bir derdim var,bir tarzım yok !

evet evet aynen giyilmeden kalıyor bir heves alsamda kalıyor yani.kot eteği kışın kullanmayı pek sevmiyorum ama mesela geçen h and m de güzel bi kumaş etek buldum ondan alabilirim siyah opak çorapla güzel olur diye düşündüm ugg ım olsa altına giyerdim ama ugg ım yok topukluda çok şık yapar kadın gibi olurum diye düşünüyorum ama yinede alıyım o eteği.taksime bi gidiyim pasajları geziyim bide mango outlete gidiyim bakıyım o zaman.kemer kullanmazdım mesela şimdi yüksek belli pantolonlar alıp kemer takmayı düşünüyorum aslında.bende rahat ve şık giyinenlere özeniyorum canım.

Yaşınız genç ama tam bir giyim modeli oluşturamadıgınız için size öyle geliyordur belki.
18 yaşındayım hiç öyle şık giyinemiyorum.Kotumu t-shirtmi versinler bişey istemem başka

ben öyle giyinince kendimi güzel hissedemiyorum daha doğrusu öyle giyinince illa saçım yapılı ve makyajlı olmak istiyorum.

doğru aslında ocağa kadar idare ediyim o zaman zaten başka renk çizmem var botum var onlarla takılıyım ocakta alırım.zaten ne kaldı ki ocağa :) indirimler başlayınca haber verin bari :)

e yani.bu arada üni mi okuyorsun ist.da ? şimdiden az da olsa sen kumbara yap yada cüzdanında biriktir bozukları biriktirsen bile ocak ayına kadar yeterli olur bence zaten çok aşırı da birşey almaya gerek yok bi tane şık pantolon gömlek , elbise , etek bluz alsan yeterli olur gibi.seçimlerinde şık ama rahat olsun.günlük şıklık deniliyo sanırım öyle işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…