bir derdim var,bir tarzım yok !

Bende Marka oejınal ve Sade şeyler giyyorum toprak renkleri siyah bazen yeşiller maviler ama gayette bir tarzım var. Bence Sende Sıkma Boşuna gaytte tarz sahibisi

Bende değişik, orjinal ve marjinal parçaları çok severim, alırım, saatlerce dolaşırım, incelerim, aynen senin gibiyim yani, bence bi tarzın var, kendine haksızlık etme, ayrıca ne tarzsız insanlar var, görüyorum, hiç mi aynaya bakmıyorlar acaba, dolaptan ellerine ne gelirse üstlerine geçirip çıkıyorlar herhalde, o yüzden bence gayette hoş bi tarzın var bence diye düşünüyorum.

canım yazılabiliyo yazablrsn yani.ocaga kadar da nası beklicem bi iki parça alsam mı sonra ocakta devam mı etsem almaya acaba.hem parada biriktrrm ama biriktrdgm tüm parada kıyafete gitsn istemyrum

sen o zaman para biriktir canım yavaş yavaş şimdilikte güzel bir kaç parça birşey al zaten gezdikçe aklına uyan şeyler olur bu dediğimiz mağazalarda çok güzel şeyler oluyo yada ben alışveriş delisi olduğum için :).çok beğendiğin bir şeyin indirime girmesini bekleme.hemen al.çok güzeller bitiyo çünkü :) ayrıca stradivarius koton pull bear vero moda bershka bunlarıda gez.şık ve spor kombinler yap.kullanışlı olmasına dikkat et.ama zaranın çizmelerine bir bak demeden edemiycem :) diz üstü süet kahve bir çizme etek elbise pantolon tayt herşeyle giyilir.

canım sağol evet var ama işte tahmin edersin ki sende öyleymişsin çok zor bir tarz maddiyat gerektiriyor oldukça..acaba tarzımı çokda değiştirmeden daha ekonomik bi tarz yaratamaz mıyım ? şuan birikmiş param var biraz aslında kıyafet için biriktirmemiştim ama babam artık kıyafet parası vermiceni söyleyince kendim almak zorundayım şimdi sence napsam o birikmişi bozup alsam mı kıyafet ? planım kredi kartına yatırıp ordan taksitle almak.500 lira borcum var 400 ünü yatırıp alsam mı ordan taksit taksit ama işte 400 liraya ne alınır ki.bir çizme istiyorum bir tüylü yelek sırf ikisi 360 tl tutuyo bi pantolon bide gömleğe göz koydum onlarda 180 tutuyo yani çok fazla geliyo napsam bilemedim

aaa canım son yazdığım mesaja bak zarada bir çizme begendim 180 tl siyah süet alsam mı acaba ? 500 tl kart borcm var 400 ünü yatırım taksitle alsam mı ? normalde parayı başka şey için biirktrydm ama babam almıcakmış artık kıyafet ben almak zorundayım napsam paramada acıyorum

tatlım alma o zaman onlar indirime grcek.ben geçen sene 200 tl lik çizmeyi 60 tlye aldım zaradan.heryer incek bekle birazcık sabret.

tatlım alma o zaman onlar indirime grcek.ben geçen sene 200 tl lik çizmeyi 60 tlye aldım zaradan.heryer incek bekle birazcık sabret.

dimi ya ama o zamanda giyilcek mevsim geçmesin ? yada outletlere gidip bakıyım en iyisi grçi bu mevsimde oralardada hep yazlık şeyler oluyor.

Anladım canım, okuyorsun sanırım, babam vermicem dedi demişsin, canım tarz sahibi olmak illa da pahalı kıyafetler almayı gerektirmiyor ki, tamam bende çok para harcarım, bi parçaya sırf 400-500 hatta daha fazla verdiğim olmuştur, çok beğenmişimdir, istemişimdir, ama ara sıra, öyle çok değil, sende öyle yap, çizmeni al tamam, ona bişey demiyorum, ama yeleğe o kadar para verme, daha ucuz kaçış yerleri var, oralara git, al, daha da çok araştır, bul, gez, bak sana bi komşumuz var ondan örnek vereyim, kadının daha pahalı bişey aldığını görmedim bugüne kadar, daha geçen gün konuştuk, 6 liraya kot, 12 buçuğa da hırka aldım dedi, araştırıyor, geziyor, nerde uygunsa, ucuzsa oralardan alıyor, sende öyle yap, ihraç fazlası ürünler satan yerlere git, eminim bulursun istediğin parçaları, önemli olan almak değil, ucuza da alırsın, bi kombin yaratırsın, müthiş olur.

dimi ya ama o zamanda giyilcek mevsim geçmesin ? yada outletlere gidip bakıyım en iyisi grçi bu mevsimde oralardada hep yazlık şeyler oluyor.

Geçmez geçmez merak etme, seneye giyersin geçse de, bende geçen sene 170 liralık botu 50 liraya almıştım, nasılsa düşüyor arkadaşın dediği gibi, biraz sabret, internetten de araştır ucuz yerleri, aynı şehirde olsaydık, buluşalım, alışverişe çıkalım dicem ama değiliz, ben götürürdüm seni benim gittiğim, alışveriş yaptığım yerlere.

evet canım öğrenciyim.doğru haklısın yapıyorlar ama ben beceremiyorum sanırım.bide aldığım şeyi herkesin üstünde görmeyi sevmiyorum o yüzden zaten böyle değişik değişik şeyler bulmaya çalışıyorum ama bi pasajları geziyim bakıyım inş. bulurum kafama göre bişeyler.bide sanki ucuza alınca kötü gibi geliyor halbuki mağazadakilerin gerçek fiyatının kat kat altında oldugunda biliyorum sırf magaza kirası ödediğimizi o pahalı markalara biliyorum ama işte of of

Son düzenleme:

keşkee canım :)

mesela bakırköyden şifon nar çiçeği bi bluz aldım ama giyemedim sanki kalitesiz gibi geldi öyle bilinmedik bi yerden alınca.ama saçma biliyorum ama kendime engel olamıyorum.aslında hep markalara verenlerde onlar.

Çok yanlış düşünüyorsun bence, sende marka tutkusu var o zaman, illa markalı olucak diyenlerdensin.

Çok yanlış düşünüyorsun bence, sende marka tutkusu var o zaman, illa markalı olucak diyenlerdensin.

yok aslında şöyle çok ayıp belki ama mesela o pasajlarda olan kıyafetlerden herkes alıyor giyiyor ya yaygın oluyor yani.ama başka mağazalar o kadar yaygın olmadığı için daha az kişide oluyor ondan dolayı bu yani.aslında biliyorum saçma.

bence bir kadının dolabında bazı olmazsa olmazlar vardır kış için konuşuyorum. siyah,mavi,açık mavi,beyaz jean .üstüne yine ana renkteki kazaklar .uzun kollu kısa kollu trikolar olmasa olmaz .bej,kahve ,siyah,beyaz .bunları tamamladıktan sonra epey rahat edersin .taytlara gelince ana renktekilerden al .yine tuniklerin ana renk olsun .çok boncuklu vs tunik-hırka -kazak sevmiyorum ben .günlük kıyafette şıkır şıkır tarzı sevmiyorum bence çok avam duruyor .
farklı giyincem diye saçma sapan şeyleri giymek bana komik geliyor .belli markalardan alırım sadece .biraz fazla harcarım ama en azından aldığım şeyler uzun süre yıpranmıyor .
belli markaların outletleri var istersen oralara uğra .istanbulda çok outlet mağazalar var.indirim günlerini takip et .uygun şeyler bulabiliyorsun outletten .
illa çizme giyicem demek de anlamsız .her gün çizme giyilmez .yeri gelince topuksuz botlarıda tercih et .çok şık duruyor .o zaman her gün farklı giyinmiş gibi olursun ve dikkat çekmez hep aynısını giyiyor denilmez .

canım var topuklu botlarım var işte onlarda her gün giyilmiyor.taytlarım var ana renkte hepsi tam.ama mesela kısa kollu trikoları nası kullanıyosun ?hırkalarla mı ?

yok geçmez canım ocakta alıyosun yeri geliyo nisanın ortalarında havalar ısınıyo ben geçen sene çok giydim bu sene de giyiyorum mesela geçmiyo yani.

yok geçmez canım ocakta alıyosun yeri geliyo nisanın ortalarında havalar ısınıyo ben geçen sene çok giydim bu sene de giyiyorum mesela geçmiyo yani.

doğru aslında ocağa kadar idare ediyim o zaman zaten başka renk çizmem var botum var onlarla takılıyım ocakta alırım.zaten ne kaldı ki ocağa :) indirimler başlayınca haber verin bari :)

canım var topuklu botlarım var işte onlarda her gün giyilmiyor.taytlarım var ana renkte hepsi tam.ama mesela kısa kollu trikoları nası kullanıyosun ?hırkalarla mı ?

herşeyle kullanıyorum .mesela krem kısa kollu triko boğazlıyla altına skinny jean bide kalın kemerle tamamlarsın .altına topuklu botla güzel olur .jeanlarle genelde topluklu kullanırım ben .üstüne ceket trençkot olabilir yada deri mont severim ben mesela .o şekilde giyinebilirsin .etek giyiyor musun bilmiyorum mini kot etekle aynı kombin güzel olur .mesela kahveli bere takabilirsin kemerin kahveyse .bence etek falanda giy yaşın genç daha çok spor ve şık bir tarz yap kendine .atlas pasajından ben alışveriş yapardım istiklalde .orayada bak güzel şeyler var ben çanta falan alırdım ordan spor .dediğim gibi mangonun kotonun zaranın indirim günlerini takip et .yarıya düşüyor fiyatlar .neden indirimi beklemedim diyorsun sezon içinde aldığında .ben ugg botumdan vazgeçmem mesela .çok rahat hem .bazen topuksuzda giy değişiklik olsun .rahat şık giyinmek daha güzel bence .yoksa rüküş oluyor çok şıkır şıkır bluzlar giyince .bende bilmediğim mağazadan satın almayı sevmem mesela birşeyler .sonra kalıyor giyilmeden .eskiden illa çok iyi marka olucak çantam ayakkabım botum derdim ama artık mangodan falan bile alıyorum ayakkabı .çok da güzel şeyler buluyorum yani .

Yaşınız genç ama tam bir giyim modeli oluşturamadıgınız için size öyle geliyordur belki.
18 yaşındayım hiç öyle şık giyinemiyorum.Kotumu t-shirtmi versinler bişey istemem başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…