evliliğe kadar götürebilenler oluyordu ama günümüz ergeni maalesef çok doyumsuz. Çok kafanı takma lisede platonik aşk her zaman daha iyidir.. Sevgili olunca ilişkiye verdiğin emeğe yazık oluyor.. Umarım yaşayarak öğrenmezsin...
D Dream Theater Yaşamadan ogrenilmiyor ama ins yaşamam 😔

Back
X