Calzedonia 'nn taytları müthiş,sıradanlıktan uzak.
ya aslında başkasıyla kıyaslamak değil beni çeken taraf kolay kombinlenebilmesi yani her gün okula gidiyoruz ne giysem ne giysem diye düşünmek çok yorucu ben bi gün çok şıksam ertesi gün paçozum çünkü ortada bi kıyafetim yok her gün şıkşıkıdım da giyienemiyorum ruh halime uymuyo üşeniyorum vs vs
herkesin zevki tabi ben de kendi fikrimi söyleyeceğim.
artık tayt üstü bilmem ne görmekten çok sıkıldım.üsttekiler değil de o taytlar artık baydı beni.
hele bazılarını aklım almıyor,resmen opak külotlu çorap,üstüne popoyu azcık örten(hatta bazıları örtmeyen) bir tunik giyince tamam oldu sanılmıyor mu deliriyorum.
kotlar ya da kalın kumaşlı taytlar neyse ama şu şipidik şipidik olanlar giyilmesin artık lütfen
Sevdiğin, kendine yakıştırdığın 4-5 renk belirle derim öncelikle.Tabii gardrobunu 4-5 renkle sınırlamayacaksın ancak bu renklerin değişik tonlarını ekleyebilirsin rahatlıkla.Renkler alışveriş yaparken direkt dikkatini çekecektir.Yalnız renk değil, kesimlere de önem ver hangi kesimler vücut tipine uygun blabla...İçeriği tamamiyle moda olan dergileri, blogları araştır.Yalnızca bayıldığın, özel bulduğun parçalar alma, "basic" parçalar olmazsa olmaz.(Bir siyah, bir beyaz jean, askılılar, klasik t-shirtler ve gömlekler örneğin).Ayakkabı konusunda da her gardropta bulunması gerekenler var beyaz sneakerlar, temel renklerde stilettolar gibi.Aksesuarlar da önemli tabii bi kıyafeti özelleştiren bence onlar...Benim listem böyle
valla komplekse soktun beni, ben bu dediklerini bilmiyorum bile
yani belki evde vardırda stiletto diyince bilemedim oldumu bu şimdi akşam akşam
hangi gün kuruluyor canım o pazar ?
Hahahah ince topuklu ayakkabılar diyeyim o zaman.Öyle yakışıyor ki stiletto ismi ben de öyle yazmışım pardon
hmmm evet giyebilenlere çok yakışıyoda ben giyemiyorum canım, en fazla 8-10 cm topuk olucak bana birazda kalın olcak alışmayınca naparsın
Ben 14-15 yaşlarındayken alışmalıyım diye düşünerek bi topuklu ayakkabı satın almıştım.Sıfır platform en az 10cm. topuklu ve MOR.Evde günlerce onlarla gezmiştim yalpalayarak, şimdi diyecek bir şey bulamıyorum kendime...:26:
ay çok güldüm tepkine evet ama işte insanın dibinde olunca hiç gidesi olmuyo başka şehirde yaşasam delirirdim belkide gidiyim diye hava çok soğuk değil hala gezilebilicek kıvamda acaba taksimdeki pasajları mı gezsem ?
aman iyi yapmışsın boşver ben 27 yaşındayım topuklu giyince yampiri yumpiri yürüyorum boşa dememişler alışmadık totoda don durmaz diye
terkos pasajı var oraya bakabilirsin.istanbulda bulamıyosun birde aradığın kıyafetleri.bakırköyde çok güzel uygun şeyler var birde ocak ayının ortaları gibi her yer indirime girecek net %70 o indirimlerden yararlan uygun fiyata kaliteli şeyler alırsın.aslında güzel şeyler tarzlı kıyafetler olan mağazalar biliyorum ama belki yazılmıyordur diye yazamıyorum canım.
terkos pasajı var oraya bakabilirsin.istanbulda bulamıyosun birde aradığın kıyafetleri.bakırköyde çok güzel uygun şeyler var birde ocak ayının ortaları gibi her yer indirime girecek net %70 o indirimlerden yararlan uygun fiyata kaliteli şeyler alırsın.aslında güzel şeyler tarzlı kıyafetler olan mağazalar biliyorum ama belki yazılmıyordur diye yazamıyorum canım.
Evet kesinlikle.
Terkos = Zara + Topshop + H&M ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?