Yolunuza bakın. Hayatına devam etmiş o siz de edin. Bu da size bir ders olsun sizi rahatsız etmediği sürece kimseyi engellemeyin. Gerçekten çocuksu bir hareket insan engellemek
Gerçek aşk acısının süresi 6 aymış. Sizinki 6 ay olmadan başladıysa başkalarına geçmiş olsunArkadaşlar kizlar bakın lütfen acil söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var çok öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. 5 aydır bu ayla 6 ayımız sevdiğim çocukla konuşmuyoruz. Daha doğrusu konuşamıyoruz suçlu benim çünki engel attım ona ben engel atarken dedi ki " dur lütfen yalvarırım atma bekle konuşalım süre"dedi. Ama ben dinlemedim Gine de attım. Ve 6. Ay sonra ne o ne ben ilk adımı atmadık feyk hesap acipta yazmadı da bana başka kızlarla çıktı. Ama onu geri kazanmak istiyorum"unutturum kolay iş "dedim. Kendi kendime ama olmadı geri gelmesi için geri kazanmam için ne yapmam gerek söyleyin lütfen ben napiyim nasıl geri getiririm ? Bir yol bulabilirmiyim?sizce.
Birini engelleyip geri adım atmayın bırakın böyle dağınık kalsın.
Profilinizde 19 yazıyor ama maksimum 13 yaşında olmanız gerek ikinizin de çünkü bu kadar saçma olaylar başka türlü açıklanamazben engel attıktan sonra ertesi gün elini camla çizmiş sonraki günde sevgili yapmış
E Esmerinizzz Biliyorum çok çocuksu yaslarimiz 16 evet engelledim keşke engellemeseydim çok pişmanım ama başkasıyla çıkıyor da rol icabı mi? gerçek mi ? Bilmiyorum. Rol yapma huyları var çünki ama ben onu çok seviyorum onu geri kazanmak istiyorum lütfen akıl verin bana çocuksu hareketimin farkındayım keşke yapmasaydim keşke.Hem siz engellemişsiniz hem de başkasıyla olduğunu görünce size geri dönmesini istiyorsunuz. Yazdığın konunun içeriği yaşınızın küçük olduğunu düşündürttü bana. O yüzden daha karşınıza çok kişiler çıkacak, sizden sonra başkalarıyla olmuş birini dönse de kabul etmeyin. Sevseydi elinden geleni yapıp sizle olurdu, başkasıyla değil.
Nedensizce güldümProfilinizde 19 yazıyor ama maksimum 13 yaşında olmanız gerek ikinizin de çünkü bu kadar saçma olaylar başka türlü açıklanamaz
Bu yaşlar çok zor ve bir o kadar da saçma yaşlar.
Engelleme dedi engelledim,
o sevgili yapti ben unutamadim.
Geçmişinde boyle bir anı birakma.
Kendine bir uğraş edin ve kafani mesgul et.
5 sene sonra bu halini hatirlamak istemeyeceksin belki de.
Eğer siz engelledikten sonra çok çabalamadıysa ve hemen başka insanları hayatına aldıysa bırakın bu ilişkiyi tekrar edip kendinizi de yormayın cünkü tek tarafın ittirdiği çabaladığı bir ilişki yıllar geçse de çöküyor olan çabalayan kişiye oluyor çünkü diğeri yine hayatına devam ediyor bu benim fikrim ama kalbinizden geçeni yapın
Aranizda ne gecti bilmiyoruz.
Ama sirf engel attiniz diye, hemen baska birilerinin kucağına koşulmaz.
Yasiniz daha küçük sanırım.
Birakin, önünüze bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?