Bir derdim var bakın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi OLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok çok yanlış yapmışsın, yaşın 16, daha çok küçüksün. Sanırım seni sevdiği için peşinden koşar gururunu okşar vs sandıysan yanıldın çünkü kimse vazgeçilmez değildir. Bunu bir tecrübe edin ve bundan sonraki hayatında kimseye böyle davranma. Her zaman kadınlardan yanayım ama bazen çok kötü huylarımız var. Şimdi çocuk hayatına birini almışken asla karşısına çıkma, belki şimdiki kız arkadaşıyla daha mutludur.
benkahvecanavari benkahvecanavari Aynen peşimden koşar sandım yanılmışım.Vazgecilmez değilmişim demek ki . Bundan sonra da böyle şeyleri yapmam düşünürüm önceden. Aynen aşırı kötü huylar var bizde de var suçlar.Vardi ama şuan varmı bilmiyorum.😔

Magnifiaque Magnifiaque Haklısın aslında ama rol icabı sevgili yapma huyu da var onda kararsız kaldım.
Bazi insanlarîn basinda boyle sacma sapan seyler yaptigini goruyorsan kac bence sonu daha kotu olabilir Allah korusun anlattiklarindan dolayi cocukca buldum erkek arkadasini

• Üzgünüm
Reactions: OLU
Benden ayrıldıktan sonra başkasıyla çıkan erkeğe geri dönmezdim. Net.
Çok ilgincsiniz sizleyken başkasıyla çıkıyor sanki :D :D agzinizla söylüyorsunuz benden ayrıldıktan sonra başkasıyla çıkan erkek diye . Adamın ne suçu oluyir bu durumda.

Yas mi tutacak hay Allah'ım

• Üzgünüm
Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.😔
Hatalimiydi?

• Üzgünüm
1-Bir erkek bir kız için kendine falçata atarsa bu ne demek olur sizce?
(gerçekten onu sevdiği için mi yapar bunu)
2-Ve göğsünün üstüne kızın baş harfini falçatayla kazırsa?
( o kızı cidden ciddi ciddi seviyormudur)
3-Eğer bu ilişki devam eder mi yoksa yakında bitermi sizce?
( ayrılırlar mi? Yoksa devam mı ederler)
4-Falçata atan erkek iyi kalpli birisimidir?
(iyi birisimidir sevdigini tammi sever)
5-Çıktığı kızları gerçekten sever mi? Yoksa yara bandı olarak kullanırmı?
(ciddi yola mi çıkar yoksa zevkmidir?)
6-Tek 1 kıza bağlı mı kalır yoksa başka başka kızlarla çıkar mı?
(1kizda kalır mı ? Yoksa daha çok kizla çıkar mı?)

LÜTFEN CEVAPLAYIN.(dürüst olun sizce?)🙏

@Polyana02 biz hiç sevgili olmadık ki anca olucaktik yani ortada ayrılmayı gerektirecek bir durum yok canlarım ama ben attım engeli ben engel attıktan sonra ertesi gün elini camla çizmiş sonraki günde sevgili yapmış .😓
Maşallah çok hizliymis.
Muhtemelen ilgi çekmek için trip atmak istedin, ters tepti.
Boşver, adamın yedekte tuttukları da varmış işte. Eğer bir gün boşa çıkarsa bir şekilde yazar.
Ama ben şahsen beni engelleyen , ya da bana 'artik gorusmeyelim' diyen biri için fake hesap açıp da yazmazdim, çünkü bu da bir taciz bicimi.

• Üzgünüm

Bu ne ya??
Böyle saçma sorular sorduğunda göre sen de çok iyi bir psikolojide değilsin herhalde.
Cevap 1) bir kız için kendini jiletleyen mal bir insandır, anlık öfkesine yenik düşüp saçma salak hatalar yapıyordur.
Cevap 2) göğsüne kızın adını falcatayla kazıyan manyak yarın 'askina eskiya' tripleriyle sevdiği kıza zarar verir, bıçaklar,yüzüne gözüne tiner atar. Çünkü akıl suzgeci yok demektir ...
Falcata atan biri nasıl iyi kalpli biri olbilir ya?
Sizi aileniz eldivenle mi sevdi?? Sevgi nedir, sevilmek nasıl bir seydir en ufak bir fikriniz var mı cidden???

• Üzgünüm

1.manyaktir kendine zarar verme dürtüsü vardır.oncedende kendine falcata atmıştır ve sonrada atacaktır kızla alakası yok madde kullanma ihtimali yüksektir.
2.ciddi sevmekle kendini kesmek alakasizdir zaten kesme dürtüsü vardır psikolojik olarak normal olmadığı için show yapmistir.o zaman tüm evli erkekler orasını burasını kesmiş olması lazım sünneti saymazsak oda kız için değil mecburiyet.
3.kiza bağlı böyle davranışları karizmatik bulursa kızı öldürene kadar ilişki devam eder çünkü show kizin bedeninde devam eder.
4.falcata atan insanın psikolojik destek görmesi lazım.iyi değildir tedaviyle belki iyileşir.siddet yanlısı ve durtusellik olduğu için eğer tedavi edilmezse kızı öldürene kadar devam eder.
5.kendini sevmeyen zarar veren insan başkasını sever mi?hasta bir ruhun yarabandi kimse olamaz ona sargı bezi gerekir.
6.ne kadar kız varsa o kadar olabilir kac kız pembe gözlükle şiddetin manyakligin içinde sevgi ararsa o kadar kız bulur.

Son olarak dürüstçe cevapladım umarim seni haberlerde tanımasam da izlemem.hos adını bile bilmiyorum ama uzuldugum genç kızlardan biri olmazsın.Ask öyle güzel bir şey ki ama inan bana icinde kanlar falcatalar kanlı showlar yok.sen hiç sevilmemissin ask böyle birşey değil...

• Üzgünüm
Arkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.😔
Senden sonra başkalarıyla hayatını yaşıyor sende oturup barışalım diyorsun kız üşütün mü adam seni aldatması için fırsat mı veriyorsun bu şekilde kabul etsen ilerde aldatsa onuda kabul edersin düşüncesini açıkça veriyorsun kendi yoluna. Bak kendine yazık Etme

• Üzgünüm
Back
X