Bir derdim var bakın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi OLU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okulunu oku anneni dinle kore dizilerinide birak gözlük tak ve tolstoy insan ne ile yasar oku kendini beynini kaliteni gelistir bir abla kk da dediydi dersin

Sevgilin kessin sanayide falan calisiyor hobisi netten kiz tavlamak ağzını yaya yaya konusmak ve lise önunde ava cikmak ayy Arizona kertenkelesi geldi niyeyse aklima

Reactions: OLU
Omurgasiz ruh hastasıdır kendisi yahu kendine zarar verip sana neyin mesajini yolluyor sen hic aleyna cakiridami duymadin uzak durun vuran kiran kollarini kesin her erkekden uzak durun allahim sabirrrrrrr

Düsun bu insan evladi ilerde dogru düzgün iş sahibi olamiyacak ciddi bir iliskisi olsa istemeye gitse ayol o izleri gorup hangi anne baba kiz verir kiz salaksa kacar b..kuda yer o ayrı ve bu ergen kizlar hep ayni cizgide hoşlandığı erkekler aşağı yukarı aynı tipler

yenGEnC Öncelikle abicim sen galiba erkeksin erkek dilinden de anlarsın. Yani baya hızlı ben ztn su huyumu hiç sevmiyorum çocuğa günde 1000 kere falan trip atıyorum resmen (ama huyumu sevmiyorum) "(TRİP ATMA BANA)"derdi hep. Ters tepti aynen boşa çıkarsa yazar diyorsun yani geri döner ins "Artık gorusmeyelim "falan demedim ama demiş kadar oldum keşke demeseydim.

yenGEnC Psikatriye gidicem ztn randevu aldım bide intihar girişiminde bulunduğum için doktor tavsiye etti psikolojim gitti ya .

Sevgi nedir bilmiyorum ben öyle bir ailede buyumedigim için Sevgi nedir bilmem sevgiye baya uzağım .

Elaemi Öncelikle çok teşekkür ederim cevapladigin için sağol ablacim. Benimle alakası yok habere çıkacak birşeyde yok az benimle az başkasıyla alakası var gerci. Adım Perihan peri derler bana. Uzulmeni gerektirecek birşey yok abla. Aşkın ne demek olduğunu bilmiyorum anladın hemen abla ben aşkın sevginin ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorum ben hiç sevilmedim gerçekten ailesinin bile sevmediği bir kızı başkası niye sevsin ki? Bendeki de laf .....

sedacann Ben onu kusurlariyla sevdim. Kalbimi söküp ona nakledecek kadar çok sevdim .

sedacann Ben onu kusurlariyla sevdim. Kalbimi söküp ona nakledecek kadar çok sevdim .
Okulunu oku anneni dinle kore dizilerinide birak gözlük tak ve tolstoy insan ne ile yasar oku kendini beynini kaliteni gelistir bir abla kk da dediydi dersin
Madamgazel Okuyorum pandemiden açık değil,kore dizileri baktığımı nereden anladın abla , son olarak benim annem yok var ama yok Okuycam zaten ayaklarımın üstünde durucam.

Sevgilin kessin sanayide falan calisiyor hobisi netten kiz tavlamak ağzını yaya yaya konusmak ve lise önunde ava cikmak ayy Arizona kertenkelesi geldi niyeyse aklima
Madamgazel 1. Sevgilim değil abla daha olmamistik. 2. Çalışmıyor kendisi okuyor daha.

Omurgasiz ruh hastasıdır kendisi yahu kendine zarar verip sana neyin mesajini yolluyor sen hic aleyna cakiridami duymadin uzak durun vuran kiran kollarini kesin her erkekden uzak durun allahim sabirrrrrrr

Madamgazel Maalesef

5 ay en son engel atmadan 5dk önce koluma onun baş harfini KAZİDİM. Sonra da ona attım. Dedim ki "Al sana son kez veda hediyem nasıl beğendin mi ?"dedim. "Saçmalama "dedi . "Yoo güzel oldu bak "dedim. Sonra bana dedi ki "Orada daha sabah mi " dedi. Sinir oldum "Sen karaktersizsin sen insan değilsin yazık çok yazık sana" dedim engeli bastım. Yahu ben senin için elimi kazimisim senin bana dediğin "orada sabah mi"lafı oldu. Işığı acipta attığım için fotoyu ondan diyor insan "yapma etme naptın sen " der . O orada sabah mi diyor. Sonra da engelledim ztn.

Trip atmak istedim her zaman her saniye her an atıyorum ztn alışmıştı artık günde 1000.000.0000 kadar trip attığım için ama sonradan ters tepti. Ama trip attığımı biliyor onu kiskandigimi biliyor inadına gözümün önünde kızlarla konuşuyor. Ona da trip atmamin sebebi KİSKANCLİK ztn.hep kıskançlıktan ve benim triplerimden kavga ederdik çokça.

O yaşta ciddi birşey çıkmaz çoktan seni de unutmuştur daha buluğ çağındasınız her açan çiçeğe koşacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…