Bir derdim var bakın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi OLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pamuk musun nesin pamuk musun nesin Ama o 5 sene sonra pişman olsam bile pişman oliyim ben pişman oliyim gerekirse o olmasın zaten hep biz birbirimize "KANKA" diyorduk. Kafami mesgul edemiyorum olmuyor her saniiye aklımda 6 aydır da hiç çıkmadı ztn.😔
Ben de 19 yasinda oldum. Hiç senin gibi olmadim. Insan isterse her seyi yapar. Unutmak isterse unutur. Mesgul olmak isterse olur. Allah askina büyüyün biraz. Gururlu olun. Kararlarinizin arkasinda durun. Engelleyen bitiren sensin. Simdi gurursuz gurursuz sana gelmesini mi istiyorsun? Hem de hayatinda biri varken?

• Üzgünüm
Reactions: OLU
zaten sevgili olmamışsınız üstüne engellemişsiniz onun da üstüne haklı olarak çocuk sevgili yapmış hayatına devam etmiş, siz niye devam edemiyorsunuz engel atacak kadar gözünüz karardıysa demek ki 5-6 ay önce istemiyormuşsunuz da engel atmışsınız. yaş itibariyle böyle şeyler olur daha çok küçüksünüz, hayatınıza yeni biri girmediğinden eskiye dönüş istiyorsunuz tahminimce

• Üzgünüm
Profilinizde 19 yazıyor ama maksimum 13 yaşında olmanız gerek ikinizin de çünkü bu kadar saçma olaylar başka türlü açıklanamaz
muhtesemgatsby muhtesemgatsby Evet profilimde 19 yazıyor çünki 16 yapmaya çalıştım ama o zaman buraya alınmadım en azı 19 olduğu için mecbur onu yaptim. Gerçekte şuan 16

Nedensizce güldüm 🤣 çok haklısınız.Konu sahibi ilerde bu zamanları gülerek hatırlayacaksın.
damlacross damlacross farkındayım ileri de gulecegimi
Surda bile erkeği gömüyorsunuz:) niye engelleyen birinin peşinden koşsun. Ki zaten 16 yaşındalarmis. Gidip başkaları ile flört etmiş işte. Burda söylenecek şey konu sahibine. Boşver engellediğin kişiyi ve bir şeyi yapmadan önce düşün bundan sonra niye engelliyorum ki şimdi ya da neden kızıyorum ki ya da ne istiyorum ki vs diye...
dr_yad dr_yad Ben yiyeceğim kazığı yedim zaten o kazığı da kendi kendime yedirdim. Burda bide yüzsüz yüzsüz ağlıyorum suc bende Allah belami versin suç bende haklısınız.😔

yaşın daha 16 bu yıllarını böyle şeyler için harcama. evet gözüne çok büyük gözüküyor hayatının aşkı o zannediyorsun ama bir iki sene sonra hatırlamayacaksın bile...
@marikazo Sanmıyorum 🥺

damlacross damlacross farkındayım ileri de gulecegimi

dr_yad dr_yad Ben yiyeceğim kazığı yedim zaten o kazığı da kendi kendime yedirdim. Burda bide yüzsüz yüzsüz ağlıyorum suc bende Allah belami versin suç bende haklısınız.😔
Daha genceciksiniz olur böyle şeyler. Zaten bir müddet sonra onunla olmayacağını kendiniz göreceksiniz. Bela falan okumayın. Bundan sonra hak edene hak ettiği gibi davranın.

• Üzgünüm
yaşın daha 16 bu yıllarını böyle şeyler için harcama. evet gözüne çok büyük gözüküyor hayatının aşkı o zannediyorsun ama bir iki sene sonra hatırlamayacaksın bile...
@marikazo Sanmıyorum
Ben de 19 yasinda oldum. Hiç senin gibi olmadim. Insan isterse her seyi yapar. Unutmak isterse unutur. Mesgul olmak isterse olur. Allah askina büyüyün biraz. Gururlu olun. Kararlarinizin arkasinda durun. Engelleyen bitiren sensin. Simdi gurursuz gurursuz sana gelmesini mi istiyorsun? Hem de hayatinda biri varken?
pamuk musun nesin pamuk musun nesin Allah belami versin ki benim engelleyen suç bende biliyorum. Evet bana gelmesini istiyorum ama gelmedi gelmiycekte. Şuan hayatında biri varmı bilmiyorum şuan bilmiyorum.😔

zaten sevgili olmamışsınız üstüne engellemişsiniz onun da üstüne haklı olarak çocuk sevgili yapmış hayatına devam etmiş, siz niye devam edemiyorsunuz engel atacak kadar gözünüz karardıysa demek ki 5-6 ay önce istemiyormuşsunuz da engel atmışsınız. yaş itibariyle böyle şeyler olur daha çok küçüksünüz, hayatınıza yeni biri girmediğinden eskiye dönüş istiyorsunuz tahminimce
lilay5 lilay5 Abla benden buyukmusun bilmiyorum ama bende durduk yere engellemedim tamam başkasıyla çıkmakta haklı ama benimde kendime göre haklı sebeplerim var durduk yere engel atmadım atmam da durduk yere olmadı yani 😔

Nedensizce güldüm 🤣 çok haklısınız.Konu sahibi ilerde bu zamanları gülerek hatırlayacaksın.
Ben de 19 yaşındayım ama böyle olayları okuyunca ben de mi sorun var diyorum çünkü çok saçma geliyor 😂

Gencim güzelim hiçbir erkek için de kendimi üzemem en güzel yaşlarımda kimse kusura bakmasın. Size de tavsiye ederim aynısını konu sahibi.

lilay5 lilay5 Abla benden buyukmusun bilmiyorum ama bende durduk yere engellemedim tamam başkasıyla çıkmakta haklı ama benimde kendime göre haklı sebeplerim var durduk yere engel atmadım atmam da durduk yere olmadı yani 😔
evet büyüğüm. işte bende ondan diyorum ya demek ki engel atacak kadar gözün karardıysa bir sebebi vardır ve istemiyorsundur zaten. ama şimdi hayatına biri girmediği için de eskiye dönüş yaşamak istiyorsun. yoluna bakarsan daha mutlu olursunHoppa

• Üzgünüm
Daha genceciksiniz olur böyle şeyler. Zaten bir müddet sonra onunla olmayacağını kendiniz göreceksiniz. Bela falan okumayın. Bundan sonra hak edene hak ettiği gibi davranın.
dr_yad dr_yad Bundan sonra öyle davranicam zaten birden yapmam ama zaten keşke daha önce yapsaydım keşke offf keşke "keskeler geri gelmiyor keşke gelse"keşke.😔

Ben de 19 yaşındayım ama böyle olayları okuyunca ben de mi sorun var diyorum çünkü çok saçma geliyor 😂

Gencim güzelim hiçbir erkek için de kendimi üzemem en güzel yaşlarımda kimse kusura bakmasın. Size de tavsiye ederim aynısını konu sahibi.
muhtesemgatsby muhtesemgatsby Tavsiyenize uymaya calisicam ins başarırım.😖

evet büyüğüm. işte bende ondan diyorum ya demek ki engel atacak kadar gözün karardıysa bir sebebi vardır ve istemiyorsundur zaten. ama şimdi hayatına biri girmediği için de eskiye dönüş yaşamak istiyorsun. yoluna bakarsan daha mutlu olursunHoppa
lilay5 lilay5 Yok artık zaten kalbimi kapattım yeter.😔Aşk meşk benim neyime.

Cok mutlu oldum sizin gibi dusunen 19 yasinda genç bir kadın gördüğüme🥰

Aranizda ne gecti bilmiyoruz.
Ama sirf engel attiniz diye, hemen baska birilerinin kucağına koşulmaz.
Yasiniz daha küçük sanırım.
Birakin, önünüze bakin.
Canim, yasin küçük, özelden de kimseyle yazismani tavsiye etmem, herkes seni doğru yönlendirmez. Bende özelden yazmam.
Burada herkes sana tavsiye veriyor zaten, nasihat olarak alıp yol izlersen, kendin çözüm bulursun.

• Beğen
Canim, yasin küçük, özelden de kimseyle yazismani tavsiye etmem, herkes seni doğru yönlendirmez. Bende özelden yazmam.
Burada herkes sana tavsiye veriyor zaten, nasihat olarak alıp yol izlersen, kendin çözüm bulursun.
Edelstein Edelstein sağol abla iyi ki varsın bunlardan çözüm çıkarmaya calisicam çok tşkr ederim.❤️🙏

Engellediğin bir insan neden fake hesap açıp sana mesaj atsın ki ? Ablacığım, yıllar sonra hatırlayıp güleceksin. Daha yolun başındasın. Üniversiteyi kazan, geleceğini düşün. Zamanı gelince sevgilinde olacak , aşık da olacaksın. Her şeyin bir zamanı var. Takma kafana bu kadar. Unutursun bir süre sonra zaten.

• Üzgünüm
Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.😔
Nasıl erkekler var. Fake hesap açıp yalvarmiyor. Olacak şey değil...😱

• Beğen
Back
X